לכל חובבי החזנות והמוסיק

חָגָי

New member
לא.

תוכל להגיד ככה על כל בעל מקצוע שמספק שירותים בחינם לאנשים ציבור.. פשוט במקרה, כאן אלו זמרחם מקצועיים שזה המקצוע שבו הם עוסקים לפרנסתם. אל תהיה נאיבי.

מני 22

New member
לשיר שיר בחתונה זה מתנה??

לשכן של עובד מדינה אסור לעלות את הדואר של העובד בגלל שאולי...... אפל זה הסכמים כתובים שאם... אז... מה הקשר לפה. אתה באמת לא מבין או שאתה עושה את עצמך?

חָגָי

New member
עם כל הכבוד לרב אלישיב...

הרב אליהו והרב בקשי אמרו שהוא לא ראוי. מה גם שאני בספק עד כמה אדם צדיק וישר לוקח 2000$ לחתונה שהוא עורך. פשוט זילות ברבנות הראשית.. לחשוב שהוא מכהן שאותה משרה כמו הראי"ה קוק.. געוואלד.

מני 22

New member
טוב זה כבר משהו אחר...

אם אתה לא סומך על הרב אלישיב אז אין לי בכלל מה לדבר איתך בנושא, מה גם שזה לא המקום.

מני 22

New member
דעת מיעוט לבקשתך כמה אני

אז ככה. שאני עקבתי אחר הרב הזה בשנתיים האחרונות וראיתי אך אדם אחד רשע ומושחת מתנכל לו שלא יהיה רב ראשי לת"א, אבל הקב"ה הראה לאותו רשע שיש מי שקובע בעולם ועשה אותו רב ראשי לישראל>>>

מני 22

New member
>המשך.

אז מי שזוכה שעל ידו יהיה כזה קידוש ד` סימן שיש לו הרבה זכויות. ותגיד לי על איזה עוד רב ראשי שמעת שקם ב3 בלילה לביקורי פתע במפעלים? אני לא שמעתי על כזה דבר אצל אף רב ראשי אחר... זה אחריות. כל הכבוד.

אתם מבינים ? לצערי לא !!!

כל כך הרבה שנאת אחים חינם יש בתוך מחננו אנו, אז מה לנו כי נלין על שחילוניים שונאים דתיים ושגויים שונאים יהודים. נראה לי שהמון אנשים כאן צריכים תענית דחופה לכפר על עוונותיהם !!!

עכשיו הבנתם ?

גם אם הבנתם כנראה שזה לא מעניין יותר מידי. בתוך עמי אני חי. וכעת תסלחו לי. יש ברית אצל קרובי משפחה בעוד חצי שעה וצריך ללכת להגיד מזל טוב וגם לתת מתנה צנועה ואולי לטעום משהו. נשתמע אי''ה בקרוב.

מני 22

New member
דעת מיעוט, מותר לתת מתנה..

אולי הרך הנימול היה פעם רב ראשי? סתם.... תמסור מזל טוב.

חָגָי

New member
אותו "בן אדם מושחת" לפי מיטב ידיעתי

היה רב ראשי בעצמו. וסיבות טובות היו לו בהתנגדותו. בדוק.

אתם אנשים טובים

זה לא פלא ששונאים אותנו ככה. זה בגלל הולכי רכיל כמו שיש פה . ירחם ה'.

מני 22

New member
איש טיפש.

אחרי מה שכתב על הרב אלישיב, לא שווה בכלל להגיב לך תכתוב מה בראש שלך, וד` ישלם לך. מה גם שזה לא המקום.

מתנדב

New member
ראיתי כאן הרבה תגובות שונות ומשונות

אך לא ראיתי אחד שאחל לזוג מזל טוב, חברה בואו נתמקד קצת יותר לעניין הפורום מאשר לרכל על רב כזה או אחר...

כל מילה נוספת מיותרת

וכי על מה אני זועק כבר מתחילת הפורום? על הרכילות ולשון הרע.

למעלה