לכל מי ששואל "איפה המוסלמים המתונים?"..

אנשים כאלה הם מאד נדירים וחסרי קול וכוח

באליטות ופוליטיקה הערבית והמוסלמית. יש תקווה? לא, עדיין לא, זה לא מספיק, חוץ מזה הרבה מהמוסלמים שמכירים בשואה וחומרתה, אפילו כאלה שהולכים לאירועי הזיכרון השונים, בעודם הולכים מקשרים את ה"סבל הפלשתיני" לשואה, מזכירים את 2 הדברים באותה פלטפורמה, ובכך בעצם עושים שימוש ציני ב"פייסנות" שלהם ובשואה כדי להעלות באמת את מה שאכפת להם ממנו - נושא פלשתין. אני לא אומר שאין מוסלמים מתונים באמת, יש אבל מאד מעט, והכוח שלהם חלש, מספר האנשים שהולך אחריהם קטן ושולי. יש הרבה מאד אדישים פאסיבים שמאד מאד קל להפוך אותם לקולניים ואקטיבים בשביל הצד הקיצוני שהוא בעצם דיי מיינסטרים.

מוחמד5

New member
עוד הוכחה

למה אסור להכליל . בדר"כ אנשים שמכלילים הם אנשים לוקים בחסר.

אי אפשר להתייחס לכלום, בייחוד לתופעות כאלה

או אחרות, סוציולוגיות, פוליטיות וכו' בלי להכליל. מי שלא מכליל לא יכול לדבר בעצם על כלום כי הוא צריך בכל פעם שהוא מדבר על משהו לסתור את עצמו ("כן אבל...חוץ מ...."). אני מתייחס לתופעות כאלה בתור מהן, תופעות יותאות מן הכלל ולכלל אני מתייחס כמו שמתייחסים לכלל, היוצאים מן הכלל פשוט לא רלוונטים, ולא יהיו רלונטים עד שיהפכו לכלל.

יפה, אך במונחי ויז היתי אומר שזה הזוי ברמות

מסירי לחאגז' חתּא נעלּם אלפלסטיניין ען אלקארית'ה? אורי אבנרי לפחות אמר את דבריו (שהזויים בעיני ויז) לגבי העתיד הנעלם, וזה רוצה לעשות את הצעדה עכשיו ביום השואה הקרוב...

THE WIZARD 55

New member
שו בידק מיני../images/Emo7.gif

עמית, עכשיו אני מרוכזת..ועכשיו אענה לך לגבי אתמול. כמו שרספקטה אמר, סבבה שלום, אם יהיה פעם... אבל לחשוב שהשלום ילווה בפרחים ושוקולדים... אם זה לא הזיה, אז מה זאת הזיה יא חביב אלבי..

Mishkafofer

New member
אבנרי נדמה לי קצת הזוי

הוא נסע למדינות ערב בתקופתן הלא יפה כל כך, מצרים עם דיקטטורה של כת הקצינים

למעלה