לכל ילדיינו בהצלחה

לכל ילדיינו בהצלחה

שתהיי שנה טובה קלה ומאד מוצלחת לכל התלמידים הטריים העולים לכיתה א ,לילדי הגן,ולכל הבוגרים ב ה צ ל ח ה

*יערית

New member
מצטרפת...../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif

יווווווווווווווווווו כבר שיכורה מהתרגשות....

yaeli4

New member
בהצלחה ענקית לכל הילדודס../images/Emo57.gif

גנים, בית ספר וכיתות א', שכולם יתחילו ברגל ימין ושתהייה שנת שלום ושלווה ובעיקר בריאות עד אין קץ. לכולנוווו, אמן.

דיווח מבית הספר החדש

התעוררנו בזינוק והמון התרגשות מהמיטה...... מחפשים חניה ופיצי שותקת .... אני מחבקת ויחד יוצאות לחצר בית הספר,המון תלמידים וכולם מביטים על פיצי,כולם מזהים ילדה חדשה....ופיצי שואלת,אמא משהו לא בסדר אצלי שכולם מביטים עלי?,עניתי בחיוך שובר לחץ,בטח את חדשה והכי יפה בבית הספר,היא מחייכת חיוך עקום
ונושפת אוףףףףף בליבי הבנתי שלא ממש הצלחתי לשחרר אותה. עולים לכיתה ,הכיתה נעולה .יורדים לחצר מבינים שיש טקס ומחפשים מה שיך למי והיכן המקום של הכיתה המיועדת. לקחתי את המושכות לידיים והתחלתי שואלת את הילדים ואחרי הסבר קצר עמדנו במקום הנכון בשמש חמה ולחות גבוה ביותר...
ערמת בנות יפיפיות מגונדרות מקשקשת ונועצת מבטים ,שאלתי אתן בכיתה ה? הן במקהלה ,כן. איך קוראים לך שאלתי? ולך? ולך?....יש רק עוד שלוש בר בכיתה
אבל שלי המקסימה מכולן. פיצי עומדת ומתוחה כמו קפיץ משווה כל רגע וכל פרט לבית הספר הקודם לחממה שכל כך אהבה... הטקס מתחיל ,עלוב למדי ,מנהלת חיוורת באופן מיוחד. עולים לכיתה בדוחק וצפיפות כשהחום והמתח רק גוברים. אני מקבלת אישור מהמחנכת להישאר מעט עם הקטנה בכיתה,כולם מתפרצים ברעש עצום לכיתה ומיד תופסים את המקומות הטובים ,וליבי מתמלא כאב,שישאירו לפיצי גם מקום...שהמורה תגלה רגישות כלפיה נו כבר שתגיד כבר משהו,אנחנו ממשיכות לעמוד רועדות כמו דג שנשלף מהמים... פתאום בתוך ההמולה מצמידה המחנכת ילדה קטנה וחיורת לפיצי ואומרת בלי להניד עפעף שבו בסוף,רציתי להתערב,אך שתקתי.... המורה מתחננת לשקט והכיתה בשלה מתרגשת ,ואז נכנסת המנהלת פונה אלי ושואלת כן ,מי את? אני עונה ,אמא חדשה לילדה חדשה...היא עונה בקרירות : אני מבקשת שתצאי...דההה? שאני אצא? חחחחח אני האמא החדשה,מה לא מבינה? המחנכת באה לעזרתי ומבקשת מהמרשעת שתאפשר לי בבקשה עוד כמה דקות,המרשעת עונה טוב,אך רק כמה דקות......אבאלה איזה מגעילה בליבי חשבתי בטח היא האקסית של מורכב או סתם אקסית מהמכשפות. פיצי התמקמה במקומה ואני קולטת ברק על פניה ....חם לקטנה
,חושבת בליבי אולי להביא מאוור אך שוב מתאפקת. אחרי שניה המורה מבקשת שאלך, אני מביטה בה ורוצה לומר ,מה לא הבנת שאני חלק בלתי נפרד? ניגשת לסוף הכיתה מנשקת ומחייכת לפיצי ,והולכת כשעיני כבר מלאות..... יורדת במדרגות וחושבת ,שוב דפקתי לביתי את החיים ,החלטה גורלית לקחתי ,והקטנה מתמודדת וחרדה לגורלה... כן,כן ,אני יודעת שמחר זה יום חדש,אבל השעות האלה לוחצות לי בנשמה ולפיצי מאד.............

בונוסית

New member
סוף כול סוף נגמר החופש

יששששששששששששששששששש!!!!!!! ויונה- תסמכי על פיצי

מבינה לליבך אך אל תדאגי

ילדים הם השרדנים הגדולים ביותר שאני מכירה ואת שדרי לה בטחון בכך שתצליח ואין הבעיה כל כך גדולה. זה נשמע לרגע כאילו את הלכת לכיתה ד.....בהצלחה

שמעת מצויין אסתי

אכן אני בכיתה ה' ,רק שהמורה לא מרשה לי להישאר בכיתה כי אני גבוה.... לא נורא אשלים שיעורים אחה"צ תודה אסתי

yaeli4

New member
יונתי הדואגת לגוזלה../images/Emo24.gif

לא לדאוג. הכול יסתדר. לא דפקת לאף אחד את החיים. פיצי כל כך אוהבת אותך. יש לה אבא שנוכח המון בחייה למרות הפרידה, יש לה שני אחים אוהבים ואמא שמוכנה לקטוף למענה את הירח והכוכבים. לא לדאוג. היא חיה בחממה טובה והכול יבוא על מקומו בשלום. תאמיני לי. לכי לשתות קפה קר עם קוביות קרח, ותסמכי עליה. היא מקסימה אמיתית והיא תסתדר תוך זמן קצרצר. אוהבת אותך ומסרי את נשיקותיי החמות לפיצקולית,

yaeli4

New member
איזה תמונה מגניבה...

כיף אמיתי. תוסיפי גם את הלימונצ'לו של אוהי. זה בכלל יסדר לך את היום..

rolan

New member
לפיצי האהובה והמקסימה שלנו

שתהיה לך, במיוחד לך!!! שנה נהדרת, שתעברי את חבלי הקליטה הראשונים בהצלחה ושמהר מהר יהיו לך חברים וחברות חדשים. ויהיו לך הרבה!!! כי את מקסימה ונהדרת!!! וכולם רואים זאת!!!
ע נ ק ו

blonda3

New member
ויי, עכשיו הבנתי../images/Emo4.gif../images/Emo178.gif../images/Emo5.gif

מה זה אין להם מזגנים בכיתה? אויש איזו תחושה ...להתחיל ככה כמה שאני מבינה אותך יונה.... תקווי לטוב, תנסי לחשוב חיובי אולי הכל יסתדר... ואם לא-אז תמיד יש דרך חזרה.....

blonda3

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo46.gifלא פועל?למה?

אם בגלל שהם לא מפעילים כי חוסכים בחשמל או בגלל שלא דאגו לתקן אותו....זאת חוצפה-מכיוון שבעבר אצלינו בימים חמים כמו היום-היו שולחים אותנו הביתה בימי החום, והיום-לומדים כי יודעים שיש מזגנים בכיתות. אל תשתקי ותעשי צעקות!!!!!

ממה שעיני ראו

המתוקה שלך בטח מאפילה שם על כולם. אבל כי היא באמת יפיפיה ומקסימה (היא הרי הצילה אותי מהמשיך להתברבר ליד ביתך). זה אולי יקח קצת זמן ... אני מאחלת לכן המון טוב והצלחה. זה תמיד קשה לעזוב חממה... כל מקום אחר נראה קר לידה. אני מחבקת אתכן. (חיבוק חם - אבל מקווה שהוא יקרר את הילדה אם אין מזגן בכיתה. היום חם במיוחד)

וואו יונה לבנה סיפור דומה קרה גם לי

כשהחלטתי שדי לי מבעלי קמתי ועשיתי מעשה, ברחתי כן ממש כך ברחתי לבית הורי עם שתי בנותי שהיו אז ממש גוזליות.את הגדולה לבית ספר חדש ואת הקטנה לגן חדש וזאת היתה טראומה אחרי כמה חודשים החלטתי שהבנות יותר חשובות וחזרתי לעיר הולדתן מצאתי לנו בונבוניירה של פינה ממש מול בית הספר והגן לשעבר והן שוב היו מאושרות כמובן.אני מאחלת מכל הלב והנשמה לפיצי שלך שתמצא לה חברות נחמדות ושתתאקלם במהירות. בהצלחהההה

dafgol

New member
מצטרפת לברכות

שתהיה שנת לימודים פורייה ומוצלחת ובלי שביתות.... לכל הסטודנטים הצעירים והמבוגרים המון
עוד כמה שנים....גמני אשלח ברבור לכתה א' אבל יש לי עוד זמן לדאוג לזה...

למעלה