אבללל אני נמוך נראה לי לא שאני גמד אבל אני באף של כל החברים שלי אני נמוךךךךךךךךך
C choul New member 12/4/03 #12 אבללל אני נמוך נראה לי לא שאני גמד אבל אני באף של כל החברים שלי אני נמוךךךךךךךךך
H Hypnotic Poi§on New member 12/4/03 #14 זה פסדר אני לא בדיוק גבוהה... ומה קשור הגובה שלך לזה שאתה לא בא???
ס סיונול New member 12/4/03 #18 חחח גם אני לא גבוהה.. לא סתם אני מאוד גבוהה.. פאקינג מטר שבעים ואחד..
ס סיונול New member 12/4/03 #26 ואחת וכן אני ממליצה לך לבוא על קביים.. דיי נו. מה אני יעשה שנאי גבוהה.. בבעעע שונאת להיות גבוהה
H Hypnotic Poi§on New member 12/4/03 #28 חחחח..... מה את שרוטה ??? הלוואי והייתי גבוהה!!! אוחחחח הדשא של השכן תמיד יותר ירוק! י'כוסית את מושלמת
חחחח..... מה את שרוטה ??? הלוואי והייתי גבוהה!!! אוחחחח הדשא של השכן תמיד יותר ירוק! י'כוסית את מושלמת
H Hypnotic Poi§on New member 12/4/03 #34 הלוואי ויכולת!!!! זה פצצה 1,71 תעריכי מה שיש לך ותודי לה'...
ס סיונול New member 13/4/03 #49 פאק ת'גובה.. אה וואלה ניזכרתי שכשעמדתי לידך הגעתי לך לסנטר או משהו כזה
ס סיונול New member 12/4/03 #16 ולי את לא רוצה?.. עופרי אם תבוא כל בנות הפורום יתנו לך נשיקה הולך?.. אה וצליל מה זה את לא באה??...
C choul New member 12/4/03 #21 ועכשיו כשאני נזכר אם תעשו מפגש בהופעה של מוקי ולא כזאת רחוקה בצפון או בדרום אני בא
C choul New member 12/4/03 #35 הופעההההההההההההההההההה תבואי לשם!איפה זה יהיה?יש משהו בת"א?באזור ירושלים?