dilan angel
New member
לכל חברי הפורום-כנסו../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif
חלקכם צפיתם שהרגע הזה יבוא וחלקכם לא, אבל זוהי הודעה על סגירת הפורום. הרגע הזה הוא מאוד עצוב מבחינתי מהמון סיבות. כשפתחתי אותו לא תארתי לעצמי שנגיע ליום הזה. הפורום זכה לתקופות יפות הרבה יותר, אבל אף אחד איננו יכול להתעלם מהעובדה שהוא פשוט מת בזמן האחרון בגלל חוסר פעילות של הלהקה ושל גוון. אבל יש גם צד טוב בעניין
כאשר הלהקה תחזור לפעילות תהייה לי את האופציה לפתוח את הפורום מחדש בתקווה שהוא יהיה פעיל יותר:] אני רוצה להגיד שהאנשים פה פשוט מקסימים!! אתם הפורום הכי טוב בעולם! (אפילו כשהוא רדום) אני באמת אוהבת אתכם אחד אחד
וראיתי שכמה מכם ניסו להחיות את הפורום ולעורר אותו, ואני רוצה להגיד שכל הכבוד לכם!
אתם גדולים! אל תשכחו לחזור לפה כאשר הלהקה תחזור מהפסקה אני מבטיחה לכם שיהיה פה יותר טוב
אוהבת אתכם המון המון המון!!
, שיר
חלקכם צפיתם שהרגע הזה יבוא וחלקכם לא, אבל זוהי הודעה על סגירת הפורום. הרגע הזה הוא מאוד עצוב מבחינתי מהמון סיבות. כשפתחתי אותו לא תארתי לעצמי שנגיע ליום הזה. הפורום זכה לתקופות יפות הרבה יותר, אבל אף אחד איננו יכול להתעלם מהעובדה שהוא פשוט מת בזמן האחרון בגלל חוסר פעילות של הלהקה ושל גוון. אבל יש גם צד טוב בעניין