לכל מי שדאגה לי

• פותח הנושא ytyr
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
איזה אושר, מיכל!!!!

לכל מי שדאגה לי
אז ככה... בטא 120. יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתן אומרות בטא 120 ביום ה - 15 זה תאומים או בודד?????????? אין סוף לדברים שמעסיקים אותי נכון???????????????? ברור שמספיק אחד שיהיה טוב ויחזיק מעמד. בנות - אני עדיין לא מאמינה, אבל לאט לאט הידיעה שוקעת במודע ואין מאושרת ממני. בי, ושוב המון המון תודה לכולכן. כמובן שאמשיך לכתוב, לקרוא, להתעניין ולדאוג לכולכן. בי, בי, מיכל
איזה אושר, מיכל!!!!
את בטח בעננים!!!! אני כל כך מאושרת בשבילך!!! איזו בטא יפה ועגולה! אבל כמו שאמרו לך, אי אפשר לדעת בשלב זה האם מדובר בעובר אחד או יותר. צריך לראות את ההכפלה מחר וגם אז זה לא יהיה חד משמעי. התשובה הוודאית תגיע רק עם האולטרסאונד. למתי יש לך תור? טוב נו, בכל זאת, את לא באמת מצפה שרמת המתח שלך תרד ככה פתאום מהגבהיים שהיתה בו לאפס, נכון? צריך שתהיה לך סיבה לדאגה
... שתהיה הדרגה.... תמשיכי לעדכן אותנו, ואת כבר מוזמנת להתחיל לבקר בפורום השכן. איז כייף! עשינו עוד
על הצלחה בטיפול הראשון (אם לא מחשיבים את המוקפאים שלא שרדו) ושהייה קצרה יחסית בפורום שלנו!

ytyr

New member
רוצה עוד 1

איזה אושר, מיכל!!!!
את בטח בעננים!!!! אני כל כך מאושרת בשבילך!!! איזו בטא יפה ועגולה! אבל כמו שאמרו לך, אי אפשר לדעת בשלב זה האם מדובר בעובר אחד או יותר. צריך לראות את ההכפלה מחר וגם אז זה לא יהיה חד משמעי. התשובה הוודאית תגיע רק עם האולטרסאונד. למתי יש לך תור? טוב נו, בכל זאת, את לא באמת מצפה שרמת המתח שלך תרד ככה פתאום מהגבהיים שהיתה בו לאפס, נכון? צריך שתהיה לך סיבה לדאגה
... שתהיה הדרגה.... תמשיכי לעדכן אותנו, ואת כבר מוזמנת להתחיל לבקר בפורום השכן. איז כייף! עשינו עוד
על הצלחה בטיפול הראשון (אם לא מחשיבים את המוקפאים שלא שרדו) ושהייה קצרה יחסית בפורום שלנו!
רוצה עוד 1
הצצתי לפורום הריון לאחר טיפולים. כמובן שבנתיים אני רק על תקן מציצה ולא פעילה, כי לדעתי עדיין מוקדם מידי. מתי את מציעה לי להכנס כפעילה? בי ותודה מיכל

מצב
הנושא נעול.
למעלה