אנימציה 3 שומר מסך של הסינגלים + האלבום- קוד: 6663
R razpg New member 4/8/06 #25 והנה הפרוייקט המיווחד שלי לתחרות! חשבתי הרבה זמן מה אני יכול לעשות לתחרות... חיפשתי משהו מקורי ו...מצאתי! השקעתי בדבר הזה שעות רבות ואני גאה להציג לכם אותו... "שמעון השכן- הקומקיס"
והנה הפרוייקט המיווחד שלי לתחרות! חשבתי הרבה זמן מה אני יכול לעשות לתחרות... חיפשתי משהו מקורי ו...מצאתי! השקעתי בדבר הזה שעות רבות ואני גאה להציג לכם אותו... "שמעון השכן- הקומקיס"
R razpg New member 4/8/06 #26 הבית הראשון של השיר חילקתי את הקומיקס לכמה חלקים כדי שיהיה יותר נוח לקרוא אותו. אז הנה החלק הראשון- בית מס' 1
הבית הראשון של השיר חילקתי את הקומיקס לכמה חלקים כדי שיהיה יותר נוח לקרוא אותו. אז הנה החלק הראשון- בית מס' 1
I I מ י ר ב I New member 4/8/06 #35 אני שומרת ת'תמונה במחשב... זה נשמר לי כקובץ JPG אבל שאני פותחת אני רואה שוב את הנענע הזה... איך אתה מתכוון שצריך להוריד?? אני רוצה לראות...זה נשמע לי מהמם...
אני שומרת ת'תמונה במחשב... זה נשמר לי כקובץ JPG אבל שאני פותחת אני רואה שוב את הנענע הזה... איך אתה מתכוון שצריך להוריד?? אני רוצה לראות...זה נשמע לי מהמם...
R razpg New member 4/8/06 #41 כנראה שלא הבנת אותי.. שמתי בכל הודעה קישור.. תלחצי על הקישור ששמתי קליק ימני ואז שמירת יעד בשם.. ואז זה ישמור לך. אם זה עדיין לא עובד לך אז תכתבי.. לילה טוב!
כנראה שלא הבנת אותי.. שמתי בכל הודעה קישור.. תלחצי על הקישור ששמתי קליק ימני ואז שמירת יעד בשם.. ואז זה ישמור לך. אם זה עדיין לא עובד לך אז תכתבי.. לילה טוב!
ה הציורים של יובל New member 4/8/06 #52 אין את האופציה ל"שמירת יעד..." וגם לי, כמו מירב, זה נשמע מהמם. חבל שאי אפשר לראות .
H hilali1 New member 4/8/06 #63 בקישור שהוא שם לא לפתוח את הקישור. ללחוץ עם המקש הימני של העכבר. שם תופיעה אפשרות שמירת יעד בשם.
R razpg New member 4/8/06 #32 למי שרואה בתמונה נענע... תעשו פשוט קליק ימני ואז שמירת יעד בשם... זה ירד למחשב ומשם תראו את זה.
R razpg New member 4/8/06 #33 לטל-ליהיא לא הצלחתי להעלות את הקומיקס לפורום אז הבאתי קישור... אבל זה יהיה יותר נחמד אם זה יהיה בפורום... כל קובץ שוקל פחות מ-500 ק"ב ועדיין הוא לא מעלה.. אז אם תוכלי להעלות את זה לאלבום תמונות של התחרות, זה יהיה טוב! תודה!
לטל-ליהיא לא הצלחתי להעלות את הקומיקס לפורום אז הבאתי קישור... אבל זה יהיה יותר נחמד אם זה יהיה בפורום... כל קובץ שוקל פחות מ-500 ק"ב ועדיין הוא לא מעלה.. אז אם תוכלי להעלות את זה לאלבום תמונות של התחרות, זה יהיה טוב! תודה!