לכל מי שדיבר בדבר עליונות המוסר של חיזבאללה

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחחח איזה אסדה אתה

גם לי מחכה יום עמוס מחר.. ואין לי כח.. צריכה לקום בשבע וחצי..

תקשיב אחי המטרה של נסראללה הייתה יהודים אבל

אבל בדרך הרג גם ערבים והתשובה שלו לזה הייתה שהם שהיידים אצל אלוהים!! נסראללה במזרח התיכון משחק לידי איראן שרוצה להוציא את ארה"ב מהשליטה שלה במזרח התיכון ולהכניס את רוסיה במקום ארה"ב יעני לעשות החלפת תפקידים יעני שרוסיה תהיה הביג בוס מזרח התיכון אז בזמן האחרון אתם שמים לב שרוסיה נכנסת ללחץ ומתחילה לאיים שיש לה טילים בליסטיים מנסה להפחיד את ארה"ב ורוסיה לוחצת על ארה"ב על ידי זה שהיא ממנת את הכורים האירניים ואת הכורים הצפון קוריאניים רוסיה מנסה לעשות הפיכה כלל צבאית במזרח התיכון אבל לא חושב שזה יערער את האיזור כי ישראל וארה"ב ואירופה ביחד אז אין מה לעשות בנדון בסוף רוסיה תפסיד בגדול וארה"ב יגדל מעמדה !!!!זה מה שצפוי

יש אנשים במדינת ישראל חושבים שהערבים שונאים

שונאים את ישראל אבל זה לא נכון בכלל כי המון משרתים בצה"ל אם זה בדואים דרוזים נוצרים צרקסים ואפילו באים מחו"ל כדי לתת כתף לא כול הערבים שונאים את ישראל לשמחתי חלק גדול אוהבים אותה מתפללים למענה שתשאר כאן במזרח התיכון הפנינה של המזרח התיכון ומוכנים לעושת הכול למען לראות אותך פורחת ומשגשגת והכי הכי חזקה כי לנו ערבי ישראל אין מדינה אחרת מלבד ישראל והיא עמוד השידרה שלנו המון ערבים שהם גויים מתפללים למען ישראל שתשאר חזקה ואיתנה בס"ד מרואן

גידעון1

New member
בס"ד?

טוב תשמע זה לא מקובל עלי שיהיה כאן ערבי עם דעות יותר ימניות משלי חחח תספר קצת על עצמך. האם שנאת את ישראל ואז החלטת לאהב אותה או שמההתחלה אתה אוהב את ישראל?

גדעון אתה מצחיק :))))

הלב שלי לא יודע לשנוא ובטח לא את ישראל אני נולדתי ככה מגיל שש הייתי נועל את הנעליים שלי אבא שלי דומות לנעלי החיילים והייתי צועד כמו חיילים בבוקר למשמע שידור צבא ההגנה לישראל ואחרי זה רציתי לשרת בצה"ל בגיל 19 אבל נבצר ממני לתרום את חלקי כי קיבלתי שיתוק בגיל 19 בשנת 1993 אבל אומרים מי שמאמינים בגילגולים שבגילגול קודם אנכי היה יהודי גדול ובחיים האלה אני נוצרי שהמטרה שלו כנראה זה להתפלל למען ישראל שתשאר הפנינה של המזרח התיכון שתשאר איתנה חזקה וכול ילמדו ממנה איך היא מדינה קטנה מטופחת כבישים יפים יש כאן סדר אין אין מה להגיד בכול התחומים לא כמו במדינות ערב שהיו מתים להיות כמו ישראל אבל עד שיגיעו לקרסוליים של ישראל צריכים מליונים של שנים ועם כול זה לא יגיעו לקרסוליים שלה כי היא זה אדמת אבאהם יצחק ויעקב זאת ארץ המועד ארץ זבת חלב ודבש לא היה ולא יהיה מקום יותר קדוש מישראל ומירושלים

גידעון1

New member
אולי אני טועה בגישה שלי אבל חשבתי לתומי

שחלק לא קטן מהערבים הנוצרים פחות שונא(או אפילו אוהב) את ישראל וזאת לעומת הערבים המוסלמים שבהם יש חלק רחב יותר ששונא את ישראל

למעלה