לכל חברי הפורום הענק-הודעה חשובה

shnaps girl

New member
לכל חברי הפורום הענק-הודעה חשובה

אז ככה אני- shnaps girl ואיתי גם סער טובי מצוידים במצב רוח טוב וקצת מצב רוח מרושע החלטנו להשתלט על הפורום!!!!!!! חי חי חי!!!! *מי ינסה לעצור אותנו?*

לא רק על הפורום!

הפורום זאת תוכנית א'! לא רציתי להגיד לך את כל התוכנית בגלל שחשבתי שאולי תבגדי בי, אבל ההשתלטות על הפורום היא שלב ראשון בתוכניתי להשתלט על העולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נועה, את רוצה שאני יספר לך את כל

התוכנית שלי? גם אם תרצי וגם אם לא, הנה היא: נשתלט על רוב הפורומים בתפוז וככה על כל האתר הזה, בעזרת האתר הזה נתחיל להשתלט על עוד אתרים, ועוד אתרים, ואז נשתלט על כל הרשת!!!!!!! וכמובן, בעזרת האינטרנט כבר לא תהייה בעיה להשתלט על ה-ע-ו-ל-ם!!!!!!

זה ש.....

לא הייתי כמה ימים כי הייתי בבית מלון[חמישה
..תקנאו].לא אומר שמוץר לכם להשתלט.. אבל... מותר!

shnaps girl

New member
חי חי חי הפורום הזה שלנו!!!!!!!!

הפורום הבא זה הוז ליין כי סמדר לא תבקר אותנו הרבה בזמן הקרוב.................

אני יחכולה להיות הנשיאה\?

וכמובן שאם תרצו להוסיחף משהוט לקישורים או משהו בסיחגנון, תץגיחדו, ואעני כנשיאה אדאג לכך

אז את צריכה להישבע...

תחזרי על כל דבר שאני אומר (אני יגיד כל פעם משפט אחד) בסדר?

טוב, זה הכל

את עכשיו חברה בצבא שלנו, ואני ממנה אותך לנהל את הפורום הזה (וזה כי את כבר מכירה אותו כל כך טוב)

ברוכה הבאה לצוות!

ויש לך מזל שחסנו על חייך, זה לא היה אמור לקרות, אבל זה קרה כי אני ריחמתי עלייך, בגלל שלפעמים אנחנו מדברים באיי סי קיו... ואל חשבי שלא היינו עושים את זה אם לא הייתי מדבר איתך!

תודה לאל על הא סי קיו

[שאגב נדפק לי עכשיו.. בערך..תקוע על איוויזבל, ומסרב לשלוח הודעות]

Eil

New member
רגע, אז מה אני אהיה?

אני יכולה לסחוב לכם את החרבות והרובים? או שאני יכולה לשבת בבית ולענות לטלפונים שלכם תוך כדי צפייה בטלוויזיה, אכילת ממתקים וספירת הכסף הרב שאקבל מכם כחייל שכיר. וכשתשתלטו על העולם, אני רוצה לקבל ממנו רק חלק קטן, כמו רחוב או בית או ברית המועצות.

shnaps girl

New member
כן....בדיוק אבל אני חשבתי יותר

בכיוון של: חלקכניהחלינלחכגמענגכחלשףנכלךמעןמךלגכד

למעלה