לכל מי שהוא אדם ישר (כלומר לא גוברנ

אוֹיש !

לא קראת את הודעתי במעלה השרשור ? פורום מעצם טבעו בנוי להצגת כל הדעות בנושא. אבל הרגשת ה'בעל - ביתיות' החילונית על הפורום לא מוצדקת. תעירו ותעוררו, אבל איך זה מצדיק 15 תגובות בלתי עניניות בשרשור ? העלית השגה - גאונית לדעתך - יפה וגם טוב ! מי שרוצה ישמע, מי שלא - לא. למה לדחוף בכח ? מלבד זאת הפורום אמור להיות במה גם לענינים שלא משנים כהו זה לשיקוליו של המתחרד בפוטנציה, כזה למשל.

O F I R L

New member
אם כך אתה חושב עיין כאן

ובכל הקישורים שגוברנור נותן הנה

אני לא מבין האם למשהו יש ספק?

עד כמה אנחנו צריכים להיות לא בטוחים בעצמינו אגיד בפה מלא כן גוברנור משקר 80% מהודועתין מכילים דמגוגיה וכינויי גנאי הבעיה עם החילונים שהם תמימים הם יכולים לקרוא אתר חופש או אתר אחר ולחשוב שהנה האמת נסתרהוזהו, והם לא חושבים שיש לבדוק יותר לעומק קוראים איזו הודעה של גוברנור וחושבים שצריך לענות לו לדעתי אין צורך להתייחס לאדם שלא מחפש אמת אלא מחפש להטעות, חבל על הבזבוז זמן לדעתי יש לו הפרעה נפשית חמורה ואני לא אומר את זה סתם כך ללכלך אלא פ]שוט כל אחד שיקרא עמוד מיוחד שעשו ל"כבודו" פעם שמכיל ציטוטים גועליים שלו עצמו, ידיע למסקנה שהוא פשוט לא שפוי בלשון המעטה, ושוב אני מדגיש אין לי רגש שנאה אליו ואם היה לי הייתי כותב הרבה בפורום ומכנה אותו בשמות גנאי וכולי אני פשוט מרחם על אדם שכמה שמראים לו את האמת הוא יסלף אותה בצורה שרק הוא יחשוב שהוא הציח לרמות אבל כבר כולם שמים לב לרמאויות שלו. וחבל שמתייחסים אליו לדעתי כל מי שלא מחפש לברר את האמת אלא רק להטעות, אין לו מקום בפורום שנועד לבירור האמת. הפתרון היחיד הוא לא להתייחס ולתת את הקישור שמסביר מיהו ועל בעייתו ומדוע חבל הזמן להייחס למטעה אובססיבי הקישור המיוחד שיכיר לך את גוברנור/פרובידנס http://www33.brinkster.com/emet11/loop.htm

למעלה