לכל מי שדיבר בדבר עליונות המוסר של חיזבאללה

גידעון1

New member
לכל מי שדיבר בדבר עליונות המוסר של חיזבאללה

על פני המוסר של צהל מוטב שיקרא את הכתבה הזאת נסראללה הוא אחד החלאות הכי גדולים בטרור באיזורינו. אפילו למשעל עד כמה שהוא נבלה הוא לפחות אמר שגלעד שליט בריא ושלא יעונה לו שום דבר רע ומעת לעת הוא מעדכן על מצבו הבריאותי.

גידעון1

New member
רק חבל שיש כאן כאלה שמשווים לי

בין המוסר של החיזבאללה למוסר של צה"ל

fifanowftw

New member
זה באמת....אין מה לומר

סוחר באברי אדם. חלאה אנושית. זה מה שהוא.

גידעון1

New member
זה בדיוק מה שהוא! נורמות המוסר הכי בסיסיות

לא קיימות אצלו. כמו שאמרתי ממקודם אפילו לראש החמאס היתה ההגינות המינימלית בקשר לשליט. כמה חלאה בנאדם יכול להיות כמה??

fifanowftw

New member
אבל העיקר גדעון

שיש אנשים שאומרים שאפילו חיזבאללה לא הגיע לרמת פשעי המלחמה שלנו.

כמו שצה"ל אמר..הבנאדם הפר ערכים אנושיים

בסיסים והפר ערכים שמשותפים ליהדות נצרות ואיסלאם אבל כנראה הבנאדם סאדיסט ועוד איפה הוא אמר את זה? באשורע זה אותו "חג" שאנשים מרביצים לעצמם עד זוב דם? כנראה זה שהוא עשה את זה בילדותו הפכה אותו לסאדיסט שהוא היום..כנראה לא סיפק אותו לראות את כל האנשים מרביצים לעצמם רצה גם קצת התעללות נפשית

גידעון1

New member
כל הכבוד למשפחות השכולות

למרות דבריו של סוחר הגופות, המשפחות לא נשברות נפשית.

דממה, תומכי-מביני נסראללה בפורום (אם יש)

לא יגיבו כי הם יודעים שהם נכנסים לוויכוח אבוד. אבל הטענה הפופולרית של יצורים כאלה וזאת דעתם של אנשים כאלה היא "כן כן נסראללה חלאה אבל אתם יודעים גם בצה"ל....." וכאן הם בעצם מחקו לגמרי את "נסראללה חלאה...". ובעצם מדברים רק על צה"ל. מי שקורא לחיסולו שיחכה לסיבוב הבא בין החיזבאללה לישראל שהוא רק עיניין של זמן, לא יחסלו אותו סתם ככה עכשיו כאשר אין מלחמה, רק כי הוא התהנהג כמו שנסראללה מתנהג, היתה לנו הזדמנות לחסל אותו, אם היינו בשעתיים הראשונות מוחקים את הדאחייה וכל מה שמתחתיה אז אולי היינו מצליחים אבל מה, חכינו את למצב שהדאחיה היתה ריקה כמעט לגמרי והפצצנו פחות או יותר מבנים רקים.

שלום מגדעון היקר אין השווה בכלל בין חיזבאללה

בין מיזבאללה לבין צה"ל אין שום השווה הרי נסראללה היה מיירט טיליו לעבר ישראל בלי אבחנה הרג ערבים יותר מיהודים וזה בכלל לא מעניין אותו העיקר ליירט טילים וזהו העם הלבנוני אני מדבר חלק ממנו שזה הסונים הדרוזים וחל ק מהנוצרים שונאים אותו אהל המקורבים לסוריה כמו גנרל מישל עון שפעם היה אנטי סורי היום עם המיזבאללה הוא כמו בובה בידיים של הסורין והריאנים והחיזבלונים ובגלל שנסאללה רשע מרושע לא נותן שיהיה נשיא בלבנון בן אלף כמצה חודשים לבנון בלי נשיא ונסראללה רוצה רק אחד פרו סורי איראני כמו למדל מיישל עון פעם אהבתי אותו שהיה אנטיסוריה היום אני מתעב אותו כמו חלק גדול מהלבנונים שרוצים כבר לראות אותו מת אינשאללה אמן כן יהי רצון שלא יקום מחר בבוקר כי הו א ממש ממש חילאה רק מחפש את האינטרס שלו ותו לא

אני חושב אנחנו ערבי ישראל אין לנו מדינה אחרת

אין לנו מדינה אחרת מלבד ישראל יש 22 מדינות ערביות אבל הכי הכי נוח לחיות עם יהודים תחת שילטון יהודי אני מאו ד שמח שנולדתי בין יהודים חונכתי על אהבת הזולת כול הזמן שלי בליתי אותו אצל יהודים חגגתי את השמחות והחגים איתם לא יכול לתאר לעצמי שאחי או אשרוד במקום אחר שאין בו יהודים שהם כמו חמצן בשבילי אז אהיה כמו שג שמוצים אותו מהמים נבצר ממני לשרת את המדינה כי חליתי וקיבלתי שיתוק אבל אהבת ישראל ברוחי בדמי ובנשמתי

דבר אחרון וזה חשוב אהבתי ליהודים ולישראל

אהבתי לישראל וליהודים לא אומרת שאני שונא ערבים אלא אני אוהב את המדינה בה אני נולדתי בין יהודים וגדלתי איתם אני ב33 שנות חיי למדתי דבר אחד וזה שינאה לא תוביל לשום מקום היא רק תביא הרס חורבן ומלחמה וכול מיני דברים שלא אהבוים עלינו אהבה משתלמת יותר אהבה מביאה שלום פריחה שיגשוג כלכלי והרבה דברים טובים אהבה משתלמת יותר אז לא לשינאה כן לאהבה תאמינו לי אפשר לחיות ביחד אפשרי צריך לקבל את השונה ויהיה בסדר אהבה תביא אהבה שינאה תביא חורבן והרס ומלחמה בית המקדש נחרב בגלל שינאת חינם והוא אמור להבנות מחדש בס"ד רק בגלל אהבת חינםםםם לזכור לאהוב אך ורק לאהוב כי זה יותר משתלם לנו מרואן

כמו שלערבים יש 22 מדינות ליהודים מגיע בית

למען האמת לערבים בלי עין הרב יש 22 מדינות ועל זה אין וויכוח ליהודים יש רק מדינת אחת ישראל ולמה ישראל ובירתה ירושלים כי היא מוזכרת בתורה בספר הקדוש של היהודים אין ספור פעמים והרי משה רבנו הוציא את היהודים מעבדות לחרות הוציא אותם ממצרים מאצל פרעה והביא אותם לארץ המועד ישראל אבל נבצר ממנו להכנס לישראל אז היהודים נכנסו עם מנהיגם החדש אהרון למען האמת מגיע ליהודים בית לאומי מגיע להם לחיות כול חייהם היו נרדפים הגיע הזמן שזה ייפסק מספיק אנטישמיות ומספיק רדיפות היהודים נרדפו הרבה וזה די והותר מגיע להם לחיות ואנחנו הערבים יש לנו המון מה ללמוד מהם היהודים נכון הם לא רבים בעולם הם מעטים אבל לא הכמות היא החשובה אלא האיכות ניתן ללמוד מהם המון רק אם אנחנו רוצים וכמו שהרצל חוזה מדינת ישראל אמר אם אתם רוצים אין זו אגדה עושה שלום במרומיו הוא ייעשה שלום עלינו ועל כול עמו י שראל אמן כן יהי רצון מרואן

THE WIZARD 55

New member
רק שאלה, אני תמיד תוהה מה הרקע

מאחרי המחשבות שלך, הגישה השונה שלך? (ואני מכירה הרבה ערבים ציונים..) ובכל זאת תמיד מסקרן אותי הרקע ללדיעות. אם תוכל לשתף אשמח:)

למעלה