לכל מי שראה את הסרט בקולנוע

SABRINA X

New member
יווו

לא מאמינה סוף סוף מישהי מהקבוצה שם~!!!! אז מה את לא גרה בישראל?? מאיפה את מכירה אותך?? מתי הצטרפת לקבוצה??

BotGirl

New member
אני כן...

אני גרה בישראל והצטרפתי לקבוצה לפני חודשיים הצטרפתי בדיוק יום לפני שחילקו ת'חולצות של תיקים באפלה ופוסטר של מאלדר עם סקאלי הוא עדיין אצלי בחדר...חחח את לא קיבלת?

SABRINA X

New member
אני כן!

כייף לך של מלדאר וסקאלי אני קיבלתי של העונה התשיעית ואין שם את מלדאר! לא יודעת למה....ולמה את לא בצאט של מגי?? כנסי זה לא נוח ככה אני חייבת לדבראיתך..

BotGirl

New member
מה פתאום???

אבל אני עכשיו בצ'אט של מגי! אני מזה אוהבת את מאלדר הוא כזה חמוד!אני רוצה אותו לעצמי רק חבל שאני לא יכולה לקבל...

SABRINA X

New member
חח את כמוני!!

אני חולה עליו כבר מה זה הרבה זמן אין כמוהו !!!!!!! איזה חתיך.!!! ארבל ת'אמת מקום ראשון אצלי זה ג'ון בון ג'ובי...איזה שירים מהממים יש לו ואיזה כוסון!!! שמעי אותו אולי תאהבי אותו! אין אותך שם יש שם שתי בנים רוסלאן וניק !!!! אני מקווה שמותר פה לשים תמונות שלא של תיקים באפלה...

BotGirl

New member
אבל אני שם!

וואי וואי וואי!אנחנו מזה דומות!אנחנו חייבות לדבר!את בטוחה שאני לא מכירה אותך???גם אני מתה על בון ג'ובי!איזה חתיך אמא'להההההה גם אצלי הוא מקום ראשון!לא יכולה אני מעדיפה אותו על מאלדר אבל גם מאלדר חתיך לאללה!

SABRINA X

New member
נו מה את צוחקת עלי~??

את לא שם!!! רק ניק שם והוא מעצבן אותי אם השירים שלו!!! ומההההה את אוהבת את בון????? דיי לא יכול להיות!!! מה את עובדת עלי????? יו די לא מאמינה.....איזה חתיך מאלדר.... נו דיי אז בואי לצ'אט אחר אני פשוט לא מאמינה !!!!! יש לך מייל?? שלי זה [email protected] את עדיין במועדון הקודם??

BotGirl

New member
טוב אז לא יודעת...

אני בצ'אט בניק שאני פה ואין לי מושג למה את לא מוצאת אותי...אז עזבי המייל שלי זה:[email protected] אני לא עובדת עלייך!איך קוראים לך אולי אני מכירה אותך...?

SABRINA X

New member
כן כן

זה בסדר אני כבר רואה אותך... תשארי בצאט אני עוד דקה מתחברת .. וקוראים לי סברינה

Ultra Spidey

New member
רקע יפה!

אבל אם סקאלי הייתה בצבע ולא בשחור לבן - הוא היה -- מדהים --

scoutlavie

New member
לא שמעתי שום שמועה כזו

להיפך, הסתובבו שנים שמועות שהם לא סובלים אחד את השני , אז אין לי מושג על מה את מדברת. את בטוחה שלא קראת את זה באיזה עיתון רכילות? יש לך תמונות לגבות זאת?כי בטח יש לזה הסבר..

SABRINA X

New member
מוזר...

כול מישאני מדברת איתו מחוץ לארץ אומר לי שכן יש להם קשר.. אבל גם היה כתוב את זה בעיתון אם תמונה (בלוץ') עיתון מטומטם ברוסית לצערי...ואולי זה באמת סתם שמועות..

orityemini

New member
סברינהX....

על איזו תמונה בדיוק את מדברת? אני מכירה כמעט את כל התמונות ואם תביאי לינק אני אולי אוכל להגיד לך את הסיפור שמאחורי זה. ומה זה האתר של מגי? יש לך לינק? ואיזה מועדון יש של תיקים בארץ? הלכתי לאיבוד לגמרי....

SABRINA X

New member
זאת..

זאת שהיתה בעיתון איפה שמלדאר וסקאלי מתנשקים ליד איזה שער כמו של גינה מה שבטוח שזה היה תמונה שצולמה במצלמה נסתרת כי יש עוד כמה מאותו הרגע והם לא מסתכלים במצלמה ואח"כ דויד כזה מסתכל למצלמה וצועק . זה היה אבל בערך לפני 5 או 4 חודשים..אבל אני לא מבינה הרי זה לא ממזמן ודויד נשוי והיא מאורסת~!! האתר של מגי (איך שאני קוראת לה) היה אתר של הסדרה אם מועדון מעריצים לא מהארץ...עכשיו הוא כמעט התפרק מה זה חבל היה מה זה שווה שם וכייף... ועכשיו נשאר רק איזה צ'אט שלא עולה לי...

SABRINA X

New member
אהה עוד משהו..

אני אסרוק את הכתבה ואביא לך...למה אני באמת רוצה הסבר בקשר לזה...

orityemini

New member
בכיף, אני אשמח לראות את זה.

זה מסקרן, ויש לי כמה ניחושים לגבי זה. תסרקי ותעלי לפורום. אם זה כבד מדי, אפשר לשלוח לי ל[email protected] יש לי שם תיבת דואר גדולה למדי.

milki123

New member
הסרט יצא גם למכירה.

הסרט יצא גם למכירה נדמה לי. תשאלי אולי בבלוקבאסטר. יש סיכוי.

BotGirl

New member
כי...

אולי האנשים בעולם לא כל כך סתומים ויודעים מה תרגום המילה סורי...?

למעלה