לכל מי ששאל הנה מה שהבטחתי

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
לכל מי ששאל הנה מה שהבטחתי

אתמול אמרתי לכם שאני מרגיש שההפקה עוזרת יותר לאחיות וכך מקדמת אותן אל הגמר וחלקכם רציתם הסבר.
אותו דבר לגבי זה אותה טענה שאמרתי על הדו-קרב ותהייתם איך זה ייתכן. אז הנה ההסבר שלי....

אני אתחיל בכך שאומר שאני אוהב את רומי וקורל ואני שמח שהן הגיעו לאן שהן הגיעו, אבל יש לי תחושה שההפקה מאוד עזרה להן.
איך?
אני מרגיש שפה ושם ויתרו להן או שטיפה נתנו להן פוש. כמובן שזה משהו שאנחנו לא נראה, אבל ככה הייתה ההרגשה שלי.
אותו דבר לגבי הפרסות. כמו שקראתי כאן, לפעמים יש דברים מוזרים בהצבעות...
כל זה גורם לפעמים לתהות שאולי רומי וקורל, אם כל האהבה שלי אליהן, הן זוג שההפקה בחרה לנסות לקדם כמה שהיא תוכל.
אני למשל, הרבה יותר מעריך את הסגולות בקטע הזה, כי הן באותן גילאים כמו האחיות, אבל הן גם הצליחו להתקדם למות כל הפרסות ששמו להן.
רומי וקורל מעולם לא קיבלו שום פרסה או עצור. מעניין אותי לדעת אם הן היו ממשיכות אילו היו מקבלות פרסה באחד הלגים. (אני לא אומר את זה מתוך זילזול אלא זה באמת מעניין אותי).

לגבי הדו-קרב, הייתה לי תחושה שבהפקה ניסו לחשוב באילו מקומות יהיה להן הכי קשה (ולעוד איזה זוג או שתיים שההפקה בחרה) ושמה שמו דו-קרב כדי למנוע פער עצום מהזוגות.

אם תחשבו על זה - גם רומי וקורל הגיעו לחצי גמר בזכות לא מעט מזל (אני לא אומר שהן לא מוכשרות. הן מוכשרות ביותר והגיעו גם בזכות מי זהן) - אם זה בקובה שזה היה לג ללא הדחה, או אם זה בגלל משימות דו קרב שלא איפשרו פער עצום מהזוג הקודם שהן היו אחרונות.

הכל כאן כמובן זאת תחושה אישית שלי, יכול להיות שזה לא נכון והן עשו הכל לבד, אבל הייתה לי תחושה בחלקים מהמירוץ שההפקה קצת עוזרת להן.

אגב, אני חושב שאותו הדבר נכון גם בחלק מהמקרים לא"א, או ד"ד.
[שימו לב ששלושת הזוגות המדוברים - רומי וקורל, איציק ואלירן, דנה ודבי - כולם, שהם הגיעו פעם ראשונה אחרונים היה משהו שמנע מהם להיות מודחים.... תמיד הייתה לי תחושה לגבי הזוגות הללו שההפקה מאוד רוצה שהם ישארו].

אני מניח שפה ושם ההפקה התערבה כי אני יודע שככה פחות או יותר עובדת התעשייה הזאת...

ועוד דבר, אני לא כ"כ מבין בחוקי המירוץ, אבל זה נראה לכם הגיוני שעד עכשיו היה רק קיצור דרך אחד?
[או שפיספסתי את האחרים].
או ששתי הנקודות ללא הדחה היו בהפרש של לג אחד?
אני ממש מרגיש שההפקה ניסתה לעזור לכמה זוגות...

אורישקי

New member
מגיב לכל הטענות

- מה הקשר לפרסות? גם קובי וטליה לא קיבלו שום פרסות אז ההפקה מתערבת?
תמיד היו גושים של הצבעה. רומי וקורל היו תמיד בצד שעם דבי ודנה ובגלל שהצד הנגדי רצה שדבי ודנה יודחו - תמיד הן היו אלה שחטפו את האש.
- לכולם היה מזל - גם למעיין ובת אל היה מזל כי הן היו יכולות לעוף מאד מהר בהתחלה והתעכבו מאד, לטליה וקובי היה מזל שהנהג הטעה את רונית ולירן כי אחרת הם היו מודחים

וגם אני לא מבין מה הקטע עם הקיצור דרך. אבל הנקודות ללא הדחה היו גם שנה שעברה באפשר של לג אחד. כמעט וכל הקטעים ללא הדחה היו לקראת הסוף בשלבים האלה

Jason2

New member
נקודות ללא הדחה

יש בכל מירוץ, גם בארה"ב אי אפשר להחשיב את זה.
קיצור דרך יש רק אחד בכל מירוץ.

זאת תוכנית ריאליטי, ההפקה תמיד עוזרת.

ny22

New member
מנהל
כן, אבל בפער כזה צמוד?

שסה"כ לג אחד מפריד בניהם?

Jason2

New member
אבל

לא משנה כמה עזרה תתן צריך גם שתהיה נחישות, קצת שכל וכן, הרבה מזל.
אני חושב שלרומי (לפחות לה) יש את זה. אני לא יודע מה היה קורה אם דבי היתה חוטפת בעיטה מהפרה. לא מאמין שהיתה קמה וקופצת לזירה.

Jason2

New member
אני לא חושב שבונים דו קרב מראש

כדי לעזור רק לזוג אחד. קודם כל התכנון יהיה מורכב מידי, דבר שני כל המשימות מתוכננות מראש לפני שמלהקים.

ודבר אחרון, למה להם לעשות את זה?

אי אפשר להשוות בין רומי וקורל

לבין דנה ודבי לבין איציק ואלירן

איציק ואלירן לא אכלו פרסות לאורך כל המסלול, ובכל זאת תמיד דשדשו את המקומות האחרונים. אז נכון פעם אחת ההפקה הצילה אותם, אבל בפעמים אחרות הם הגיעו מקום אחד לפני הסוף, ככה בפוקס. אז לא נראה לי שההפקה עזרה להם. הם שובצו למירוץ כקוריוז, והיה להם קושי נפשי, פיסי, מנטלי לבצע משימות. אז אולי ההפקה קצת עזרה בספרד, אבל מהרבה מהמשימות הם התמודדו לבד ולא בהצלחה יתרה.

דנה ודבי, ובכן עם גברת "אין דברים כאלה" כל משימה לוותה בבכיינות אין-סופית ולא נגמרת. כל הזמן התלוננה, רבה עם כולם, ולא מבינה למה כתבו עליה ועל הבת שלה את כל הדברים השליליים, והיא כל כך מלאה בעצמה שהיא חושבת שמקנאים בה. מה יש לקנא? שאלתי כל הזמן שהיא אמרה את המשפט הזה. אין יחסי אנוש, מלמדת את ביתה להמרח על כל גבר שבסביבה, אין טקט ויחס גרוע עד משפיל לביתה. אני ממש לא מקנאה בה, אולי קצת מרחמת עליה.

לעומת רומי וקורל שאכן ניצלו מהדחה פעם אחת על-ידי ההפקה, אבל זו הפעם היחידה שהן הגיעו אחרונות או דשדשו את המקומות האחרונים. תמיד בראש, תמיד במקומות הגבוהים, וגם כשהיו אחרונות ידעו לעקוף זוגות על-ידי כח רצון ומוטיבציה ענקית. אין על רומי, כל משימה היא התאבדה עליה. אפילו אחרי שקיבלה שתי מכות מפרה, חזרה כמעט מיד לזירה והתמודדה עם המשימה. אז נכון שיש לה פתיל קצר והיא צורחת המון, אבל לזכותה יאמר שהיא לא ראתה בעיניים. מבחינתי היא הכי אמבציוזית שם. קורל אחותה גם היה חשוב לה להצליח במשימות ובעזרת הדרבון של רומי זה הלך אפילו יותר מהר. ובמשימת דו קרב של הכלבים הן גמרו אחרונות וחיכו רבע שעה, אז איפה העזרה של ההפקה שאתה מדבר עליה?

הם הגיעו לחצי הגמר בזכות ולא בחסד

מישהו014

New member
את לא יודעת לעולם מה מתרחש שם והמזל פה

היא שההפקה לא עורכת לגמרי כמו שצריך את התוכנית ויש לא מעט פאשלות בעריכות שלהם

כמו למשל משימת הטבילה או עוד משימות

אם ההפקה רוצה לקדם אז היא תקדם מבלי שנדע וזה לא רק בתוכנית הזאת הם מספיק חכמים כדי לעשות את הדברים האילו כמו כל תוכנית ריאליטי

תיאוריות קונספרציה

אפשר למצוא בכל מקום. בכל דבר שאתה רואה על המסך אתה יכול להגיד ההפקה עזרה להם. השאלה מאיזה מקום אתה מגיע. אני באה ממקום לצפות בכיף בתוכנית, ומשאירה רחוק את הקונספרציה מאחור. אני חושבת שככה אני יותר נהנית מהתוכנית

מישהו014

New member
אבל מה לעשות שיש משימות שרואים את זה

באופן בולט ?
כמו במשימת הטבילה ?

אז התעצבנתי ובצדק

אני לא חושבת שההפקה עזרה

אלא שהיה חוסר בהירות בכמה צריך לטבול. לא בטוח שהיה איש הפקה בשטח, בהחלט יכול להיות שהיו רק צלמים שצילמו את המשימה.

NP16

New member
אתה יודע מה היה מצחיק ?

דנה ודבי "אני לא מאמינה שאומרים עליינו את הדברים האלה !!"
דבי" את יודעת מה?? באמת הייתי דורכת עליהם אחד אחד. על כל אחד מהזוגות"
דנה "ברור גם אני "
ובאותה נשימה "איך הם יכלו להגיד עלינו !! אנחנו דורכות על אחרים?!"

גם שמתי לב לזה

הן לא מפסיקות ללכלך על כולם,
ובאותה נשימה לא מבינות למה הן לא אהובות

לא רק על המשתתפים האחרים במירוץ, על כל מיני אנשים מסביב

כולל כשאנשים עזרו להן - היתה להן איזו מילה מכוערת להגיד

פשוט לא נעים לצפות בהן

ny22

New member
מנהל
זהו, שזה לא משהו שאני יכול להצביע עליו ולומר

לך "הנה, כאן...".

זה מעין תחושה כזאת שההפקה מנסה לעזור להן איפה שהיא יכולה ושמצד שני נחשוד כמה שפחות.

זאת יותר תחושה כזאת. נכון שהן פייטריות ומקסימות ועל זה אין לי ויכוח, אבל התחושה שלי היא שהן היו "פיבוריטיות של ההפקה" זוג שההפקה מאוד אהבה והיה לה אינטרס שהוא יתקדם (אולי משיקולי רייטינג) ואיפה שהיא יכלה היא עשתה את זה...

לגבי א"א - זה נכון מה שאת אומרת, אבל גם פה היה נראה לי שההפקה ניסתה להשאיר אותם כמה שאפשר, עד שהיא הבינה שאם היא תמשיך יבינו שיש התערבות בוטה.

מה שמאוד מחשיד כאן זה ששתי הנקודות ללא ההדחה היו בהפרש של לג אחד, היה צריך לפזר אותן יותר טוב לאורך המירוץ וולא לעשות אותן כל-כך צמודות...

choco2602

New member
ההפקה לא עזרה לדבי ודנה וא"א? אין סיכוי..

אלירן משך למטה מאוד אותו ואת איציק, כנ"ל דבי בזוג שלה.

דבי ודנה עברו את משימת היודל בלי לשיר!! יותר עזרה מזה זה להגיד לה לדלג על המשימה. היא גם בחרה את השור הזועם (אמרה את זה למצלמה) ופתאום היא מופיעה ביודל, מענטזת ועוברת. אם זה לא התערבות של ההפקה אני לא יודעת מה כן.

אם אני לא טועה סיבוב הפרסה המפוברק היה אמור להנתן לדבי ודנה ולא ניתן.

התנינים שצצו באורח פלא ביד של דבי אחרי שצרחה שעות שאין שום סיכוי שהיא תרים אותם.

כשהן תעו ביעד הבא שלהן (כשהיה צריך לשמוע שיר ולזהות את ההמנון) פתאום באורח פלא הן גילו שהן טעו (לא הראו איך..)

ועוד ועוד ועוד שאני כבר לא זוכרת..

אני לא חושבת שקיים זוג במירוץ שקיבל כל כך עזרה מההפקה.

לגבי אלירן ואיציק - הם לא יודעים אנגלית. בכלל. אין שום סיכוי בעולם שהם הסתדרו לבד ועשו הכל לבד. שום סיכוי.

מישהו014

New member
נכון , הבעיה היא שאנשים מחפשים מתחת לאדמה

תירוצים ללמה זה ככה ולמה הדבר השני לא ככה רק בגלל שאחד מהזוגות שהזכרת הם הפייבוריטים שלהם

זה פאתטי להאמין שההפקה לא יכולה לדחוף מתמודד גם אם המתמודד יושב רגל על רגל ופשוט מצלם סצנות בזמן שמתאים לו
זה גם יכול להיות אגב אנחנו לא יודעים מה הולך שם זה הקטע

גם אם דחפו את איציק ואלירן

יש גבול עד מתי. כשאתה לא מתאים למירוץ אתה לא מתאים, ולא חשוב כמה אתה כריזמטי ומתוק

rasmus girl1

New member
אתה רציני?

ההסבר שלך זה 'כי יש לי תחושה' ?!
קודם כל, העזרה הברורה היחידה שראינו הייתה לדבי ודנה שעשו פרסה מזוייפת מקובי וטליה שרצו לשים להן (ואז הן היו נעצרות) אבל בפועל ההפקה שתלה את זה אצל הסגולות.
שנית, לגבי 'הן אף פעם לא קיבלו פרסה או עצור', גם הסוורים לא, גם שימי וסימין לא, גם איציק ואלירן על אף היותם אהבלים וחלשים לא, גם טליה וקובי לא (ואני לא מחשיבה את העצור כעס שדבי ודנה שמו להם).. אז לכל אלה גם ההפקה עוזרת?
לגבי קיצור דרך, אם אני לא טועה יש 2 במרוץ, בד"כ את השני שמים באחד מפרקי הגמר.
לגבי שלושת הזוגות שלך, הם פשוט הזוגות שקיבלו את ההזדמנות לחזור למרוץ, על ההזדמנויות האלו מחליטים מבעוד מועד, כלומר עוד לפני תחילת המרוץ מחליטים שבמדינות X,Y,Z יהיו הזדמנויות כניסה חזרה, הם לא יודעים על איזה זוג זה יפול, באותה מידה אלו היו יכולים להיות שלושה זוגות אחרים וגם אז אני די בטוחה שהיו אומרים 'מושתל'.

כן, ההפקה עוזרת ונותנת פוש לכמה מהזוגות, אבל לומר שזה לרומי ולקורל כי אתה מרגיש ככה זה ממש לא הסבר מספק.

למעלה