נועה, את בוטחת בה? אם את רוצה לצרף אותה אז סבבה
S shnaps girl New member 26/2/03 #24 את האמת לא אכפת לי אבל אם היא תפריע לצוות לנו יש לי שיטות לטפל בה.......
ג גמבה וירטואלית New member 27/2/03 #25 גם אני גם אני היי אני נטע ואני מכורה לפקקי אמבטיה חוץ מזה אני רוצה להשתלט על העולם! אני כל כך רוצה!!! זה לא פייר! אני תמיד מפסידה את כל הכיף!!! אני רוצה ללחוץ על הכפתור האדום והמבריק שמפעיל את הפצצות שעושים "בום!" עגול ויפההההההה
גם אני גם אני היי אני נטע ואני מכורה לפקקי אמבטיה חוץ מזה אני רוצה להשתלט על העולם! אני כל כך רוצה!!! זה לא פייר! אני תמיד מפסידה את כל הכיף!!! אני רוצה ללחוץ על הכפתור האדום והמבריק שמפעיל את הפצצות שעושים "בום!" עגול ויפההההההה
ס סער טובי New member 27/2/03 #26 אם את כל כך רוצה לשהתלט על העולם... אז תמצאי לעצמך שצבא משלך!! חחח, סתם... אנחנו נתייעץ בינינו ונודיע לך
אם את כל כך רוצה לשהתלט על העולם... אז תמצאי לעצמך שצבא משלך!! חחח, סתם... אנחנו נתייעץ בינינו ונודיע לך
ס סער טובי New member 28/2/03 #27 דיברנו על זה ו... כמו שאמרתי, תמצאי לעצמך צבא משלך, את לא יכולה להצטרף אלינו, מצטערים (או שלא... LOL)
דיברנו על זה ו... כמו שאמרתי, תמצאי לעצמך צבא משלך, את לא יכולה להצטרף אלינו, מצטערים (או שלא... LOL)