לכל נותני העצות למיניהם

Shprintzak

New member
לכל נותני העצות למיניהם../images/Emo46.gif

כשלא ביקשתי בכלל עצה... חזרתי מביקור אצל ההורים שלי, רק יואבי ואני, כשאצל ההורים שלי היו אחי, אישתו ושני הילדים שלהם. זה התחיל עם הערות של השכנים שאני צריכה לסלק את הכלבים שלי (לידיעתכן -גולדן ולברדור) ו/או לסרס אותם לאלתר. זה המשיך בהערות של אימא ואבא שלי לגבי זה שלא בסדר להניח את יואב על השטיח, ואולי עדיף שהבית יעבור סטריליזציה לפני שהילד לוקח נשימה (והכל כמובן מופנה באופן של אצבע מאשימה - כי אני האימא הגרועה ביותר בעולם, הרי...). ולמה הוא לא אוכל כבר מוצקים? ועדיף פירות על ירקות. לא, ירקות על פירות. בכלל עדיף עוף. ולמה אני מושיבה אותו. ולמה הוא הולך לחוג שחייה. ורגע, הוא לא נראה קצת חלש/חולה/חיוור/כהה/שזוף/חסון/פוזל/... וכשהילדים שלי היו קטנים, אנחנו עשינו ככה...ואחרת... די לא ביקשתי עצות. לא רציתי. אני לא מרגישה שאני צריכה, ואם כן, נאי פונה למקומות שבהם נעים לי לקבל אותן... אז למה לאנשים (מסויימים...) יש את הנטייה לגרום לי שזה פשוט נס שיואב שורד בחיים בחברתי. איך עדיין לא קרה לו כלום עם אימא כמוני... אז לכל נותני העצות: בתקופתי, שזה עכשיו, בהווה, אני אעשה מה שבא לי איך שבא לי עם מי שבא לי, וכן הילד שלי יזחל על שטיח, יאכל מה שאני אגיד לו, ישחק עם הכלבים שלנו ויהיה הילד הכי "אומלל" בכיתה...

עינבלית

New member
זה מזכיר לי שכתבתי פעם

בלי עצות בבקשה, אני אמא צעירה ואני לומדת מטעויות! הפתרון שהכי עבד אצלי זה להנהן ולהסכים ולעשות מה שבא לי.

../images/Emo13.gifאת יכולה להגיד להם,שיש מחקרים

שהוכיחו שילדים שנחשפו בילדות לחיידקים ולכלוך,בריאים יותר ובעלי מערכת עיכול חזקה!(באמת!) הילדים שלי למרות הפגות זוחלים על הרצפה,טועמים את השטיח ומנשקים את הכלבים/חתולים.... יש נטיה ישראלית מצוייה להתערב לאחרים בחיים,כשזה משפחה אני עוד יכולה איכשהו להבין,מרתיח אותי שזרים גמורים מחנכים אותי איך לטפל בילדים שלי. ("הוא לא נחנק ככה?"-כשהילד מתמוגג מאושר במנשא....בטח נחנק,הריתי,סחבתי התאמצתי,ילדתי,כאב לי,כדי לחנוק את הילד במנשא,ברוווור)

היא נושמת שם?

שאלה אותי איזו אישה בתחנה המרכזית כשדרור (בן זכר לחלוטין) עטוף במעיל סגול וישן בנחת בתוך המנשא היה נראה לה עטוף מדי. אנשים נותני עצות יש בכל מקום. אני משתדלת להנהן, ועושה מה שאני רוצה. (האיש שלי אומר שאני מצליחה כן להילחץ ממה שאמא שלי אומרת, וזה די נכון, אבל בפועל אני עושה מה שאני רוצה / מה שהאיש ואני מחליטים ביחד/ מה שהאיש מחליט בעצמו ומשכנע אותי...)

היא נושמת שם?

שאלה אותי איזו אישה בתחנה המרכזית כשדרור (בן זכר לחלוטין) עטוף במעיל סגול וישן בנחת בתוך המנשא היה נראה לה עטוף מדי. אנשים נותני עצות יש בכל מקום. אני משתדלת להנהן, ועושה מה שאני רוצה. (האיש שלי אומר שאני מצליחה כן להילחץ ממה שאמא שלי אומרת, וזה די נכון, אבל בפועל אני עושה מה שאני רוצה / מה שהאיש ואני מחליטים ביחד/ מה שהאיש מחליט בעצמו ומשכנע אותי...)

Shprintzak

New member
אבל את לא מבינה../images/Emo123.gif

זה שיש מחקרים לא אומר כלום, כי גם החוקרים לא מבינים כלום מהחיים שלהם... ביקר לי, גיסתי חושבת ככה... וגם אימא שלי לפעמים... והשכנות שלה, בטוח. והשכנה שלי (שהיא נשואה לסלבריטי ידוע, שאני מנועה מלומר את שמו), חושבת שבגלל שיש לה כסף, יש לה גם שכל... ואפרופו מתגלגל מצחוק, שיחקתי עם יואב והוא פשוט התגלגל מצחוק ותוך כדיי סיגתי באה ואמרה שמאוד לא בריא לו לצחוק ככה כי הוא עלול להיחנק. חבל שלא אמרתי לה שתיזהר, כי היא עלולה להיחנק...

אלינה12

New member
אולי תדברי איתם

אני מאוד מבינה אותך ומה שהם עושים לך,זה מאוד מאוד מעצבן, אבל להחזיק את זה בפנים, זה פוגע רק בך והם ממשיכים בשלהם ואת מתעצבנת. אולי תסבירי לכל אחד מהם שאת לא ביקשת עצות ושאת תסתדרי מצוין לבד. זה יגרום להם להתעצבן ואת תשארי רגוע. ועוד רציתי להגיד, שגיסתך פשוט סתומה.

../images/Emo123.gifעצות ../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

אני לי מה לומר זה מעצבן זה מרתיח ויש רגעים שאני מסוגלת לרצוח את נותני העצות האלה אופ!!! דוקא אותי יותר מעצבנים אלה המשפחתיים כי כשזה סתם איזה אידיוט ברחוב אפשר להתעלם אבל כשיש כאלה נותני עצות כרוניים במשפחה הקרובה זה יותר מסובך... נסי לדבר איתם אחד על אחד אולי אצלך זה יעבוד על חמותי ועל אמא שלי זה לא עבד מחזיקה לך

digabu

New member
תעני להם ששטויות הוא לא ממש צריך

אויר.. הוא מסתדר טוב בלעדיו..

yaelia

New member
אני תמיד מסכמת את זה

בפרצוף אנטיפתי 'מה הייתי עושה אם לא היית אומר/ת לי, באמת פלא שבלי העצות המבריקות שלך הוא עדיין חי, נושם ומתפתח כל כך יפה'. זה אם אין לי סבלנות לשטויות. אם יש לי אני אומרת 'כן, כן, את/ה צודק/ת, בפעם הבאה אני מבטיחה לעשות ככה'. (כולל לזרוק את הכלבים ולקרצף את הבית כל היום כדי שלא תהיה טיפת אבק).

Shprintzak

New member
איש חכם אמר שלנקות את הבית זה

פשוט להעביר את הלכלוך ממקום אחד למקום אחר, כל שכן את האבק... אה, לא, זה בעצם אני אמרתי את זה...

yaelia

New member
אני תמיד מסכמת את זה

בפרצוף אנטיפתי 'מה הייתי עושה אם לא היית אומר/ת לי, באמת פלא שבלי העצות המבריקות שלך הוא עדיין חי, נושם ומתפתח כל כך יפה'. זה אם אין לי סבלנות לשטויות. אם יש לי אני אומרת 'כן, כן, את/ה צודק/ת, בפעם הבאה אני מבטיחה לעשות ככה'. (כולל לזרוק את הכלבים ולקרצף את הבית כל היום כדי שלא תהיה טיפת אבק).

עדי 5

New member
ציפיל'ה,את לא נפגשת עם האנשים

הנכונים יקירתי. את צריכה להיפגש איתנו ותראי איזה אמא נהדרת את. אני בטוחה שטל,ענבל ומיכל ישמחו להיפגש שוב. אנחנו מתגעגעות ליואבי ואלייך. לגבי נותני העיצות אניל מדתי שפשוט צריך להתעלם,להנהן ולעשות מה שנראה לך הכי נכון.

עדי 5

New member
כל הכבוד ששמת לב

החלטתי לחזור למשפט המקורי מהשיר. לא יעזור כלום" אין כמו אהבה של אמא"

Shprintzak

New member
../images/Emo25.gifאני מתגעגעת...

ואלו השעות היחידות שנותרו לי לעצמי...

Shprintzak

New member
תגדירי חופש...../images/Emo4.gif

סיימתי את הלימודים. יש לי מבחן גדול מאוד ושלוש עבודות משמעותיות להגשה, אני מובטלת ומחפשת עבודה באופן דרמטי (בגלל שדובי לא עובד אלא לומד, כרגע הכל מונח על הכתפיים שלי...והן לא כאלו גדולות). אני לבד עם יואבי ויש ימים שאני יוצאת מדעתי, ובינינו, אין לי מושג איך את עושה את מה שאת עושה... אז אם אני בחופש? כן. אני בחופש.

עדי 5

New member
ממש חופש,אה?!

גם לי אין מושג איך אני עושה את זה. גם לי יש ימים קשים יותר וקשים פחות. לעיניין החופש,זה אומר שאפשר לראות אותך בבקרים באיזורינו?

למעלה