לכל מי שהתקבל לראיון שני בב"ש:

אממ

שלי היה ב16, גר בטבריה, הרגשתי לא טוב במשך כל הראיון אבל אחרי זה שחבתי על השאלות שהיו והתשובות שלי, הערכתי שהסיכויים שלי טובים. ראיין אותי פרייבר ועוד אחד שאני מתקשה לזכור את שמו כרגע. התקשרו אלי ביום חמישי האחרון בשעה 1 בערך.

michaelmanr

New member
ראיון שני

מהראיון הראשון יצאתי בהרגשה טובה (עשיתי אותו ב תחילת יוני) וקיבלתי זימון ביום רביעי שעבר לראיון השני. מהראיון השני שהיה היום יצאתי בהרגשה טיפה פחות טובה אבל עדיין הרגשתי טוב. אני לא חושב שיש חוקיות כלשהי מלבד הרצון להכיר אותך על כל הרבדים שלך (בעיקר הלא גלויים)ולדעתי הדרך לעשות אתזה זה היא ע"י הצגת דילמות ושאלות אחרות, להן לא בטוח שיש תשובות נכונותאבל יש גישה נבונה ובוגרת שאותה כדאי להציג. אני גר בצפון. מקווה שעזרתי..

Corpus Magnus

New member
כרגע דיברתי עם מלכה רייפמן - חשוב

למרות שעשיתי Puppy Face דרך הטלפון היא סירבה לתת לי את המידע שאני רוצה. היא אמרה לי שאם עד היום בשעה 17:30 לא נקבל טלפון, לא נזומן לראיון השני.

oshratush

New member
חברים כדי לשמח אתכם

התקשרתי למורן.....כמה פעמיים כדי להגיד לה, שלא תתבעס.....הם טילפנו עכשיו אלייה, ב11, כנראה שעכשיו מתחילים כל הזימונים שלהם.........

Corpus Magnus

New member
זה לא יופי ../images/Emo7.gif ../images/Emo67.gif ../images/Emo190.gif ../images/Emo191.gif

עדיין לא התקשרו אלי !!!! Damn it ! מה נסגר איתם ? למה אי אפשר לתת תשובה חיובית וגם תשובה שלילית ?

ביש5

New member
רציני !!!!

רק עד חמש וחצי ככה היא אמרה!!! איזה באססהההההה

למה באסה, היית מעדיף להיות במתח

יותר זמן? בסה"כ נשארו עוד כמה שעות, ואז אפשר לשמוח או להתבאס, אבל לא להגזים!

לנשום...

תעצום עיניים, תשאף אוויר, חכה חמש שניות ותוציא אותו לאט. עכשיו תעשה את זה שוב. מרגיש קצת יותר טוב עכשיו

למעלה