לכל סיר באמת יש מכסה?

dori78

New member
לא נותר לי אלא לצטט את אורי פינק

"לכל סיר יש מכסה, אפילו לפח זבל"
(סיגל לגל, מתייחסת לעובדה שלג'ינג'י אשכרה יש חברה, זבנג כלשהו)

ובנימה יותר רצינית:
יש לי סיר שהיה לו מכסה זכוכית, שהלך לעולם שכולו טוב לפני מספר שנים.
ממש ב-מ-ק-ר-ה, יש לי קערת פיירקס עם מכסה שמתאים בול לסיר.
מסתדרים, אם זה בא וזה מתאים - לא משנה מאיפה זה בא ומה כתוב לו על התווית.

אני לא מאמינה אני "יודעת" שזה נכון

לפחות ב-85 אחוז מהמקרים זה נכון, לפעמים יש את האחוז הזה שפשוט החליט שהוא לא רוצה להיות בזוגיות והוא כנראה ישאר זקן גלמוד לבד,

אבל ברוב המקרים יש לנו באמת שם בחוץ מישהו שמחכה לנו....זה פשוט עיניין של זמן(לפעמים גם יותר מדי זמן)

nofi1456

New member
זה מה שאני תמיד אומרת

גם לי יצא לדבר על זה עם חברים שלי בתקופה האחרונה וכשאני אומרת להם שאני חושבת שיש אנשים שלא ימצאו את האחד או האחת שלהם בחיים, הם תמיד מרימים גבה וחושבת שאני איזו ממורמרת.
אני ממש לא חושבת שזה בא מכיוון של מרמור או יאוש.
לא צריך להגיד שאני חושבת ככה בגלל שאני "פסימית" או לקרוא לזה להידחק לשוליים.
למה אנשים רווקים הם שוליים? זוגיות היא משהו של ווטו בחברה שלנו רק כי זה נורמה חברתית מאז ומעולם. פעם אולי זה היה הכרחי להמשך קיום האנושות אבל היום, כשיש דרכים כל כך מגוונות להביא ילדים, יש הרבה דברים אחרים שאפשר להציב במרכז החיים שלנו חוץ מהקמת משפחה.
אני למשל לא רואה את עצמי מתחתנת...כמובן שלא פוסלת שום דבר אבל משום מה כרגע יש לי תחושה שזה לא מוביל לכיוון הזה (כן, אני צעירה עדיין אבל זה מה שמרגיש לי כרגע).
עדיין, אני לא רואה את עצמי במבוי סתום, אני חושבת שאפשר להפיק הרבה בחיים חוץ מזה. תרומה לזולת, בניית קריירה...צריך רק לבחור.

המשך שבת מעולה לכולם

מכיוון שיש יותר סירים מאשר מכסים

אני לא רואה איך יכול להיות שלכל סיר יהיה מכסה

אני בספק שאם תקח בחשבון את מספר

הסירים שמעדיפים סירים, והמכסים שמעדיפים מכסים, תגיע לשוויון במספר המכסים והסירים

ועכשיו יותר ברצינות - המציאות מראה לנו שאפילו אם נאמין במשפט הזה מסיבות דתיות/רוחניות כלשהן, הוא לא מציאותי.
הרבה אנשים לא מוצאים את אהבת חייהם, בין אם מתגרשים ובין אם לא מתחתנים לעולם..

דנה1982

New member
לא מאמינה בזה...

הגעתי מהראשי דרך פוסט אחר, אבל אם מותר לי לזרוק התייחסות לנושא...
אני לא מאמינה שלכל סיר יש מכסה. אני מכירה לא מעט אנשים מדהימים שעדיין לבד בגילאים מאוחרים (לא, 30 זה לא מאוחר. אני מדברת על מבוגרים יותר, לדוגמה דוד שלי, בן 60 שלא התחתן מעולם).

לא כולם מוצאים את ה"אחד/אחת" שלהם. זו עובדה.

זה אחד ממיני משפטים רבים ש...

אני ממש לא אוהבת לשמוע...

אני לא מתחברת למשפט הזה בכלל..

אני לא מאמינה למשפט הזה...

לא לכל סיר יש מכסה.יש כאלה שהם בכלל לא סירים,אלא מחבתות...

יש הרבה אנשים שמשתמשים במשפט הזה וכשאני שומעת את המשפט הזה משוגר מפיהם אני שואלת אותם כיצד הם יכולים להסביר את ההנחה שיש הרבה אנשים שנשארים רווקים...

המשפט הזה אולי מעודד מעט אבל לכמה רגעים,לא מעבר.המציאות היא אחרת.

stam45

New member
ממש לא.

בקלות אפשר להישאר ערירים ובודדים לכל החיים. זאת המציאות.

למעלה