לכל מי שראה את הסרט בקולנוע

o c e a n

New member
לכל מי שראה את הסרט בקולנוע

אני חייבת להבין משהו בסצינת המסדרון כשמאלדר בא לנשק את סקאלי ובדיוק עוקצת אותה הדבורה אז הוא לוחש לה im sorry הוא חשב שהיא נבהלה מזה שהוא בא לנשק אותה בכל אופן כשהסרט היה בערוץ 4 וכשהוא היה בסינמה בכבלים וגם לא בקלטת וידאו בשום מקום המשפט הזה לא תורגם אני רוצה לדעת למה

scoutlavie

New member
לא זכור לי המשפט הזה

יכול להיות שזו סתם שמועה, כי תאמיני לי שהפסקתי לספור כמה פעמים ראיתי את הסצנה , ולא זכור לי משהו כזה ...כנראה זה כמו שאמרו שבסוף הסרט כשסקאלי לחשה משהו אנשים אמרו שהיא אמרה "ראיתי את זה ", ואז בא הפרק "לבד"והפריך את זה ..זה סתם שמועה של מעריצים, כמו השמועה שסקאלי נתנה למולדר צלב בפרק רקויאם, ובסוף זה היה סתם רוכסן...

o c e a n

New member
לא מה פתאום זו לא שמועה

בסרט בקולנוע באמת המשפט תורגם כשהסרט שודר בערוץ 4 בדקתי הוא באמת אומר im sorry בשקט אם יהיה מפגש אני אראה לכם אתם יכולים לבדוק גם בעצמכם זה בדיוק בשניה שעוקצת אותה הדבורה הוא מלטף לה את השער ואומר לה אני מצטער ואז היא אומרת לו שהיא מרגישה פתאום לא טוב וההמשך ידוע

orityemini

New member
את האמת...אני גם זוכרת ש

בהקרנה עצמה בקולנוע, אני זכרתי גם משהו כזה שהוא אומר לה I am sorry' וזה אכן תורגם אבל לא ראיתי את זה בגירסת הוידאו.

scoutlavie

New member
אני הולכת לבדוק

כי עכשיו זה מציק לי....יש לי עותק חוקי לחלוטין של הסרט מתנת יומולדת מלפני איזה 4 שנים, אז אני הולכת לצפות בסצנת המסדרון בפעם המי יודע כמה לראות אם זה תורגם....נתראה בקרוב

scoutlavie

New member
טוב , בדקתי

כמובן שהקלטת מכונת לי בערך 2 דקות לפני הסצנה הזו ...אני דואגת להשאיר אותה מכונת. בכל מקרה צפיתי במולדר ממש מקרוב והוא אומר sorryבדיוק כשסקאלי מסיטה את הראש, לפני שהיא אומרת שמשהו עקץ אותה, ויש לו גם פרצוף עצוב כי הוא חשב שהיא זזה כי היא לא רוצה...הפרצוף העצוב מאוד חמוד דרך אגב. בכל מקרה , מצטערת שהטעיתי אתכם, הוא באמת אמר, אבל זה לא תורגם, ולפעמים קשה להבין את דיויד...

1Shir

New member
אוי, תשמעו איזה קטע לגבי זה...

עד עכשו (כלומר כמעט יומיים...), אני והשמיעה הקלוקלת שלי, הייתי בכלל בטוחה שמה שהוא אמר לה זה: It's alright... כאילו, זה בסדר שאת לא מנשקת אותי חזרה... ועכשו אחרי שקראתי את השרשור רצתי לבדוק, וכמובן צדקתן, למה הוא אמר לה שהוא מצטער?! הרי גם היא עמדה לנשק אותו! זה היה מין רגע משותף כזה, נכון שהוא יזם יותר, אבל ראו שגם לה זה מתאים... אלוהים, הטיימינג של הדבורה הזאת!!! אתן חושבות שאלמלא העקיצה הם היו שוכבים או משהו???

o c e a n

New member
הקיצר אני מאושרת שלא

דימיינתי את הקטע הזה פשוט חוץ מבקולנוע כולם התעלמו ממנו וזה קטע חשוב שהוא אומר לה im sorry אתם לא חושבים?

orityemini

New member
נכון...:)

ראיתי את הסרט פעמיים בקולנוע וגם שמתי לב שהוא אמר לה שהוא מצטער וחיכיתי לראות את זה בגרסת הוידאו ושם זה היה לא מתורגם אז כבר חשבתי שדמיינתי את זה. וואו כבר הספקתי לשכוח...עבר כל כך הרבה זמן. זה באמת קטע חשוב כי זה מראה משהו על מאלדר שהוא פחד שהיא תפגע מזה ואת החששות שלו מכל העניין.ואז כשהוא רואה שהיא נרתעת הוא ישר מבקש סליחה.

1Shir

New member
אני מסכימה מאוד שזה משמעותי.

כאילו הוא בעצם חושב שהוא עשה משהו לא במקום, או די בטוח שהיא תחשוב ככה. אבל ראו שהיא כן רצתה את זה!!

scoutlavie

New member
ברור שהיא רצתה אבל

בואי נגיד שבשלב זה היא לא רצתה כמוהו . ברור שבשלב זה של הסדרה , הוא רצה יותר. רואים גם כי הוא הרבה יותר התקרב אליה, כנ"ל בנשיקת המילניום . ב"קיום" ו"בהאמת, היא כבר התקרבה גם , אז רואים ששם היא ממש רצתה אותו. לפני איזה 3 שנים, כששודרה העונה ה-8 בחו"ל ממש נכנסתי לענין כי ניסיתי לחושב מי יזם את השינוי ביחסים שלהם, שברור שהיה בגלל שסקאלי בהריון , והמסקנב שלי מצפיה בפרקים זה שמולדר אוהב אותה יותר, לכן הוא הסכים לבקשה שלה במגע יד. אבל עלי להגיד שכשגיליתי שזה היה רעיון שלה , די הופתעתי. לגבי השאלה ששאלת קודם - אני לא יודעת, הם בטח היו מתחילים משהו , ואז סקאלי היתה אומרת שלא כדאי להרוס מה שיש להם...

1Shir

New member
ההתעלמות מהשאלה המעניינת ששאלתי

כאן היא מכוונת?

SABRINA X

New member
ראסמי..

באמת קטע מעצבן ~!!! אני שנים כבר מחכה שיתנשקו ומתי שזה כמעט היה בסרט מה זה פיתחתי ציפיות ואז הדבורה הזאת....אוףףף...דווקא שם ??!!! זה הקטע הכי מעצבן שראתי בסדרה...והמשפט הזה דווקא כן מתורגם אם אני לא טועה בדיוידי אז כן כתבו

BotGirl

New member
כןןןןן

וואי זה מזה מעצבן!חבל על הזמן!גם אני חיכיתי עד שהם התנשקו והדבורה המזדיינת הזאת הרסה לי את הכל!אני לא מבינה ת'סידרה בכלל! חברה שלי שמעה שהיה להם קשר רומנטי אמיתי... עכשיו למאלדר יש 2 ילדים ואישה!(לא סובלת אותה שתמות!!!)

SABRINA X

New member
ואללה

כן..גם אני שמעתי שיש להם קשר בגלל זה שאלתי ת'שאלה למעטה.... כי לא האמנתי וגם יש לי איזה 100 תמונות מאחורי הקלעים שהם מתנשקים בלי קשר לסדרה ואני לא מבינה זאת...

BotGirl

New member
כן בטח

כן וגם ראיתי באתר אחד גזרה מעיתון עם תמונה שלהם כשהם מתנשקים (בלי קשר לסדרה) ושהיה להם קשר רומנטי ואישתו של דויד גילתה וכמעט ולא זרקה אותו והיא כעסה מאוד...

SABRINA X

New member
אני לא מאמינה!!!

זה מהאתר של מגי~?? כן קראתי את זה אם הסקנדל הזה...מה זה ההיתי שמחה !! חשבתי שזה שמועות אבל כול מיששאלתי בפורומים באנגלית אמר לי ככה!! וגם היה ת'כתבה הזאת בעיתון לוץ' ברוסית~!! אם תמונה שלהם ראית??? אני מה זה שמחה עכשיו..

BotGirl

New member
אני לא כל כך הייתי שמחה...

את חושבת היה להם נעים???אז לא... טוב לא נריב בגלל זה...אלה חילוקי דעות וכן קראתי וראיתי את זה באתר של מגי חחח היה באמת נחמד מסיבה כזאת! זה רקע יפה נכון???

SABRINA X

New member
אז?

לא אכפת לי אני רוצה שיהיו יחד!! סמת לב לזמן?? אני רואה שאת עכשיו בפורום ... אני רוצה לדבר איתך כנסי לאתר של מגי לצ'אט...מעניין מי את ומאיפה את יודעת... אני מחכה לך שם עוד חצי שעה.. מאיפה את~??? את זאת קרזי גירל מהפורום הקודם?? ניראה לי שאני מכירה אותך .. את במועדון של הפורום החדש של האקס פיילס?? יש שם אחת קרזי גירל גם דיברה על זה..

BotGirl

New member
לא אני לא היא...

אני לא היא אבל אני מכירה אותה...ילדה נחמדה מאוד מתה על מאלדר גם חבל על הזמן! טוב יאללה אני באתר של מגי!

למעלה