לכל מי שדאגה לי

• פותח הנושא ytyr
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ytyr

New member
לכל מי שדאגה לי

לכל מי שדאגה לי
אז ככה... בטא 120. יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתן אומרות בטא 120 ביום ה - 15 זה תאומים או בודד?????????? אין סוף לדברים שמעסיקים אותי נכון???????????????? ברור שמספיק אחד שיהיה טוב ויחזיק מעמד. בנות - אני עדיין לא מאמינה, אבל לאט לאט הידיעה שוקעת במודע ואין מאושרת ממני. בי, ושוב המון המון תודה לכולכן. כמובן שאמשיך לכתוב, לקרוא, להתעניין ולדאוג לכולכן. בי, בי, מיכל

קרן פ

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב../images/Emo57.gif

לכל מי שדאגה לי
אז ככה... בטא 120. יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתן אומרות בטא 120 ביום ה - 15 זה תאומים או בודד?????????? אין סוף לדברים שמעסיקים אותי נכון???????????????? ברור שמספיק אחד שיהיה טוב ויחזיק מעמד. בנות - אני עדיין לא מאמינה, אבל לאט לאט הידיעה שוקעת במודע ואין מאושרת ממני. בי, ושוב המון המון תודה לכולכן. כמובן שאמשיך לכתוב, לקרוא, להתעניין ולדאוג לכולכן. בי, בי, מיכל
מזל טוב

שמחה בשבילך . שיהיה לך הריון ארוך, נעים ומשעמם קרן

ס ת י ו 3

New member
יש !!!!! יש!!!! יש!!!!

לכל מי שדאגה לי
יש !!!!! יש!!!! יש!!!!
וואו, איזה כיף!!! ידעתי שתצליחי. זה היה לי כל כך ברור. מיכל - המוווווווווווווווווווון מזל טוב!!!! שהבטא תכפיל ותשליש והעובר (ית/ים ??
) יבעט/תבעט/יבעטו לפחות עוד שמונה חודשים. לגבי הבטא - אני לא חושבת שאפשר לדעת מזה אם זה תאומים או לא. רק ב-US תדעי. ועכשיו ספקי את סקרנותי - האם הרגשת משהו מיוחד? להזכירך לי יש עוד שבוע ואני מ-ש-ת-ג-ע-ת. איזה כיף. הפחת בי המוון תקווה, סמכתי עליך.

ytyr

New member
סתיו יקרה

יש !!!!! יש!!!! יש!!!!
וואו, איזה כיף!!! ידעתי שתצליחי. זה היה לי כל כך ברור. מיכל - המוווווווווווווווווווון מזל טוב!!!! שהבטא תכפיל ותשליש והעובר (ית/ים ??
) יבעט/תבעט/יבעטו לפחות עוד שמונה חודשים. לגבי הבטא - אני לא חושבת שאפשר לדעת מזה אם זה תאומים או לא. רק ב-US תדעי. ועכשיו ספקי את סקרנותי - האם הרגשת משהו מיוחד? להזכירך לי יש עוד שבוע ואני מ-ש-ת-ג-ע-ת. איזה כיף. הפחת בי המוון תקווה, סמכתי עליך.
סתיו יקרה
לא רק שלא הרגשתי משהו מיוחד, אלא להיפך היו לי יומיים שהייתי בטוחה שהמכשפה מגיעה, היולי מיחושים מוזרים ומעצבנים בבטן. חיפשתי לאורת כל השבועיים האחרונים איזשהם כאבים בציצי, כדי שארגיש תחילת הריון(למרות שבהריונות הקודמים אני לא זוכרת שהיו לי בכלל מיחושי ציצים) אבל ממש כלום. עד ככשיו אני לא מרגישה כלון, והאמת עדיים מתה מפחד כשאני נכנסת לשרותים לפגוש את המכשפה. את יודעת - כמו שאת אומרת שהיתה לך הרגשה טובה לגבי, משום מה זה ממש הדדי, אני כמעט בטוחה שגם אצלך התשובה תהיה חיובית (אמן!!!!!!!!!!! - מחזיקה אצבעות). למרות שהכי מתאים שאומר לך שתשתדלי להיות רגועה ולהעסיק את עצמך, אבל אני לא אשקר לא לעצמי ובטח לא לך - זה הזמן הכי מעצבן ומותח שיכול להיות. אני רק יכולה להציע לך לעשות מה שאני עשיתי - לקחת רסקיו רמדי שלפחות אותי כן הצליח מעט להרגיע. בי, בי, נשתמע, מיכל

ס ת י ו 3

New member
מיכלי ../images/Emo39.gif

סתיו יקרה
לא רק שלא הרגשתי משהו מיוחד, אלא להיפך היו לי יומיים שהייתי בטוחה שהמכשפה מגיעה, היולי מיחושים מוזרים ומעצבנים בבטן. חיפשתי לאורת כל השבועיים האחרונים איזשהם כאבים בציצי, כדי שארגיש תחילת הריון(למרות שבהריונות הקודמים אני לא זוכרת שהיו לי בכלל מיחושי ציצים) אבל ממש כלום. עד ככשיו אני לא מרגישה כלון, והאמת עדיים מתה מפחד כשאני נכנסת לשרותים לפגוש את המכשפה. את יודעת - כמו שאת אומרת שהיתה לך הרגשה טובה לגבי, משום מה זה ממש הדדי, אני כמעט בטוחה שגם אצלך התשובה תהיה חיובית (אמן!!!!!!!!!!! - מחזיקה אצבעות). למרות שהכי מתאים שאומר לך שתשתדלי להיות רגועה ולהעסיק את עצמך, אבל אני לא אשקר לא לעצמי ובטח לא לך - זה הזמן הכי מעצבן ומותח שיכול להיות. אני רק יכולה להציע לך לעשות מה שאני עשיתי - לקחת רסקיו רמדי שלפחות אותי כן הצליח מעט להרגיע. בי, בי, נשתמע, מיכל
מיכלי

על האיחולים, אני מאד מקווה שאת צודקת.
תמשיכי להחזיק לי אצבעות, זה עוזר
. גם אני כל הזמן מחפשת כאבים, בעיקר בציצים כי בהריון של הילדים היו לי כאבים היסטריים (אבל אולי זה בגלל שהיו ארבעה עוברים
). וגם אני מחפשת כאבים בבטן (שוב, בהריון של הילדים היו לי) והיה לי ממש קצת למשך כמה דקות. ויש לי קצת סחורחורות. אבל, שוב, הכל יכול להיות גם סימנים לבוא המכשפה. אוף, אפשר להשתגע.
כל מה שנשאר זה להעביר את הזמן ולחכות ליום ראשון. המווווווווון בהצלחה בהריון

ytyr

New member
סתיו הי,

מיכלי

על האיחולים, אני מאד מקווה שאת צודקת.
תמשיכי להחזיק לי אצבעות, זה עוזר
. גם אני כל הזמן מחפשת כאבים, בעיקר בציצים כי בהריון של הילדים היו לי כאבים היסטריים (אבל אולי זה בגלל שהיו ארבעה עוברים
). וגם אני מחפשת כאבים בבטן (שוב, בהריון של הילדים היו לי) והיה לי ממש קצת למשך כמה דקות. ויש לי קצת סחורחורות. אבל, שוב, הכל יכול להיות גם סימנים לבוא המכשפה. אוף, אפשר להשתגע.
כל מה שנשאר זה להעביר את הזמן ולחכות ליום ראשון. המווווווווון בהצלחה בהריון
סתיו הי,
יו - כמה אני מבינה אותך. אבל אין הרבה מה לומר אלא, שהזמן חייב לעבור גם אם רוצים וגם אם לא. ותפקידך הוא לנסות להיות עסוקה כמה שיותר - אין שום ברירה אחרת. זה זמן קשה שממש אי אפשר לתאר במילים. כל התחושות למינהן מוכרות, יודעות וכמובן פסיכוסומטיות - אבל מה לעשות - כולנו אותו דבר - באותה סירה. אני מבטיחה לך להמשיך ולהחזיק אצבעות עוד ועוד עד שתדווחי לנו על החיובי שלנו. אני מחר הולכת לעשות שום בדיקת בטא - מקווה מאוד לראות את ההכפלה. תאמיני לי הלחץ והמתח לא עובר בשום שלב, כל פעם מוצאים סיבה אחרת להיות בלחץ ולדאוג - זה פשוט משהו לא אנושי, איזשהו מבחן שאנו אמורים לעמוד בו ולדעתי, הוא די אכזרי. טוב, הגזמתי קצת באורך המלל.... בהצלחה, ומחכה לשמוע ממך. מיכל

אםל2

New member
איזה יופי! מזל טוב!!!!../images/Emo24.gif

לכל מי שדאגה לי
איזה יופי! מזל טוב!!!!

היתה לי הרגשה ממש טובה לגביך, לא יודעת למה.... מאחלת לך הכפלה בעוד יומיים והמשך הריון תקין וכיפי!!!

קייצית

New member
מזל טוב ! מאחלת הריון משעמם

לכל מי שדאגה לי
מזל טוב ! מאחלת הריון משעמם
קל ונוח, שיעבור בכיף !!!!

אמאלה2

New member
קולולולולולולולולולולולו!!!!!!!!!

לכל מי שדאגה לי
קולולולולולולולולולולולו!!!!!!!!!
איזו התרגשות!!! שיהיה בשעה טובה בהצלחה שולחת לך מיליון חיבוקים ונשיקות ומתרגשת מאוד מאוד בשבילך. מי ייתן וכולנו נצטרף אליך בקרוב

איזה יופי../images/Emo13.gif מיכל אני מאושרת בשבילך

לכל מי שדאגה לי
איזה יופי
מיכל אני מאושרת בשבילך
היתה לי הרגשה טובה לגבייך,באמת.(בגלל הכאבי בטן שהיו לך זוכרת?) כן,זה יכול להיות תאומים. חמודה שהבטא תכפיל. ושיהיה הריון הכי תקין,ארוך ומשעמם. אל תשכחי לעדכן אותנו

מזל טוב מזל טוב מזל טוב

איזה יופי
מיכל אני מאושרת בשבילך
היתה לי הרגשה טובה לגבייך,באמת.(בגלל הכאבי בטן שהיו לך זוכרת?) כן,זה יכול להיות תאומים. חמודה שהבטא תכפיל. ושיהיה הריון הכי תקין,ארוך ומשעמם. אל תשכחי לעדכן אותנו
מזל טוב מזל טוב מזל טוב
נתראה בחדר לידה?

ytyr

New member
אמאשל נתנאל

מזל טוב מזל טוב מזל טוב
נתראה בחדר לידה?
אמאשל נתנאל
באיזה שלב את לאחר ההחזרה עם בטא כל-כך יפה??(טפו, טפו, טפו). אולי אלמד ממך ואדע לקראת מה אני הולכת? (התקווה שבכל ידפוק כמו שצריך. ספרי לי קצת בבקשה. בי ותודה, מיכל

ההחזרה היתה בתאריך

אמאשל נתנאל
באיזה שלב את לאחר ההחזרה עם בטא כל-כך יפה??(טפו, טפו, טפו). אולי אלמד ממך ואדע לקראת מה אני הולכת? (התקווה שבכל ידפוק כמו שצריך. ספרי לי קצת בבקשה. בי ותודה, מיכל
ההחזרה היתה בתאריך
15.6.03 הבטא הראשונה אצלי 12 יום לאחר ההחזרה בתאריך 26.6.03 היתה 68 לפי הספר צריך לעלות כל יומיים פי 1.7 עד פי 2 אצלי זה יותר ממכפיל את עצמו כל יומיים לשמחתי הרבה

ytyr

New member
אמאשל נתנאל

ההחזרה היתה בתאריך
15.6.03 הבטא הראשונה אצלי 12 יום לאחר ההחזרה בתאריך 26.6.03 היתה 68 לפי הספר צריך לעלות כל יומיים פי 1.7 עד פי 2 אצלי זה יותר ממכפיל את עצמו כל יומיים לשמחתי הרבה
אמאשל נתנאל
ןאוו........ תוצאות מעולות. כמה עוברים החזירו לך? יש סיכוי לתאומים? הלואי????????.. מחזיקה אצבעות. מיכל

מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לכל מי שדאגה לי
מזל טוב

תישי

New member
מזל טוב !

לכל מי שדאגה לי
מזל טוב !

איזה יופי ! נראה לי שלכולנו היתה

לכל מי שדאגה לי
איזה יופי ! נראה לי שלכולנו היתה
הרגשה טובה לגביך לכן כולנו היינו במתח יחד איתך ! ממשיכה להחזיק אצבעות להכפלה, דופק והריון ארוך ארוך של 9 חודשים.

s h r o n i t

New member
י ו ה ו ../images/Emo140.gif

לכל מי שדאגה לי
י ו ה ו

איזה יופי!! אני ממש שמחה,עשית לי את היום.שיהיה המשך תקין ובריא.

העין ה 3

New member
איזה יופי!!!

לכל מי שדאגה לי
איזה יופי!!!
אני דווקא חושבת שזה עובר אחד. אבל יש גם תאומים עם בטא כזו ויש גם עוברים בודדים עם בטא הרבה יותר גבוהה. נחכה לאולטרסאונד...

מצב
הנושא נעול.
למעלה