לכל מי שהיה לו אכפת, שאל והתעניין

odeia

New member
אצלנו בבית, ובהחלט מוכרת בקריה

פעילה בהתנדבויות, הפעילה את המועדוניות, עכשיו מקימה בקריה את פרוייקט משפחות מרובות ילדים (זה"ב או זהב"י, לא זוכרת איך וראים לזה). נכנסה השכנה, חדשה בקריה, והיא מכירה אותה מהעבודה. עמדה להתחיל לעבוד בביה"ס בלימוד עיתונאות, רק חרב הקיצוצים נחתה על משרתה.

GOG 1

New member
אני שמחה לשמוע

גם לנו היתה תקרית מצערת עם מטפלת, מאז אני לא יכולה לחשוב על המושג הזה. מעדיפה פעוטון עם כמה מטפלות והרבה ילדים, הקטן שלי אז היה כל כך מסכן שנכנס להתקפות אסטמה ללא הפסקה, וגם אושפז עקב דלקת ראות חמורה, אחרי בית החולים בעקבות טיפול אלטרנטיבי החלטנו להוציא אותו מהמטפלת. מאז רק פעמיים היו לו התקפי קוצר נשימה כבר שנתיים שהוא לא שם. טוב שעשיתם את השינוי, מעכשיו נותר רק לעקוב אחרי הילדה לראות אם היא מאושרת וביקורות פתע אף פעם לא יזיקו.

odeia

New member
כבר היום שחזרתי, אני רואה שינוי

אני כאן והיא על הרצפה משחקת ומקשקשת כל הזמן. גם שנעלמתי לה לרגע מהעין היא לא בכתה.

חוה 1

New member
טוב לשמוע שמצאתם משהי אחרת

מקווה שהיא תהיה בסדר. שונאת את העימותים אחרי שמפטרים.

odeia

New member
אל תדאגי, הלכלוכים והחקירות התחילו

נכנסה הביתה ותיחקרה את המטפלת החדשה ולכלכה על אור, זו שאמרה שהיא מאוד אוהבת אותה. אמרה שניצלנו אותה והתחילה לחקור את המטפלת כמה היא מקבלת, המטפלת החדשה אמרה לה שעוד לא סגרנו.

noa128

New member
מאפילה לאור גדול ../images/Emo13.gif

שמחה בשבילך ועוד יותר בשביל אור שמצאת אלטרנטיבה.... יש באמת אלמנט של הימור בלהשאיר ילד קטן לבד עם מטפלת - מהסיבה הזו שלחתי אני למשפחתון/מעון בגיל קרוב לשנה - עם הקפדה על מיעוט ילדים וריבוי מטפלות והמלצות במשפחתון- וכולם יצאו (הקש על עץ) בסיידר גמור.

דורית 11

New member
שמחה בשבילך

סיפור ממש לא נעים. עם שני הבנים היו לי מטפלות והייתי מאוד מרוצה מהן, אבל רוב הזמן אני עובדת מהבית כך שהפיקוח עליהן היה צמוד. לי אישית ממש היה קשה להכניס ילד בן 3 חודשים לפעוטון ואני חושבת שאם מוצאים מטפלת טובה, זה עדיף על כל משפחתון, לפחות עד גיל שנה.

למעלה