לכל חברי הפורום

Bow Wow2004

New member
אוי ואבוי לנו, הם מתרבים

בקצב הזה לקצב הילודה כבר לא יהיה קצב. הקץ לאנושות. ואל תחשוב אפילו להכניס את הדברים האלה לסדרה תמימה ומשפחתית כמו "תשוקות". לא הגענו?

TiptiponBoy

New member
למה אבוי?! טוב שאנחנו מתרבים!

הקץ לאנושות לא יבוא מזה אלא מסטרייטים שנלחמים אחד בשני. אנשים עם נטיות הם 10% מכל הקהילה ולכן קצב הילודה לא ישתנה. חוץ מזה,שיש גם סטרייטים שלא עושים ילדים וגייז שכן בעזרתן של נשים שמתנדבות לזה או מקבלות כסף. זה הכל עניין של החלטות ודרך מחשבה. חוץ מזה,הקץ לאנושות לא יהיה כזה גרוע:כלבים סוף כל סוף יוכלו לח*** ברחוב! חוץ מזה אני תמיד הייתי כמו שאני,זה אומר שהייתי ילד לא תמים?! ד"א,יש גם משפחות חד-מיניות...

Bow Wow2004

New member
כן אתה צודק והכל אבל למה פה?

טוב, התעסקנו בנושא הזה יותר מדי. אמ...מה דעתך על כישורי המשחק של סימון?

TiptiponBoy

New member
בטח שפה! זאת במה מצויינת לדעתי!

ואם אתה רוצה לעבור נושא כי לא נוח לך עם הנושא אז נעבורנה בינתיים. בקשר לשאלה על כישורי המשחק של סימון אני מתכוון להחזיר לך שאלה:על איזה כישורים אתה מדבר? אני שונא שהיא אומרת לקיי את המשפט הידוע: "מה את מתכננת עכשיו,קיי?" ועושה את המבט הסקרן שלה שנראה זדוני כל כך!

python 4

New member
כשאתה אומר "קהילה" אתה מתכוון

רחמנא ליצלן, לחובבי בקטסריט גירל בתשוקות? חס ושלום! תשוקות זו סדרה נוצרית שמרנית. פויה. ואתה עוד משווה לי בין נאפּו האגדי לג'סטין הגמדי? נו באמת. תכף גם תגיד לי ששרי שווה יותר מדרדסית. אוי הנוער של היום... וריס לא בקטע, וגם אח שלו לא (תאמין לי, ביררתי). אגב ידעת שבשלב כזה או אחר שניהם שיחקו את ריס? רק לא בו זמנית. זה שמשחק את ריס הנוכחי נטש את הסדרה לטובת שדות מוריקים (כלומר, לחיות את החיים) ולכן הביאו את אח שלו במקומו. אבל אאל"ט שניהם נשואים, ולא אחד לשני. כן, בזבוז. מה לעשות.

python 4

New member
אז ככה,

זה שמשחק את ריס עכשיו בארה"ב (סת) הוא נשוי, וזה שמשחק את ריס אצלנו עד 2003 (ברוס) יוצא עם השחקנית שמשחקת את ג'סי2. שניהם (מן הסתם) בני 26. אגב, דבר שגיליתי כשחיפשתי את המידע הזה - ברוס במקור נבחן לתפקיד של אית'ן, ומשום מה לא התקבל, אבל המפיקים היו מאוד מרוצים ממנו אז חודש לפני שהסדרה עלתה הם יצרו את התפקיד של ריס במיוחד בשבילו. דמיינו לעצמכם את ריס בתור אית'ן..

אתה לא מעודכן

הוא כבר נפרד מ"ג'סי2" (ג'ייד הארלו) ובימינו יוצא עם ג'סיקה מטריס (ג'ניפר רפפורט מ"לחיות את החיים" ז"ל).

hadardit

New member
ודרך אגב- הוא לא התקבל לתפקיד של

אית'ן בגלל שאמרו שהוא צעיר מדי לשחק את אית'ן ואחרי חודש חזרו אליו עם תפקיד שבנו לו שזה ריס

TiptiponBoy

New member
למה?

למה פויה?! פויה על סטרייטים-הומופובים! נראה לי שהתבלבלת:נאפו הוא גמדי וג'סטין אגדי! חוץ מזה,שירדן באמת שווה יותר מדרדסית (בתור התחלה:היא לא מצויירת!!!). מה יש לסטרייטים שהם לא פאג-האג'ס לראות את QAF? חבל שלא משלבים את ריס ביותר פרקים והפכו אותו לדמות כל כך שולית.

python 4

New member
טיפטיפון עלית עלי...

כמובן שאני מדבר מתוך יאוש-משהו: גם אני הייתי רוצה איזה ג'סטין קטן וחמוד, אבל כל מה שיש לי זה נאפּו גדול ומכוער (אבל אני מכחיש שאמרתי את זה). עכשיו אתה יודע מה אומרים על הומופובים - כגודל ההומופוביה כך עומק הארון.. אבל בוא לא נציין שמות..

למעלה