לכל ה"מוטרדים למיניהם"--->

אם הבחירות כבר הוכרעו:

"שלום רב, שמי פאר ויסנר ואני יושב ראש תנועת הירוקים בישראל. הרשו לי בבקשה לנצל את זמנכם. ביום שלישי תלכו לקלפי ותממשו את זכותכם הדמוקרטית לקבוע מי ייצג אתכם בכנסת הבאה. כולנו יודעים כי הבחירות לכנסת כבר הוכרעו ומר אהוד אולמרט יכהן כראש הממשלה לארבעת השנים הקרובות." מה אתה רוצה ממני????

אנימור

New member
מסר אישי למר פאר ויסנר (לא פרסומת)

1. ארבע השנים ולא ארבעת השנים, עילג. 2. עשה לי טובה ואל תטנף את תיבת המסרים שלי עם הזוהמה הוירטואלית שלך. 3. סלק את כל הכרזות המאוסות שלך מהכבישים. משום מה לא נראה לי שהם מהסוג המתכלה מאליו. או שמא אתה סבור שהתעמולה שלך כן מצדיקה כריתת עצים ולכלוך סביבת המגורים שלי ? 4. אם זה היה תלוי בי, הייתי זורק את כולכם לים. חבל לי רק על השפכים חפי הפשע.

aFish

New member
חוצפה ../images/Emo31.gif

עם כל הכבוד וההערכה שאני רוחש למפלגת הירוקים על טיפולם בנושאים שחשובים לי באמת, ניראה לי צורם שלא נאמר מוגזם לקבל מסר אישי מתפרץ אל תיבת המסרים שלי מאת ראש המפלגה פאר ויסנר. פעולה לא ירוקה בעליל, ספאם מוחלט. חוצפה, במיוחד בעולם אלקטרוני הכורע תחת דואר הזבל ש"מזהם" את האינטרנט. לא מקובל עלי ולא לענין. בעיני זה סותר בצורה מוחלטת גם אולי לא ישירה לחלוטין חלק ניכבד מעקרונות הירוקים.

דא

New member
ויסנר השקרן

קיבלתי דואל מויסנר ובין היתר כתוב "סקרים שנערכו בסוף השבוע הראו כי מפלגת הירוקים עוברת את אחוז החסימה". באף סקר שנערך לא קיבלו הירוקים יותר מ1.4% (החסימה 2%). מספיק עם העסקן הזה.

animonkey

New member
למה ממשיכים להטריד אותי בשטויות ??

לא מספיקות שיחות הטלפון המפגרות, הנודניקים שרודפים אחריך ברחוב, אז עכשיו גם מסרים בתפוז ??? מר ויסנר הנכבד (?) - מה גורם לך לחשוב שזה מה שישכנע אותי להצביע עבורך ? ביום שיוולד הפוליטיקאי שבאמת יהיה איכפת לו ממה שקורה ולא מהכיסא שלו אני אצביע עבורו. אתה לא אחד מהם. נכון לעכשיו אתה רק מזהם את תיבת המסרים שלי עם שטויות

bxLiat

New member
עד הרגע הזה התלבטתי

למי להצביע. ההתלבטות היתה בין כמה מפלגות שמפלגת הירוקים היתה אחת מהן, ואפילו קיבלה אצלי עדיפות גבוהה. אבל ברגע שפתחתי את המחשב ומצאתי מסר אישי ממפלגה זו - היא יצאה באופן מיד מהאופציות שלי לבחירות. איזו חוצפה זו לכתוב לי באופן אישי כזה? האם הם לא סומכים עלי שאני יודעת מספיק טוב למצוא את כל האינפורמציה לגבי כל מפלגה בעצמי? זאת ממש הטרדה לעשות כזה דבר! בלוגו שלהם הם כותבים "רק הירוקים מגינים על הארץ" - איזו הגנה היא זו?!

fazer

New member
בגלל המסר ששלחתם אני לא אבחר בכם

אני לא אתן את ידי למפלגה שמזהת את תיבת הדואר שלי, אני לא אתן את ידי למפלגה שבשם הבחירות מרשה לעצמה לשלוח לי SPAM, גם אם הוא במסרים בתפוז. אתם הרי לא תעברו את אחוז החסימה, לא חבל על המאמץ?

MEIR ST1

New member
מה זו החוצפה הזאת

למה שולחים לי מסר בכלל אתם תיכנסו לכנסת כל המפלגות הקטנות מתעוררות חודש חודשיים לפני הבחירות מה אתם יושנים בעמידה כדי לגרום להצביע לכם אתם צריכים להתעורר שנה לפני הבחירות לגרום למודעות למכור את עצמכם כמו שמוכרים קוקה קולה ולא חודש לפני הבחירות חבל על ההשקעה הרי במילא אם לא תיבחרו תיכנסו לקומה אז מה עשיתם בזה

enwhysea

New member
ספאם וקמפיין אוןליין

רציתי להגיד (ושלחתי ל"פאר" או מי שעונה שם בחשבון שלו) שהודעות כאלה כמו ששלחתם הם דואר זבל, ספאם.. זה שאתה מפלגה ולא מוכרים ויאגרה זה לא ממש משנה, פרסום בצורה הזאת היא לכלוך הוא מרחב באינטרנטי. איפה עומדים הירוקים בקשר לחוקי ספאם באינטרנט (עברו כמו בארה"ב לא מזמן) בענייני טלמרקטינג ושיחות שיווק טלפוני אוטומתיות? בלי קשר הייתי רוצה להגיד, שבקמפיין אינטרנטי טוב, היו דואגים שהפורום יהיה מעניין, חזק, ואינפורמטיבי ברגע שליחת הודעה כזאת בתפוז... העמוד הראשון הוא מה שמיציג אותכם והלינק לפורום מביא מאות אנשים לכאן בקליק... אבל הפורום לא מעניין, ולא אינפורמטיבי כמו האתר... אולי היה עדייף לינק לאתר? או אולי כדאי שהפעילים ומנהל הפורום יזיזו דברים.

כן גם אני שואל את זה

אני לא מצביע אולמרט אבל אני בטוח לא מצביע למפלגה שאין לה כוח כמו הירוקים זה כאילו אני מצביע "עלה ירוק"...

yoka333

New member
בולשיט.אתה נחשף לעשרות פרסומות

ישירות ואף בוטות יותר מאלה ביממה ממצעת! האם זה גורם לך לא לשתות "קוקה קולה",או לא לאכול "מקדונלדס"?

fazer

New member
אין לי בעיה עם פרסומות לגיטימיות...

יש לי בעיה עם זיהום תיבת הדואר שלי. ורק לידיעתך: כשאני צריך אינסטלטור, אני פותח דפי זהב - וכל אותן מודעות שמושלכות לתיבת הדואר (האמיתית לגמרי) שלי נכנסות לרשימה שחורה של "זבלנים" שאני לא אבקש את שרותים. וכן גם מר ויסנר מזהם את תיבת הדואר שלי - ממנו, בתור "ירוק" ציפיתי ליותר: לא לזיהום תיבות דואר, לא לזיהום כבישים עם שלטים שלא מתכלים

wil

New member
../images/Emo45.gif

ואני די משוכנע שזיבול תיבות המסרים מנוגד לתנאי השימוש של תפוז, בנוסף לכך.

enwhysea

New member
כן

דבר ראשון אני באמת לא שותה קוקה קולה או אוכל מקדונלדס. אבל זה לא קשור... דבר שני, לא קוקה קולה ולא מקדונלס שלחו לי אי פעם אי מייל, התקשרו אלי הביתה או "דחפו" לי משהו שלא ביקשתי.. דווקא שתי החברות שהזכרת מאוד קונסרבתיבים בשיווק שלהם. דבר שלישי, חברה פרטית עושה כל מה שהיא יכולה לקדם את עצמה, וזה מובן. מפלגה לא צריכה לנהל את עצמה כחברה פרטית. מפלגה, או כל גוף שהולך ליצג את הציבור צריך לעבוד לטובת הציבור.. וספאם זה קידום אינטרס אישי על חשבון הפרט. מאוד עצוב לי שהירוקים בחרו להגיע לאנשים ע"י ספאם.

MetalSlider

New member
תיתן למקדונלדס לנהל את המדינה?

וחוץ מזה,מקדולנדס וקוקה קולה לא מרשים לעצמם לשלוח דואר זבל.

izackv

New member
"בולשיט" אומר שלא אכפת לך אם לא

נצביע עבורכם אפילו אם בתור חלופה להליכה לים חשבנו שאתם מפלגה טובה? או שזה אומר שאתה לא מאמין שזיהום תיבת המסרים שלנו אכן תגרום לחלקנו להתעלם מכם ולהצביע לגימלאים, או לקדימה או סתם ללכת לים? כי אתה יכול להמשיך לשחק בנידמה לי ולהאמין למה שבא לך. קולות, הפסדתם בוודאות בגלל המסר הפרטי שהפצתם (בניגוד לקוקה קולה ומקדונלדס שמעולם לא זיהמו את תיבת המסרים שלי, או את האימייל שלי)

ניגונים

New member
אפשר לחשוב

בגלל מסר אחד ... אז אולי גם לא תבחר במפלגות הגדולות שמטנפות את הכבישים בשלטים הענקיים שלהן וגם לא ב 'כ' שהשלטים עם הסרט הכתום שלהם מפארים את כל עמודי התאורה בכביש החוף וגם לא בברוך מרזל שהיום קיבלתי מייל עם סירטון מיגע לגביו

izackv

New member
אפשר לחשוב, יש כאלה שמעדיפים לא.

עד היום לא קיבלתי SPAM לתבת המסרים שלי בתפוז. בדיוק כמו שמי ששולח לי SPAM לדואר, נחסם ומקטין בהרבה את הסיכוי שאני אקנה אצלו אי פעם, אז גם מי שמזהם לי את תיבת המסרים בתפוז חושף את עצמו לאותה תגובה. כדאי להבין את כללי המשחק באינטרנט לפני שמתחילים לנצל אותו. אתה נשמע לי בדיוק כמו החברה על הלנדרובר שאומרים "אפשר לחשוב, בגלל ירידה אחת מהשביל..." תלמדו את החוקים _לפני_ שאתם מזהמים את תיבות המסרים/דואר שלנו ואז לא תתפלאו מעוצמת הכעס על המעשה. ולעשות מעשה חצוף עם התנצלות אחר כך, הרבה יותר חכם מאשר לעשות מעשה חצוף ועוד להפגין זלזול במי שנפגע מהחוצפה הזאת. לא מאוחר מדי לפרסם התנצלות פומבית על הפלישה לתבת המסרים האישית שלנו. אבל את הרושם הכללי, כולל זה שנוצר בזכות תגובה כמו זאת שלך, יהיה קשה לשנות.

למעלה