יום מיוחד../images/Emo23.gif
דבר דבר ,מנסה לעשות סדר במחשבותיי, קראתי את השירשורים כ"כ רוצה לענות ליעלי ליונה שוב להודות ואת זה העשה באופן אישי יותר, לרולן ואוהי שזקוקים לתמיכה וכל דבר שיידרש בכדי לעבור את המשוכה "הקשה" הזו שהם כרגע אמורים לעבור...וכמובן לליז היקרה... אבל קשה לי להתעלם מהיום המרגש שעבר על כוחותינו, הבן שלי יובֵל כבר בכיתה א'....ילד עם עיניים מדברות,עם שמחת חיים לאין קץ
עם דימיון מפותח ופורה,עם חיוך מדהים ושובבות גדולה, הבן שלי כבר ראסמי
בוגר ליווינו אותו אבא ואני לבית הספר ופתחנו את שנת הלימודים עם טקס מיוחד שהיה בבית הספר ועם חיבוק ונשיקה "אמא יהייה בסדר ...בלי לחץ"...כן כן הבן שלי הרגיע אותי, ורץ לו לכיוון הכיתה מבלי להביט אחורנית. הבת המקסימה שלי שגם היא בוגרת עלתה לטרום חובה,אין עליה פשוט אין עליה...רצה לגן והגננת ועוזרת הגננת קפצו עליה משמחה ואהבה וגעגוע גדול,ניפרדה מאבא וניגשה לבדוק מי מחבריה נשאר ומי החדשים...מציינת שהיא הבוקר קמה בלי חום וניבדקה מאוחר יותר ביום ע"י הרופאת ילדים ונאמר לנו שיש לה דלקת בגרון. מבית הספר והגן הילדים נאספו ע"י אימי שיצאה לגימלאות השנה,אני בטוחה שלכולם היתה התרגשות,אני הגעתי להפסקונת, בידיעה שאין לי זמן להתרוצץ בין דפי הפורום כהרגלי, אלא להכין ארוחת צהריים,לבדוק איך עבר עליהם ולבדוק את הדופק אצל אמא שלי
אחרי יום עבודה ארוך ומפרך חזרתי מוקדם יחסית הביתה, מקלחות וארוחות ערב לילדים,אימי נשארה ואני מקלחת זרירה ורצתי לאסיפת הורים בבית הספר.... חוויה בפני עצמה..עד כה הורגלתי לשיחות גנים..עכשיו זה הרבה יותר רציני..נשבעת לכם כמה חומרררררררררררררררררררררר לימודי הם אמורים להספיק את השנה...ואני בתוך ליבי אמרתי"הלו רגע....הוא עוד תינוק...תנו לו להתרגל לזה"
וטוב שאמרתי רק ביני לבין עצמי...כי כולנו עברנו ביהס וכך גם ילדינו... חזרתי לא מזמן...עייפה,מותשת,מצוננת,מקוררת,מלאה התרגשות ועם רעב גדול
לילה טוב....במידה ולא אספיק לענות היום.. מבטיחה מחר