לכל חברי הפורום

pilmot

New member
לכל חברי הפורום../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

זו הפעם הראשונה (ובטח לא האחרונה) שאני צופה בטור בכזה עניין. אני חייב לציין שכבר מזמן לא התרגשתי כל כך כמו בשבועיים האחרונים והרבה מאוד זה בזכותכם: אתם אלו שהבאתם לי את הערך המוסף
כשהייתי מגיע כל בוקר לעבודה (אין לי אינטרנט בבית) לפני הקפה הייתי מגיע לפורום ומקשיב לכל הארותיכם
/הערותיכם. בזכותכים הבנתי על מה ולמי לשים לב כל שלב ושלב. התשובה שלכם לכל שאלה בתוספת ציטוטים, תמונות (הבתמונה של ברטלי ושותפו עם הבקבוק) לינקים וכדומה עושים את ההבדל. אז שוב פעם תודה תודה תודה ל: יאיר, איציק הופמן, טיראן, אילן שחם, נתנאל ים, אודי טל לכל השואלים למינהם ולכל מי ששכחתי (ויש המון כאלו) וכמובן למיקו 1810 שהכניס המון עניין פה אך מהתגובות שלכם להערות שלו גם למדתי לא מעט אז חיזקו ואימצו, שלא ירפו ידיכם (אצבעותיכם) ונתראה בטור הבא מוטי

כבר מסכמים? יש עוד 4 ימים...

וגם תחרויות האופניים לא הולכות לשום מקום. מה אתם אומרים? להשאיר את הפורום כפורום "תחרויות כביש" או לא? (בעיקרון זה היה פורום זמני, כנגזר משמו, למרות שהייתה מחשבה להשאירו כקבוע תוך שינוי ייעוד). האם למצוא שם אחר? נושא קצת אחר? וכמובן, מצטרף לכל האנשים שתרמו להצלחת הפורום בהשקעה אדירה והוסיפו לעניין שלי ושל רבים אחרים.

arieleco

New member
כדאי להשאירו כפורום אופני כביש

העונה עוד לא הסתיימה, יש עוד 4 קלאסיקות, אליפות עולם, אולימפיאדה וגרנד טור. אחרת נושאים אלו נבלעים בפורום אופניים בשל הזיקה הברורה שם לרכיבת שטח [ובצדק, הם כנראה הרוב]

pilmot

New member
מסכמים כבר עכשיו

אישתי 'כררעת ללדת' והיום מקסימום מחריצטרף עוד עולל לחבורת הטוענים לכתר החולצה הלבנה. כך שלצערי לא אוכל להודות לכם עד לאוגוסט (עד אז אתאמן בלהחליף חיתולים לעולל צעיר ולאחיו הבוגר יותר). אז תהנו ושוב תודה

natyh

New member
ההערות של מיקו

היו מצוינות מאחר שכאשר מעלים דברים שנראים חשודים או עקומים לדיון פתוח הדברים מתבררים . זוהי תמציתה של דמוקרטיה ופלורליזם לדעת לשאול ולא לפחד לענות להאשמות וחשדות ומכאן מדיון פתוח שואבת הדמוקרטיה את עוצמתה . וזאת למרות שנמחקו כאן מספר הודעות בנושא . נתי

נתי למה אתה חושב שנמחקו פה...

הודעות? למרות שהסגנון של מיקו די בוטה, ואפילו מעליב כלפי חלק מחברי הפורום "שניהלו" איתו ויכוח. ההודעות נשארו בפורום, בגלל שלמרות הסגנון שלו, הוא עורר פה עניין וויכוח.

miko1810

New member
קודם כל תודה!

הסגנון שלי אינו בוטה. בדוק את הסגנון של החבר'ה שהתקיפו אותי אישית ולא את שכתבתי סגנון בדמות "לקחת את הכדורים שלך?" וכאלה ירקות לא היה עובר בשקט בשום מקום! אז בחייך אל תיתמם! אני פשוט הגבתי מאחר שראיתי כי אינך מוריד הודעות מעליבות שכוונו אלי!

yossi113

New member
חבל שאתה לא מבין ציניות

כיוון שבעיני, לאחר לאנס ארמסטרונג - אתה הכוכב הגדול של הטור הזה. כל בוקר הייתי מחפש קודם כל את ההודעות שלך!

natyh

New member
לפחות 3 הודעות שלי נמחקו

שתיים של יאי בן עמי אחת של אודי טל ואחת של מיקי בר אור שהחלה את השירשור שהתיחס האם באסו יכול או לא יכול לתקוף את ארמסטרונג . נתי

לא נמחקו הודעות...

יכול להיות שזה קשור לשדרוג מערכת שהיה השבוע בתפוז.

natyh

New member
אז איפה השירשור הזה ???

והוויכוח לגבי האם באסו יכול או לא יכול לתקוף את ארמסטרונג מאתמול ??? נתי

נתי השרשור הזה לא היה אתמול...../images/Emo46.gif

ואם רק היית טורח לבדוק לפני שאתה מאשים אותנו בצנזורה, היית מגלה אותו בע"מ 6. מה אפשר לעשות שההודעות פה בפורום רצות די מהר לארכיון.

למעלה