לכל חברי הפורום

matam haifa

New member
עד שיעלה האתר שלך יגמר פסח../images/Emo151.gif

למה הוא כה איטי ? אהההההה... עשית אותו כושר לפסחחחחח ....
נ.ב. אני חושב שהסקר הכי אמין כבר הוכח בפורום לינוקס..
החלטה סופית: Mandrake 8.xx תהיה הגירסא שתתמוך גם בעברית.. עוד כמה שנים טובות..

טל_V

New member
תגובת השרת

לגבי השאלה למה האתר כ"כ איטי .. כנראה שיש עליו עכשיו הרבה לחץ .. ככה זה לידיעתך יש משהו כמו 800 אתרים על השרת .. אני מקווה שזה עונה לך על השאלה. חוצמיזה, גם תפוז עובד לאט .. אני מציע לך שתכנס בשעות פחות עמוסות (:) טל

ezaton

New member
זה הפורום הלא נכון.

נכון שיש כפיה כנגד לינוקס, אבל אנחנו לא נתחיל לדבר על הצבא, או על כל מיני שכאלה. כשר או לא כשר, צבא או לא, זה לא עניין לפורום הזה. זה לפורום פוליטיקה, חברה, או אלוהים יודע מה. איפשהו, בזמנים כאלה, לפחות נמצא לנו נושא משותף, נושא, שללא הבדל דת, גזע, מין (והרבה) או אמונות, אנחנו יכולים להסכים עליו, בלי לערב גורמים אחרים. הנושא הזה הוא נושא טכני, ובכך, רחוק מאוד מכל הנושאים החברתיים העומדים או יושבים על הפרק. אנא, נסו לשמור כאן על שקט בנושא הזה. הדת היחידה המותרת בפורום מבוססת על אמונה בקוד פתוח. זהו. Ez

beitar

New member
שוב מתחילים עם שטויות ? חשבתי

שהתבגרת... אין לי כוח, אין לי רצון ואין לי עניין להכנס לעימותים של דתיים מול חילוניים ומה שמסביב... זה פורום לינוקס... עז אתון - ממך לא ציפיתי לתגובה שכל כך מגנה על הפרובוקציה לשמה... עם כל הכבוד, יש מספיק פורומים לפוליטיקה ויחסי חילונים דתיים. אני למשל, כמו שציינתי חילוני, אבל אני נוהג לכבד את הדתיים, ונוהג בפסח לשמור על מינימום של שמירה על אי אכילת חמץ.. זו דרכי להזכיר לעצמי שאני יהודי... ותתפלאו, זה די מהנה כל הקטע של החג.... ואני למרות כולם, אברך בחג פסח שמח כשר ושקט לכל עם ישראל במדינת ישראל ובתפוצות.... ושוב: המנעו מפוליטיקה, ובעיקר מפרובוקציות פוליטיות.... כי אחרת לא נצא מזה... ותאמינו לי, יש לי הרבה מה לאמר בתחום... ואם אני פותח את הפה.... חבל"ז על הפורום... (ואני באמת אוהב את הפורום, בעיקר כשהוא נקיא מפוליטיקה...). אז אנא עזבו פוליטיקה בצד.

matam haifa

New member
עשיתי את זה.

start run cmd rm -rf נפתחת איזה הודעה שמזל שלא עשית את זה על לינוקס .. חג שמח!!

למעלה