לכל מי ששאל הנה מה שהבטחתי

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

choco2602

New member
אני מסכימה לגבי הכל חוץ מדבר אחד..

בגלל שההפקה הישראלית מתערבת כל כך הרבה אני בטוחה שהקטעים ללא הדחה נקבעים באותו רגע. רק כשיודעים מי עומד להגיע אחרון.

ההפקה בכל זאת רוצה לשמור על הזוגות שיצרו באז ויגרמו לרייטינג גבוה (הכרטיס ניתן אחרי כמה ימי צילומים שכבר רואים על מי יש חומר טוב ומספיק עניין), אז אני מאמינה מכל הלב שהכרטיסים נשלפים לפי הזוגות שהגיעו אחרונים.

זה תמימות לחשוב שלא

ברור שההפקה בחרה מלכתחילה זוגות יותר אטרקטיביים בעיניה וקידמה אותם לאורך כל הדרך,
הזוגות האלה קיבלו יותר זמן מסך כי הם נראו יותר מעניינים, ובסופו של דבר- מה זה ריאליטי אם לא זה..

הרי בינינו, אם האחיות היו עפות באחד הפרקים הראשונים התוכניות היו הרבה פחות אטרקטיביות , בייחוד בחלקים הפחות לבושים,בשביל זה הן כאן

mmeny

New member
מרגיש ממש כמוך

זה הגיוני שיהיה לנו אותה הרגשה שמדובר בזוג אחד,
אבל שיש לנו אותה הרגשה סובייקטיבית לגבי 3 זוגות,
זה ממש טלפתיה

חשבתי שיש לך הוכחות מוצקות

כמו שהיו בהצבעה של קובי וטליה.
כל מה שמתרחש מאחורי הקלעים טוב לו שיישאר שם.
מספיק לי שאני נהנית מהתוכנית, צוחקת במקומות המתאימים, בוכה איפה שצריך ומתעצבנת ונמתחת במקומות שההפקה החליטה שזה מה שיקרה. וטוב לי כך.
מחר זה נגמר ונשוב לתוכניות הבישול חסרות הקונספירציה

rasmus girl1

New member
היום ראינו יפה מאוד,

שאין להם שום פרוטקציה והסיבה היחידה שהן לא הודחו זה כי דוד ואלירן התעכבו המון, אחרת ברור לנו שהן אלו שהיו מודחות.

ny22

New member
מנהל
למרות שאני ממש נוטה לקבל את הטענה

על זה שדחפו להן את הפלייר כי ראו שהסוורים מצאו.

במקרה של ההצבעה של קובי וטליה, ההפקה פישלה בזה שהיא חשפה אותנו להתערבות שלה...
אבל תאמיני לי שההפקה עושה עוד המון דברים דומים לזה ועושה הכל כדי שאנחנו לא נדע מכך..
במקרה של ההצבעה הם (ההפקה) "פישלו".

ny22

New member
מנהל
מבחינתי, אם היה האחיות יזכו

אז עם כל השמחה (ובאמת שאני אשמח בשבילן),
זה די יגרום לי לחשוד שהמשחק הזה היה מה שנקרא "משחק מכור".

אני קראתי כאן מה התחושות של חלק מהאנשים וגם לי יש קצת תחשוה כזאת (שהן יזכו) אבל עד שאני לא רואה את זה קורה, אני לא רוצה סתם לכתוב.
אבל אני רק אומר שאם הן יזכו - מבחינתי זה רק מוכיח שהן היו זוג שמועדף על ההפקה וההפקה ניסתה לדחוף אותן איפה שהיא יכלה...

כמובן שאני אוהב אותן ומאחל להן בהצלחה

כי הן באמת חמודות.

Jason2

New member
אני מבין

שאתה מכין את הקרקע לקבוצת אנשי ה"משחק המכור" שכותבים אחרי כל גמר של ריאליטי כשהפייבוריטים שלהם מפסידים?

זה לא משנה מי יזכה, הם יהיו כאן בכל מקרה.

ny22

New member
מנהל
הקרקע כבר מוכנה....

האמת, אם שני הזוגות האחרים יזכו זה יראה לי הרבה פחות משחק מכור.

לכן אני אומר את זה לפני הגמר - אם זוג אחר יזכה ולא הן - אז המשחק יראה הרבה פחות מכור...

נחכה ונראה

למעלה