לכל חברי הפורום

מיכל2004

New member
לכל חברי הפורום

נכנסתי היום לפורום פעם ראשונה, אתם פזוט גדולים!! זה הפורום הכי מצחיק ושנון שיש פה!!

python 4

New member
מיכל, את גדולה!

כן, מיכל, את המצטרפת המאה לפורום!!!! ולכן את זוכה בפרס מיוחד במינו -
על חשבון ה-
! ברוכה הבאה לפורום, ומזל טוב!

darklighter

New member
לפייטון

השוקו לא על חשבון הבית אתה צריך לשלם עליו!!!!! ותשטוף את הכלים אחר כך!!!! פקודה שלי!!!!

darklighter

New member
מצטערת שכחתי.... ברוכה הבאה מיכל!!!

קפה הפוך
על חשבון הבית

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo68.gifברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה המצב מיכלו'ש? הכל טוב ויפה תחת השמש? וווווונננננדדדדדרררררפפפפפפוווווולללל!!!!!!! אני יעל! נעיםם מאודד!! מכיוון שכבר נתנו לך את ה
אני רוצה לברך אותך על בואך לפורום "תשוקות" של תפוז ולתת לך
כשי קטן על הצטרפותך! בבקשה, ספרי קצת על עצמך, כך שנוכל להכירך יותר טוב! איזה דמות את אוהבת? איזה את שונאת? והכי חשוב! האם את רוצה להצטרף אליי ולחצילי המרושעים בהשתלטות על העולם?

מיכל2004

New member
אז ככה

אני זקנה מאוד - כמעט כמו הזקן האולטימטיבי שלכם, אני בת 25 וחצי... ממש חצי רגל בקבר. וזהו. אני גם חוטאת בתשוקות. הכי אוהבת...מממ...קשה קשה... אני אוהבת את טי. סי. שונאת את שרידן.

Bow Wow2004

New member
אז גם את נולדת במאה ה-16...

ואת ממש לא עם חצי רגל בקבר, לידיעתך. רגל שלמה, זה יותר הגיוני. ומה דעתך על איזה שידוך קטן עם עוד אחד פה שרגל אחת נמצאת אצלו בקבר?

מיכל2004

New member
זה גם משרד שידוכים פה?

ממש הלנה עמרם (מכירים? היא אולד פשן) ורציתי גם לאחל לך גיוס קל - הבנתי פה שאתה תחילל. ולהרגיע אותך שיהיה כיף.

python 4

New member
מיכלי יקירתי!

ברוכה הבאה למחלקה הגריאטרית של הפורום, או כפי שאני אוהב לקרוא לה - מחלקת חסרי המנוח. עזבי את הילדים הקטנים עם השוקו שלהם - כאן אנחנו מתחרעים על איזו מנת פירה טובה, ואם כל השיניים שלך בפה הם עדיין שלך מקוריות אז יש גם אפונים, הכל על חשבון ה-
אבות, כמובן. סתם, אנחנו אולי לא צעירים אבל לפחות יש לנו נסיון (?!?) וכסף לבזבז. יש יתרון, את רואה? אני שמח לשמוע שאת שונאת את שרי, כמו שצריך. אולי אני ימנה אותך לסגנית מנהלת מחנה קיי? מה דעתך על זה? מצד שני את אוהבת את TC שזה... נו טוב, כל אחד ומה שעושה לו את זה..

python 4

New member
דרקי יקירה, הסכיתי ושמעי.

למרות המאמצים להשליט משטר מונרכי בפורום ע"י מספר גורמים קיצוניים, לפורום הזה יש רק פרינסיפסה אחת והיא קבעה שכל משתתף חדש מקבל
על חשבון ה-
. מאיפה השוקו ומי משלם - זה היא לא אמרה והאחרון ששאל שאלות נשלח לגולאג בסיביר. אני מציע לך לא להסתבך איתה. חוץ מזה אני לא עושה כלים. בשביל מה יש לי את פילאר?

TiptiponBoy

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

כל המרבה הרי זה משובח! אולי סוף כל סוף יצתרפו עוד אנשים והפורום יתחיל לחיות ולזוז מעבר לכמה הודעות בודדות ביום. ד"א,תודה על הקומפלימנטים.

python 4

New member
לא, רגע, אני כבר מתקשה לעקוב.

ברוך הבא גם לך, טיפטיפון יקיר. מה שלום נאפּו?

TiptiponBoy

New member
תירשם בבזק ל"עקוב אחרי"

שלומי טוב,תודה! אם לא שמת לב אני פה כבר מאז שירשור ההתפקדות אז אני לא עד כדי כך חדש. מה שלום נאפו? לא יודע,עוד לא פגשתי את הנאפו שלי (אני עדיין מקווה שג'אסטין מQueer as folk יכנס לחיי...חחח).

TiptiponBoy

New member
נצל"ש

אני יודע שהשאלה לא ממש קשורה,אבל: מתי כבר מחליפים את הסקר?!

python 4

New member
היי, אתה לא יכול לעשות דבר כזה!

אתה חותר תחת כל העקרונות עליהם הפורום הזה מושתת. אתה חייב לפתוח באופן מיידי שרשור חדש, להצהיר על היותך חדש ואז לחכות ל-
על חשבון ה-
שמגיע לך! אל תוותר על זכויות היסוד שלך! בכל מקרה, איך אתה לא מכיר את נאפּו, אהוב ליבי? מכניס את ג'אסטין השחיפון השרליל שלך לכיס הקטן. אה, נאפּו, לו רק היה מסיט את עיניו העורגות לשנייה אחת מטיפטיפון, אני כבר הייתי מלמד אותו עובדת חיים אחת או שתיים...

TiptiponBoy

New member
חחחחחחחח

בטח שאני יכול! נאפו לא מכניס את ג'אסטין לשום כיס (להזכירך נאפו הוא הקטקט)! היית מת להיות שחיפון שרליל כמו ג'סטין... חבל שאין "קהילה" גם בתשוקות (למרות שריס נראה מאוד בקטע,עדיין חסר הדבר האמיתי)

למעלה