לכל ה"מוטרדים למיניהם"--->

yoka333

New member
לכל ה"מוטרדים למיניהם"--->

אבקש להפנות טענותיכם להנהלת האתר. הנהלת תפוז לא מחייבת את הרשומים באתר לשלם דמי חבר , ובתמורה לעבודתה הרבה היא מצפה שתספגו מנה מסויימת של פרסומות(במגוון צורות). זוהי המציאות בכל אתר גדול כדוגמת תפוז בעולם("וואלה",למשל-דוגלת בסרטוני פרסומות שקופצים לכם מול העיניים). פאר ויסנר לא המציא מדיניות זו-אלא נעזר בה. אם תספרו כמה פעמים ביממה אתם נחשפים(שלא ברצונכם) לפרסומות "בוטות" מזו של פאר תידהמו. אני מציע לשמור על איפוק וכבוד הדדי. כל טענה בנושא צריכה להיות מופנית להנהלת תפוז. בכבוד רב(אפשר להתעלם מהחתימה...) יוני

MetalSlider

New member
אני מבין,

אתה אומר שאם כולם פוגעים בציבור הגולשים. למה לא גם אתם... הבנתי אותך נכון?

enwhysea

New member
אבל אין בעיה אם תפוז

הם חברה שרוצים לעשות כסף.. ויעשו.. חופשי... אם יהו יותר מדי מסרים כאלה, נעזוב.. אבל בנתיים לא היו. אין לי בעיה עם תפוז, כמו שאין לי בעיה עם כל חברה שמייצרת משהו, השאלה איך משתמשים בזה. למשל, אין לי בעיה עם סלקום שנותנים לי שירות סמס... אבל יש לי בעיה עם מפרסמי מסיבות לשולחים לי סמסים כל הזמן. אין לי בעיה עם חברה שמייצרת רמקולים... אבל יש לי בעיה עם מר"צ שצועקים לי כל היום ברחוב איתם... הירוקים במיוחד צריכים תשם לב למה שהם עושים ואיך, כי כל הרעיון של המפלגה זה עולם/מדינה בריא/יפה/טוב יותר לכולם... (אני גם לא זוכר שעד היום קיבלתי ספאם ממערכת תפוז.. ואני כאן שנים)

Croc

New member
היו כבר ספאמים בתפוז אבל זה אכן....

נדיר מאוד

enwhysea

New member
yoka333

אני מבין שאתה פעיל ומאוד אכפת לך מהמפלגה... אז במקום להלחם להגן עליה בעניין הספאם... במקום להתחיל מלחמות ולהרחיק אנשים... אולי פושט תחשוב על זה, שהרבה אנשים נפגעו מעניין הספאם, וזה אולי משהו שהירוקים צריכים לקחת ללב.

smtp

New member
לכבוד מר פאר וייסנר ומפלגת הירוקים

אנא אל תפנו אלי יותר במסרים האישיים.

smtp

New member
אתה אומר שפאר וייסנר אינו קשור

למפלגת הירוקים או לפורום שלה?! אם אני רואה אדם שמלכלך את הסביבה אני קודם כל פונה אליו ורק אח"כ מחפש שוטר. זה בדיוק מה שעשיתי כשפאר ויסנר שלח לי פרסומת לתיבת המסרים האישיים. פרסומות למסרים האישיים בתפוז זו בהחלט המצאה של פאר ויסנר ומפלגת הירוקים בכך הם הפכו עצמם לספאמרים, היצורים הנבזים ביותר ברשת האינטרנט. ואל תדאג, נפנה גם להנהלת תפוז מכיון שגם להם יש חלק בספאמריות הזו.

SkyEye

New member
../images/Emo41.gifזהו, השתכנעתי והחלטתי!../images/Emo41.gif

השבועות האחרונים עברו עלי (כמו על רבים אחרים מן הסתם) בהתלבטויות בין אפשרויות הבחירה השונות. בסופו של דבר נותרו שתי אופציות "ירוקות", ועכשיו הרשימה הצטמצמה לאחת
.
תודה לפאר שבמעשה בריונות בוטה זיהם לי את תיבת המסרים (וגם את תיבת האימייל בעקבותיה) והקל עלי את מלאכת הבחירה. תודה!

דא

New member
יוקהביבי,תפוז לא יזמה את ספאם ויסנר

אז אם אין לך להגיד משהו לא טיפשי, אל תעליב את האינטליגנציה שלנו.

enwhysea

New member
מנהל הפורום

עבודה יפה באיסוף ההודעות לשרשור אחד. כל הכבוד על העבודה וההשקעה.

פרגיתי

New member
../images/Emo31.gif

"המוטרדים למינהם" - שבינהם גולשים רבים בפורומים השונים בתפוז וזה אותם אנשים שאתה ופאר ויסנר מנסים לגרור אל הקלפי ולהצביע לכם. תודה רבה באמת... בד"כ פוליטיקאים או מי מטעמם "שוכחים" את האזרח הקטן אחרי הבחירות. התרגלנו. לפחות הייתםהטעות שעשיתם זה להשתמש בפרסום מאוס זה (ספאם) לפני הבחירות... זה שתפוז מאשרים לכם לבצע זאת תמורת כסף, זה עניין שלכם איתם. אל תנסה "לגלגל" את האשמה ולהוציא את הגולשים מטומטמים או אוכלי חינם בפורומים של תפוז. אתם נגד זבל ולכלוך פיזי? אני נגד זבל וירטואלי. תחשוב על זה.

Croc

New member
כל הכבוד להם שהם מנצלים............

ערוצים שונים של תקשורת. אולי הודעה אלקטרונית זה עדיף משלוח פעילים לתלות כרזות על עמודי חשמל

למעלה