לכל נבחני(לחוצי) מועד אפריל

לכל נבחני(לחוצי) מועד אפריל

בן גוריון(כמו תמיד) פרסמה את הציונים ראשונה. האוני' העברית צפוייה לפרסם אותם בין השעות 5-7, ככה גם בר אילן. הטכניון ואת"א צפויות לפרסם את הציונים בד ובד עם המרכז, שהוא אמור לפרסם אותם מחר בשעה 10 בבוקר. רק הנרשמים לאוני' יכולים לראות את הציונים(הציון שלהם בלבד!), כאשר ברוב האוני' אין פירוט מלא של הציון, אלא הפירוט הכללי. אני אפרסם הודעה עוקבת איך לבדוק באתרים השונים של המוסדות. בהצלחה לכולם! (העתקתי מפורום פסיכומטרי בהנחה שלא כולכם נכנסים לשם)

עברית

הייתי שם - אין צל של שינוי. משום מה לב"ג אין לי את הקוד הסודי. מטריד. בהצלחה לכולנו!

AdiB19

New member
נסי יקירי!

אני "עוקבת" אחריך עוד מפורום פסיכומטרי, מקווה שהסתדר לך טוב (750 מינימום כן?) אני אצטרך כנראה להתרגל לגולאש :) שיהיה בהצלחה! עדי (מאוכזבת פברואר).

yael781

New member
שאלה

ואם לא השתנה לי כלום, זה אומר שלא השגתי ציון גבוה יותר?

איפה את מסתכלת?

אם באב"ג, אז לצערי הרב, כנראה שלא, אבל אולי עדיין יש לך תקווה. לי למשל כתוב ציון אנגלית יותר גבוה אך ציון כללי מהמועד הקודם שלי, אוף. אבל בהצלחה לך, באמת מגיע לך!

../images/Emo206.gifהצילוו!!

היי אנשים! ניגשתי לפסיכו באפריל, אבל משום מה אני לא מצליחה לראות באתר של אב"ג את הציון!האם אני היחידה שלא קיבלה את הציון???

מאוד תלוי

האם כבר יש לך ציון תקף מהעבר? אם כן יש סיכוי לא קטן שלא הצלחת לשפר (צר לי), ולחילופין, ייתכן שעדיין לא עדכנו את הדף שלך שם. בהצלחה

yael781

New member
כנ"ל גם אני

לפי דעתי זה בגלל שפשוט לא קיבלנו ציון גבוה יותר. אני מנסה להאמין בזה כדי שאני לא אתאכזב עוד יותר (אני ממש עם דמעות...) באסה.

../images/Emo24.gif אל תתייאשי עדיין

אולי עוד לא הספיקו לעדכן את הדף שלך. חכי עד מחר, שיהיו ציונים באתר של המרכז הארצי.

yael781

New member
ובאמת עכשיו,

איזה סיכוי יש לי עם 727 ובגרות 110.5 בת"א? בירושלים הבגרות יוצאת 10.99 ובבאר שבע הסכם שלי זה 782 ובבקשה תהיו ריאליים...(כלומר, אפילו קצת אכזריים) תודה

בירושלים אין כל כך סיכוי...

בבאר שבע לפי מה שאני יודע עד במספר נקודות מועט מעל הסכם, ככה שפה את גבולית. בתל אביב לדעתי את גם גבולית.

בב"ש, בוודאות תזומני לראיונות

אני גם מאמין שלמו"ר תגיעי באת"א (ואולי גם בעברית, אם יהיה מו"ר, אין לדעת איזה חתך הם ישימו אליו). ומשם הכל פתוח, אני מאמין שדווקא לא תהיה לך בעיה במעבר המו"ר או הראיונות בב"ש, כי אחרי הכל כבר יש לך בגרות וסיפור וזה מרכיב חשוב בימים האלה. בהצלחה (ואת עוד תופתעי, חכי לפחות למחר לםני שתתחילי להספיד את השנה הקרובה)

סיכויים

בתל אביב את עשירית נקודה מעל הסף הנוכחי לזימון למו"ר, ולצערי רוב הסיכויים שהסף יעלה. בירושלים את מאוד גבולית, אבל הם מתכוונים לזמן יותר אנשים לראיונות (מו"ר
) השנה, אז יש לך איזשהו סיכוי. בבאר שבע אני בטוחה שיזמנו אותך לראיון ועוד יותר בטוחה שתצליחי לעבור את שניהם. מה עם הטכניון
נרשמת גם לשם, לא
אבל חכי, אל תתייאשי עדיין. עוד אין לך את הציון המדויק של מועד אפריל, אולי כן שיפרת ופשוט עוד לא עדכנו אותו בבאר שבע. דרך אגב, מתה על החתימה שלך

yael781

New member
תודה יקירתי

אתם ממש נחמדים, אני פשוט מנסה להיות כמה שיותר ריאלית עם עצמי ולנסות לראות מה טוב בזה שאני אתחיל רק עוד שנה... לגבי הטכניון אין סיכוי בכלל כי אין לי בגרות גבוהה שם בגלל שאני לא ריאלית בבגרויות. ואני די בטוחה שהציון שלי לא השתפר, זה נראה לי סביר מאוד.

yael781

New member
מבינה לליבך

הדבר היחיד שאני יכולה להתנחם בו, זה שנגמרה תקופת חוסר הוודאות הזו. אני בטוחה שיהיה בסדר ושדברים מתגלגלים בדרך מסוימת בחיים, ככה שבסוף זה יוצא לטובה...

למעלה