אוי אוי כמה רעש..
בקשר לדבר או שניים ללמוד במוסיקה...אני לא מכיר אותך, לכן אני לא יכול לבוא באמרות מפוצצות כמו "אני יכול לעשות לך בית ספר". מה שכן, אני אגיד על עצמי, שאני יודע מוסיקה, יודע להאזין לה (יש כאלה שגם זאת לא יודעים, והם לא מעט), יודע לנגן אותה, כבר הרבה שנים. אני לא אמרתי שאפשר לנגן כמו גילמור. אתה לא מקשיב למה שאני אומר וכלוא מאחורי חומה של התרעמויות מול האיש שכביכול קרא תיגר על הגיטריסט האהוב עליך. היו לי 2 אופציות, לגחך, או לנסות בסבלנות להסביר לך שוב, וזה הפתרון היותר בוגר לדעתי. והתנשאות? ברגע שצוציק כמוך יצליח לגרום לי להרגיש שהוא מתנשא עלי (עם כל הכבוד, ויש כבוד), אני שובר תגיטרה, קורע את העורות, מנתץ את הקלידים וכל התזמורת שיש אצלי הולכת לזבל, כי הכל היה לשווא. תבין, אנחנו מדברים כאן על WYWH, ועל השאלה, האם אפשר לנגן אותו בדיוק. גילמור, בגדולתו נותן לסולואים לא קשים לכאורה את הפיל שלו, מה שנותן להם יחודיות ומה שנותן לו את הבלעדיות עליהם. אבל השיר הזה ספציפית יותר חלש בעניין הזה. אין שום בעיה לנגן את הסולו הזה ולהשמע גילמור. אין מה לעשות. ובחיים לא אוכל לנגן כמו גילמור, בזה תהיה בטוח. בכל זאת, אני מכוון יותר גבוה. (-: (סתם זה היה ציניות האופיינית לגיטריסטים מפוצצי אגו עם כשרון מפוקפק, גילמור כבודו במקומו מונח).