לכל מי שחושב שאני אויב

תגובה לצדיק

כל הכבוד לך על כך שהיית והיית והיית... השאלה היא מה אתה עושה בימים כאלה. אמרת שהילדים שזורקים אבנים עושים זאת סתם. אתה יודע מה התוצאות של הדברים האלה ואתה כנראה גם מכיר אותם (אם אתה יודע מאיזה סיבה הם עושים את זה)למה אתה לא עוצר בעדם וכך מונע חיכוכים ושנאה?למה אתה לא עושה משהו כדי להסביר לילדים שאלימות לא פותרת כלום אלה רק מגבירה כעס, שינאה ומוות?

haimz

New member
``לערבי הטוב``

שמחתי לקרוא את דבריך. אני חי בשכנות לערבים ואף עם יחסים טובים עמם, לפחות עד עכשיו. מה לעשות ומה שקרה עכשיו מחזיר אותנו 52 שנה לאחור והבב הערבי ממשיך להתלהם. כמו בימי המופתי, כך גם היום, מסתיר את פניו בכפיה, זורק כמה אבנים, חוסם כביש וחושב כי בזה תם. אנשים כמוך לא מראים בחדשות רק את ההמון המשולהב, אולם, לצערנו, אלה מלהיבים את הרחוב ועלולים להביא לנקבא חדשה....

cazazad

New member
כל הכבוד לך באמת

אני רק רוצה לאמר לאותו ערבי שכל הכבוד לו. תמשיך כך. אל תשים את ליבך לכל הלוזרים האלה ששונאים שנאת חינם. הדרך בה אתה פועל לרוחי. אני תומכת בה. יישר כוח. כל הכבוד.

idodo

New member
בתגובה אלייך

בחור, ריגשת אותי מאוד, מעולם לא שנאתי את בני עמך ותמיד טענתי שכמו שיש גם יהודים קיצוניים אז יש גם ערבים קיצוניים. חברים רבים שלי הינם ערבים ובמשך השנים גיליתי שיש בינכם גם אנשים מקסימים ומיוחדים. ישר כוח- שאלוהים ישמור עלינו. תחזיק מעמד ותודה ששיתפת את כולנו

kobynel

New member
המצב בשטחים!

זוהי פשוט לא מדינה זה פשוט לא צבא זה פשוט לא ביטחון בארץ ישראל אם אותם אנשים שעשו והיו מעורבים בלינץ` לא יחשבו לפושעי מלחמה ויקבלו עונש מוות לאחר שנתפסו או יתפסו! אני רואה חומרה בכך שאזרחים פלשתינים יורים אש חייה על חיילי צה``ל אשר מגינים עלינו ואם יגידו שאותם פלשתינים מגינים על תושביהם זה בולשיט זה מריחה וסילוף דברים הגיע הזמן שהעולם יראה ויפתח את העינים! אנחנו רוצים שלום אנחנו דרשנו פסגה הערבים מחרבנים עלינו די! אי אפשר לסבול זאת יותר הגיע הזמן לפעול גם אם נצטרך לפעול בכמה כיוונים יחדיו!

אגדה

New member
מה זה קשור???

תקרא שוב מה הוא כתב ועל מה אתה הגבתה. די כבר לסילוף, גם לערבים מותר להפגין,לסגור כבישים, גם אם זה לא ממש לגיטימי לזרוק אבנים. רק שים לב באילו אמצעים השתמש האדון אליק רון וחבר פיקודיו כלפי ציבור אזרחים במדינה. שלך א-ג-ד-ה

ש.....

New member
סיכון המסגד?????

אמנם אתה מצטיר כציוני ואוהב מדינת ישראל בלב ובנפש....... אני רוצה להבין איך ביקור של אדם מסכן את מסגד אל -אקצא? אמנם אין אני נמנה עם חסידיו של שרון וזה בלשון המעטה... חארם א- שריף או מסגד אל -אקצא אינם מקומות שעל פי ההלכה המוסלמית נמצאים או מוזכרים בקוראן אפילו מסע הלילה שמוזכר בסורה ה-5 [כמדומני]אינו מזכיר את ירושלים או את הר הבית במילה אחת. יותר מזה ירושלים מקבלת את חשיבותה בעולם המוסלמי רק בזמן עלייתה לשלטון של משפחת בית אומייה שרצתה לעשות נפשות לשליטתה בארץ ישראל וסוריה ולהוות משקל נגד לשילטון של בית עבס שמרכזו היה במצרים כל זה קרה בשנת 732 לספירה עכשיו לבוא ולומר שביקור של אדם כזה איים על שלמות המקום????? הי הטענות האלה הם יותר מאשר עלבון לאינטלגנציה אם רצו ערבי ישראל למשוך תשומת לב ולומר שהם פה או שזו היתה סיבה לשאבב ולמבוגרים בעקבותהם לצאת למסע של שיחרור/לחצים או יצרים, רבותי אתם מתעסקים באש והיא יכולה להגיע לכל הכיוונים וזה יהיה סופו של החלום היחד ולי הקטן נשאר לומר ה ז ה ר ו!!!!!!!!!!!

gidischr

New member
תשובה ל ``לא אויב``

תשובה ל-`` לא אויב ``. שמחתי לקרוא את כל מה שכתבת על פעולותיך למען השלום בתוך המדינה ואני יודע שישנם הרבה אזרחים ישראליים - ערבים שעושים וחושבים כמוך ורוצים להיות לא אויבים ואזרחים טובים במדינת ישראל - מדינת היהודים וכל אזרחיה. אנשים כמוך לא הצטרפו להשלכת האבנים שהרגו ופצעו בתוך המדינה ויצרו מהומות וסגירת איזורים שלמים ויצירת אוירת פחד על האנשים בתוכה וכל זאת בתזמון מדויק עם `` כן אויבי המדינה `` תושבי יהודה ושומרון הערבים. מאחר שאתה באמת איכפתי, כדי להיות כנה ב-100% בדעות שהבעת עליך לגנות את המהומות ושילובן עם אויבי המדינה

uhatotah

New member
תגובה ל``לא אויב``

שלום, אני כותב בתגובה למכתב של הערבי ישראלי ה``לא אויב שלנו``, ראשית כל אני רוצה לומר שאני מביע את הערכתי על הפעולות שעשית עד היום ומקווה שתמשיך ליזום פעולות כאלו בהמשך... 2. כפי לשאפשר היה לתת לשמיר ולפרס לבקר במסגד כך אפשר היה לתת לשרון גם להיכנס לאל אקצה שנמצא בהר הבית. 3. כפי שאתה יודע ישראל היא מדינה דמוקרטית ובלי שום קשר לימין או שמאל זאת זכותו של שרון והאנשים שהיו איתו לבקר בהר הבית, מה גם שהר הבית נמצא וישאר תמיד תחת שליטה ישראלית מוחלטת!!! 4. אני בטוח שאתה לא השתתפת בפרעות ולא זרקת אבנים ופגעת ביהודים, כמו רבים מערביי ישראל. 5. אני מבקש שאתה ושאר ערביי ישראל תפסיקו להקטין ראש, ולהגיד שזה בסך הכל ילדים שרצו להשתעשע, אם הם רוצים להנות שילכו לשחק משחקים אחרים, איך אתה היתה מרגיש אם כמה ``ילדים`` יהודים היו תופסים ערבי ומפוצצים אותו במכות ובסוף עוד היו יוצאים ואמרים לך שזה בסך הכל כמה ילדים שרצו להשתעשע? 6. אני רוצה ממך עוד תשובה אחת וזהו, ראית את הלינץ` בחיילים? עם ככה אתם מחנכים את הילדים שלכם לעשות אז כל דבר טוב אחר שתעשו בעצם לא שווה כלום, לא היה אפילו כבוד למת בלינץ`!!!!1 7. אתה יכול להגיד שזה קומץ, אבל אל תצפה שכל היהודים במדינת ישראל לא יפעלו כנגד קומץ שכזה, אם אתה לא חלק מקומץ שכזה אז לא רק שאתה לא אויב אלא אתה בעצם גם חבר!

uhatotah

New member
תגובה ל``לא אויב``

שלום, אני כותב בתגובה למכתב של הערבי ישראלי ה``לא אויב שלנו``, ראשית כל אני רוצה לומר שאני מביע את הערכתי על הפעולות שעשית עד היום ומקווה שתמשיך ליזום פעולות כאלו בהמשך... 2. כפי לשאפשר היה לתת לשמיר ולפרס לבקר במסגד כך אפשר היה לתת לשרון גם להיכנס לאל אקצה שנמצא בהר הבית. 3. כפי שאתה יודע ישראל היא מדינה דמוקרטית ובלי שום קשר לימין או שמאל זאת זכותו של שרון והאנשים שהיו איתו לבקר בהר הבית, מה גם שהר הבית נמצא וישאר תמיד תחת שליטה ישראלית מוחלטת!!! 4. אני בטוח שאתה לא השתתפת בפרעות ולא זרקת אבנים ופגעת ביהודים, כמו רבים מערביי ישראל. 5. אני מבקש שאתה ושאר ערביי ישראל תפסיקו להקטין ראש, ולהגיד שזה בסך הכל ילדים שרצו להשתעשע, אם הם רוצים להנות שילכו לשחק משחקים אחרים, איך אתה היתה מרגיש אם כמה ``ילדים`` יהודים היו תופסים ערבי ומפוצצים אותו במכות ובסוף עוד היו יוצאים ואמרים לך שזה בסך הכל כמה ילדים שרצו להשתעשע? 6. אני רוצה ממך עוד תשובה אחת וזהו, ראית את הלינץ` בחיילים? עם ככה אתם מחנכים את הילדים שלכם לעשות אז כל דבר טוב אחר שתעשו בעצם לא שווה כלום, לא היה אפילו כבוד למת בלינץ`!!!!1 7. אתה יכול להגיד שזה קומץ, אבל אל תצפה שכל היהודים במדינת ישראל לא יפעלו כנגד קומץ שכזה, אם אתה לא חלק מקומץ שכזה אז לא רק שאתה לא אויב אלא אתה בעצם גם חבר!

uhatotah

New member
די לזלזול

מדינת ישראל על כל שיטחה היא דמוקרטית ולכל אדם הזכות להיות בכל מקום ללא הבדלים משונים, אל תקטין ראש ותגיד שזריקת אבנים זה משחק של הילדים שלכם, אנחנו יכולים ללמד את הילדים שלנו משחקים הרבה יותר גרועים ונראה לאן זה יוביל, הם בסך הכל רוצים להשתעשע...

למעלה