לכל נשות הפורום -

גנגי

New member
לא, ממש לא.

ולא נראה לי שאי פעם יימאס לי מאהבה. הִשְׁבַּעְתִּי אֶתְכֶם בְּנוֹת יְרוּשָׁלִַם, בִּצְבָאוֹת, אוֹ, בְּאַיְלוֹת הַשָּׂדֶה: אִם-תָּעִירוּ וְאִם-תְּעוֹרְרוּ אֶת-הָאַהֲבָה, עַד שֶׁתֶּחְפָּץ.

בקשר לאהבה ולשעון המעורר

1. יש אנשים עם לב של פלסטיק, יש פיסות פלסטיק עם לב זהב 2. אם כבר יש רטט בטלפון הסלולרי, למה צריך פינקון? נ"ב אם משתמשים באופציית הרטט בשעות הערב ורוצים להתעורר מהשעון המעורר בבוקר שאחרי, רצוי לזכור לבטל את הרטט.

shellyland

New member
לא בהכרח

יש ויברטורים מזעריים, שגודלם קטן מגודל זרת, והם עושים עבודה לא פחות טובה מאחיהם האימתניים (ואולי אפילו יותר) או מאלו המחוברים לגוף ונשמה. מה שמוכיח פעם נוספת שהגודל אינו קובע. אממה מה, זה לא מחבק אותך בלילה.

YAYA15

New member
רטטוי?

נחמד אבל אני בטוח שיש כמה שפים שלא יאהבו את השימוש במילה. רטטוי אם אני זוכר נכון = בעגה המקצועית ירקות מטוגנים או מאודים או משהו כזה. בקיצור זה קשור באוכל

גנגי

New member
מעבר לגועל

אני מבינה שאתה סבור שטמפון זה פשוט ויברטור לעניות.

גנגי

New member
כאילו, מה כבר עשיתי...../images/Emo4.gif

כ-ו-ל-ה בירכתי ליום האישה, ויצא מזה טמפונים ורוטטים כאלה. ואגב ג שם, יורד כאן עכשיו ש לג.

ג שם

New member
דווקא יופי של ברכה

שהובילה לחלקים המשמחים של היותנו נשים : עינוגים רטטים ושאר מני טובין ואולי בכלל , כדאי לקרוא לויברטור - מאהב אוי, זה מביא אותי למחשבה עגומה שאולי גם ויברטיר היא לא מילה כל כך שמחה כיף לכם ש לג. פה זה נראה כבר כמעט כמו חמ סין

הלכתי בשיטת מישמיש

ושמתי ויברטיר בחפשן. יצא נדה בכל השפות השמיות שאני שולט בהן. וחוץ מזה את לא צריכה ללכת לישון כבר לקראת תלאות מחר?

../images/Emo12.gif

מחר גשם תהיה בגלבוע ותתור אחר הגביעונית והיה ולא מצאה את אשר חשקה נפשה, תרחיק נדוד עד לנחל ראש פינה ותרכן גשם אלי הגביעונית ותבחן הפרחים ותבדוק למי מהם בשלה הצלקת אשר במרכז ולמי מהם התמלאה גומת עלי העטיף בצוף ולמי מהפרחים, האבקן הסמוך, התארך כבר במהירות והתרחק מהעטיף ותתור אחר גביעונית אחת נאווה, בה האבקן קרב כבר למרכזה ותעקוב אחריו בנשימה דרוכה

ג שם

New member
אווצ' שכחתי

אבל רק כי שינו לי את תוכנית העבודה ובמקום לעשות בדיקת אמינות למדריך הפרחים ממנו הקטע הזה צוטט, הפילו עלי בדיקת אמינות לשנתון של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, בפרק שדן בתוחלת החיים של גשומות חולות אלצהיימר

למעלה