לכל מי שמשעמם שיקליק

AriellA100

New member
חחח

גם לא ציינת שיניים ישרות..חחח סתם זה סתם פשוט הזכיר לי את בילי....

AriellA100

New member
../images/Emo2.gif אני לא ירדתי עליו!!

אף פעם לא אמרתי עליו משהו לא טוב!

greenday girl

New member
תגובה

-כמה כבשים אתם סופרים בלילה עד שאתם נרדמים?לא סופרת -מה הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם הולכים לישון?מדברים במסנג'ר -ומה האחרון שרואים(מלבד החלק האחורי של העפעפיים שלכם)?הארון שלי -איפה גירדת בפעם האחרונה?ברגל -למה?כי הייתה לי עקיצה -מה השיר האחרון ששמעתם?warrning -מה המילה האחרונה ששמעתם?ביי -ממי?התולעת האינדונזית -הנר האחרון שהדלקתם,מתי ואיזה צבע?לא זוכרת -הבלון האחרון שראיתם,איפה באיזה צבע?ירוק ביומולדת של חברה שלי -מה הדבר האחרון ששתיתם?דיברתי במסג'ר -מה הדבר האחרון ששברתם?כוס -החתול האחרון שראיתם,איפה ובאיזה צבע?(אני רוצה לראות את התשובה של נועלה 123 להלן סופר שיפ...)החתול של התולעת האינדונזית צהוב אפור שחור וכו' -מה מצוייר לכם על החולצה ואם לא מצוייר באיזה צבע החולצה?ירוק -העוגה האחרונה שאכלתם,באיזה טעם?שוקולד -האם אתם חושבים שעכברי מעבדה הם חמודים?כןן אבל אני נגד ניסויים בבעלי חיים -האם יש לך משהו נגד הומוהים/לסביות?לא -האם אתה אוהב לאכול סושי?לא -שעון-דיגיטלי או מחוגים?דיגיטלי -טיול אחרון,לאן?לקיבוץ יראון -פירות או ממתקים?פירות -מה לדעתם יהיה הדבר האחרון שתראו לפני שתמותו בתאונת דרכים?(חס וחלולה טפוטפוטפו לא עלינו!)לאדעת אין לי ניסיון עם זה -האם אתם יכולים לכתוב משהו בסינית מודרנית?לא (אני יכולה לכתוב שור,עץ,שדה ולהתפלל!!!כפיים כפיים) -האם את יודע מה זה שלחופה?לא -ציון הכי טוב בתעודה?מעולה -ציון הכי גרוע בתעודה?בינוני (אצל חרירה הזונה!!!) -האם אתם נמשכים לאנשים מוזרים?מאוד -הקומונה האחרונה שביקרתם בה?לאדעת -מאכל אהוב?פסטה -שתייה אהובה?ד.קולה -האם אתם אוהבים תרופות?תלוי - מה אתם חושבים על בליינדייט?דפוק אבל מגניב -ספר אחרון שקראתם?מכשפות -סרט אחרון שראיתם?מדגסקר -מה הרינגטון שלך בפלא'?אמריקן אידיוט,like toy soldiers(חולה על אמינם)time of your life -מה הטפט במחשב?א"א -בפלא'?מייק -מה הסקין של הווינאמפ?לאדעת -הסקין של המדיה פלייר?לאדעת -התמונה האחרונה שראיתם?תמונה שלי שהייתי בת 4(כזאת מתוקה!!!) -תעצמו עיניים,תסתובבו 180 מעלות שמאלה,תפקחו את העיניים מה הדבר הראשון שראיתם?דובי צעצוע שאח שלי נתן לי -מה המייל האחרון שקיבלתם?"עוד הפרשי גובה" -מה הריח של הדאודורנט שלך?אין לו ריח -מה החברה?לאדעת -בושם אהוב?אין -משחת שיניים?מרידול -מה הצבע של מברשת השיניים?סגול(איכס!!!) -צבע אהוב?צהוב(אני צהובה בנשמה!!!!!!) -צבע עיניים?חום -צבע שיער?שחור -תיאור של הבחור/ה האידיאלי/ת?גבוה שיער שחור ומדורג לא מסודר עיניים חומות מוזר מעט ונחמד -ולסיכום מה המסר שלך לעולם? greenday rules!!!

t r e c o o l

New member
שלי

-כמה כבשים אתם סופרים בלילה עד שאתם נרדמים?מיליון -מה הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם הולכים לישון?עוצמת עיינים -ומה האחרון שרואים(מלבד החלק האחורי של העפעפיים שלכם)?טלויזיה -איפה גירדת בפעם האחרונה?ביד? -למה?גרד לי -מה השיר האחרון ששמעתם?ווטסרניים של גרין דיי -מה המילה האחרונה ששמעתם?לא זוכרת -ממי?אמא -הנר האחרון שהדלקתם,מתי ואיזה צבע?לבן לא זוכרת -הבלון האחרון שראיתם,איפה באיזה צבע?לא זוכרת.. -מה הדבר האחרון ששתיתם?קולה -מה הדבר האחרון ששברתם??? -החתול האחרון שראיתם,איפה ובאיזה צבע?(אני רוצה לראות את התשובה של נועלה 123 להלן סופר שיפ...)מעוך על הכביש- צבע אדום ושחור -מה מצוייר לכם על החולצה ואם לא מצוייר באיזה צבע החולצה?שחור -העוגה האחרונה שאכלתם,באיזה טעם?שוקולד -האם אתם חושבים שעכברי מעבדה הם חמודים?ממש לא -האם יש לך משהו נגד הומוהים/לסביות?לא -האם אתה אוהב לאכול סושי?לא -שעון-דיגיטלי או מחוגים?דיגיטלי -טיול אחרון,לאן?קליפורניה לבית שך בילי ג'ו -פירות או ממתקים?ממתקים -מה לדעתם יהיה הדבר האחרון שתראו לפני שתמותו בתאונת דרכים?(חס וחלולה טפוטפוטפו לא עלינו!)לא יודעת -האם אתם יכולים לכתוב משהו בסינית מודרנית?לא (אני יכולה לכתוב שור,עץ,שדה ולהתפלל!!!כפיים כפיים) -האם את יודע מה זה שלחופה?לא -ציון הכי טוב בתעודה?100 -ציון הכי גרוע בתעודה?65 -האם אתם נמשכים לאנשים מוזרים?כן -הקומונה האחרונה שביקרתם בה?לא הייתי -מאכל אהוב?פיצה -שתייה אהובה?קולה -האם אתם אוהבים תרופות?לא - מה אתם חושבים על בליינדייט?לא חושבת כלום -ספר אחרון שקראתם?הארי פוטר -סרט אחרון שראיתם?לא זוכרת -מה הרינגטון שלך בפלא'?בולווארד אוף ברוקן דרימס -מה הטפט במחשב?רגיל -בפלא'?של גרין דיי -מה הסקין של הווינאמפ??? -הסקין של המדיה פלייר???? -התמונה האחרונה שראיתם?שלי -תעצמו עיניים,תסתובבו 180 מעלות שמאלה,תפקחו את העיניים מה הדבר הראשון שראיתם?ריצפה -מה המייל האחרון שקיבלתם?מדודה שלי -מה הריח של הדאודורנט שלך?מוזר -מה החברה?מה? -בושם אהוב?אין -משחת שיניים?רגילה -מה הצבע של מברשת השיניים?סגול -צבע אהוב?אדום ושחור -צבע עיניים?חום -צבע שיער?חום -תיאור של הבחור/ה האידיאלי/ת?יפה -ולסיכום מה המסר שלך לעולם?תיהיו בריאים!!!

olgosh

New member
=^.^=

כמה כבשים אתם סופרים בלילה עד שאתם נרדמים?אני לא סופרת אני נרדמת תוך כדי צפיה בטיוי -מה הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם הולכים לישון?נוו..צופה בטיוי -ומה האחרון שרואים(מלבד החלק האחורי של העפעפיים שלכם)?נוו!!..זה ממש מתחיל לעצבן -איפה גירדת בפעם האחרונה?o_O -למה?:S -מה השיר האחרון ששמעתם?אתמול?..אממ..וי בלונג טוגדהר זה היה השיר הראשון במצעד האירופאי (וג"ד שני) -מה המילה האחרונה ששמעתם?רצת (ראיתי csi מיאמי -ממי?מ csi מיאמי -הנר האחרון שהדלקתם,מתי ואיזה צבע?בחיים שלי לא הדלקתי נר אני מפחדת מממציות!..:S -הבלון האחרון שראיתם,איפה באיזה צבע?האמת היא שעל המנורה שלי ברגע זה תלוי בלון ענקי עם אורז בפנים..XDD -מה הדבר האחרון ששתיתם?קולה -מה הדבר האחרון ששברתם?לטוישבהה ת'פנים...מהאמהאאהא -החתול האחרון שראיתם,איפה ובאיזה צבע?(אני רוצה לראות את התשובה של נועלה 123 להלן סופר שיפ...): טוב..אממ..נגיד שחור לפני יומיים -מה מצוייר לכם על החולצה ואם לא מצוייר באיזה צבע החולצה?..שחור (פיג'מה) -העוגה האחרונה שאכלתם,באיזה טעם?אוישש..בלעעע..נאפוליאון או משו כזהה..זה היה קטלני!!. -האם אתם חושבים שעכברי מעבדה הם חמודים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..מזכיר לי מישו אבל לא הם לא חמודים!!..בלעע -האם יש לך משהו נגד הומוהים/לסביות? לא שיהיה להם בכיף -האם אתה אוהב לאכול סושי? בלעעעע -שעון-דיגיטלי או מחוגים? דיגיטלי -טיול אחרון,לאן?לזרוק ת'זבל -פירות או ממתקים?ממתקים!! -מה לדעתם יהיה הדבר האחרון שתראו לפני שתמותו בתאונת דרכים?(חס וחלולה טפוטפוטפו לא עלינו!)אממ..נראה לי ש..לא דעת נוו אולי עמוד -האם אתם יכולים לכתוב משהו בסינית מודרנית? בטחח..וגם ביפנית וקוריאנית ואם בא לכם אני יודעת לכתוב גם בצ'כית מודרנית (אני יכולה לכתוב שור,עץ,שדה ולהתפלל!!!כפיים כפיים) -האם את יודע מה זה שלחופה?אולי -ציון הכי טוב בתעודה?10 -ציון הכי גרוע בתעודה?4 -האם אתם נמשכים לאנשים מוזרים?כן..:'( -הקומונה האחרונה שביקרתם בה?לא מבקרת בקומונות , לא עושה לי טוב -מאכל אהוב?צ'יפס!! -שתייה אהובה?מיץ תפוזים וקולה -האם אתם אוהבים תרופות?לא , וגם לא הקיבה שלי - מה אתם חושבים על בליינדייט?..שיהיה -ספר אחרון שקראתם? כמו גחליליות -סרט אחרון שראיתם? לקחת חיים אתמול :) -מה הרינגטון שלך בפלא'? חח..יובלות לא החלפתי חח..של השירשלנו אין לי מושג למהה ואפילו אני לי יס!!..XDD -מה הטפט במחשב? אממ..של סנופי :) -בפלא'?ג'ינס -מה הסקין של הווינאמפ?לא החלפתי לו סקין -הסקין של המדיה פלייר?אממ..רגיל -התמונה האחרונה שראיתם?של ספונגבוב -תעצמו עיניים,תסתובבו 180 מעלות שמאלה,תפקחו את העיניים מה הדבר הראשון שראיתם?אחח..את המיטה הנוראא גבוהה שילי -מה המייל האחרון שקיבלתם?שאישרו לי להיות במועדון של sanrio -מה הריח של הדאודורנט שלך??..אממ.."דאודרנט נושם" חחח.. -בושם אהוב?לאא מתה -משחת שיניים?קולגייט וטום וג'רי..חח -מה הצבע של מברשת השיניים?סגול -צבע אהוב?שחור אדום ולבן -צבע עיניים?שחור קשוח ואפל -צבע שיער?חום -תיאור של הבחור/ה האידיאלי/ת?חנון חמוד כזהה..שילוב של טום קרוז ובילי ג'ו עם משקפיים :S מהה?? -ולסיכום מה המסר שלך לעולם?ואוו..זה צריך להיות עמוק אז..אין לי זה בנאדם שטחי מאוד..(כן , בטח) זהו...עברנו?..עברנו!

sapi1212

New member
תשובות

-כמה כבשים אתם סופרים בלילה עד שאתם נרדמים? לא סופרת -מה הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם הולכים לישון?קוראת ספר, מגזין פותרת תשבצים, מחשב כל פעם משו אחר -ומה האחרון שרואים(מלבד החלק האחורי של העפעפיים שלכם)?אמ... את הטלויזיה שתקוענה לי מול העיניים בחדר -איפה גירדת בפעם האחרונה?בעין -למה?כי גירד לי -מה השיר האחרון ששמעתם? "אולי" של רוני -מה המילה האחרונה ששמעתם?"אישה אחת ירדה ואמרה..." -ממי? מאמא -הנר האחרון שהדלקתם,מתי ואיזה צבע?לא זוכרת -הבלון האחרון שראיתם,איפה באיזה צבע?אצל מיקי מאוס על התקרה נדמה לי שהוא בכתום או בורוד. -מה הדבר האחרון ששתיתם?מים -מה הדבר האחרון ששברתם?לא זוכרת אולי כוס או את הפנים של מיקי מאוס... -החתול האחרון שראיתם,איפה ובאיזה צבע?(אני רוצה לראות את התשובה של נועלה 123 להלן סופר שיפ...)יש לי מלא אני אבחר אחד... אפור לבן שחור. -מה מצוייר לכם על החולצה ואם לא מצוייר באיזה צבע החולצה?ילד מוזר כזה... -העוגה האחרונה שאכלתם,באיזה טעם? שוקולד -האם אתם חושבים שעכברי מעבדה הם חמודים?חחח מזכיר לי מישהו.. חעחעחע לא הם לא {תלוי באיזו תקופה} -האם יש לך משהו נגד הומוהים/לסביות?לא שיהנו להם מהחיים -האם אתה אוהב לאכול סושי? לא טעמתי ולא נראה לי שאני רוצה לטעום -שעון-דיגיטלי או מחוגים?שניהם טובים -טיול אחרון,לאן? חיפה. -פירות או ממתקים?פירות -מה לדעתם יהיה הדבר האחרון שתראו לפני שתמותו בתאונת דרכים?(חס וחלולה טפוטפוטפו לא עלינו!) חס וחלילה... אולי כביש? -האם אתם יכולים לכתוב משהו בסינית מודרנית? אני יכולה רק בתאילנדית חעחעחע (אני יכולה לכתוב שור,עץ,שדה ולהתפלל!!!כפיים כפיים) -האם את יודע מה זה שלחופה?לא -ציון הכי טוב בתעודה?100 -ציון הכי גרוע בתעודה?90 -האם אתם נמשכים לאנשים מוזרים?אממ.. כן לצערי -הקומונה האחרונה שביקרתם בה? עולם השמינייה -מאכל אהוב?נקנקיות -שתייה אהובה?מים -האם אתם אוהבים תרופות?כן - מה אתם חושבים על בליינדייט?אממ.. אנלא חושבת -ספר אחרון שקראתם? כמו גחליליות -סרט אחרון שראיתם? 13 -מה הרינגטון שלך בפלא'? יש לי צלצול רגיל -מה הטפט במחשב?רקע שחור -בפלא'?תמונה של רוני באירוח ברדיו חיפה! -מה הסקין של הווינאמפ?רגיל -הסקין של המדיה פלייר?רגיל -התמונה האחרונה שראיתם?תמונה של ליצן שתלויה מעל המחשב -תעצמו עיניים,תסתובבו 180 מעלות שמאלה,תפקחו את העיניים מה הדבר הראשון שראיתם? מראה -מה המייל האחרון שקיבלתם? מהעכבר מעבדה שצדקתי בכל התשובות בלעע -מה הריח של הדאודורנט שלך?אמ... טוב! -מה החברה? כיף -בושם אהוב?זה עם הפרח ויש גם אקסדה -משחת שיניים? טום וג'רי חחח -מה הצבע של מברשת השיניים?ורוד נראה לי -צבע אהוב? שחור ירוק תפוח -צבע עיניים? חום בהיר -צבע שיער?חום -תיאור של הבחור/ה האידיאלי/ת?חמוד כזה גבוהה שאוהב ספורט, חםכם, אוהב ושלא יכה! -ולסיכום מה המסר שלך לעולם? חיה ותן לחיות!!! עברתי את זה {כנראה אני ממש משועממת}

למעלה