לכל ענקי המוזיקה פה שאלה לי אליכם

MellowShip

New member
חברים יקרים

כמובן שאם זאת הנאתו של אדם לנגן פינק פלויד אני לא אתנגד ואצטרף לעניין בשמחה..(בגלל ההנאה שבעניין). אבל מצטער אם הטעתי פשוט דיברתי על יכולות על כלי. היצירות של גילמור הן לא דבר מסובך מדי לנגן (לא מתיימר לומר שאני מסוגל - כי הכלי שלי זה אפילו לא גיטרה) הן פשוט הטוב ביותר שניתן להשיג מן הפשוט ביותר, אם אתה רוצה להשתפר כדאי לקחת גיטריסטים יותר מפורסמים עם יותר כישרון על הכלי (גם טכנית וגם תיאורתית).. גילמור הגיטריסט הטוב ביותר שראיתי (רק בגלל שהוא לא ממש צריך את כל המיומנויות בשביל להוציא את הטוב ביותר) וממנו באמת יש הרבה מה ללמוד, אבל כבר כמה פעמים אפשר להמציא את הגלגל? בסופו של דבר... הכל עניין של דעה. :) לילה טוב שיהיה לנו!

MellowShip

New member
בעצם..

שאם אתה רוצה לאתגר את עצמך ולנגן דברים קשים ומסובכים גילמור זה לא נקודה רצינית בדרך (אני מדבר פה על טכניקה ומיומנות על כלי!!). זה הכל.

One Echoe

New member
אתה ממש טועה...

באמת.. הבנתי למה אתה מתכוון. לא כ"כ קל לנגן את גילמור כמו שאתה חושב. למעשה, כל נגן לא קל לנגן.. לאחד יכול להיות קל לנגן את גילמור ולאחד לא.. זה לא כמו שאתה חושב. זה שסטיב ואי מנגן מהר זה לא אומר שקשה לנגן אותו..למרות שכן, אבל זו סתם דוגמא. טכניקה מהירה זה לא הכול..רגש יותר קשה להוציא מהגיטרה מאשר טכניקה מהירות.

MellowShip

New member
תשמע.

תשמע כעיקרון כל אחד עם שכל יכול ללמוד כל טכניקה (תלוי בלמידה ובהשקעה) שקיימת. אבל פה נכנס עניין הרגש שבלעדיו אתה חצי מוזיקאי. אם אנחנו מדברים על רגש אז אני יכול לומר בוודאות שזה עניין שמשתנה מאדם לאדם, אבל גם על רגש אפשר לעבוד, בקיצור, זה לא עניין של קשה או קל. עזוב הויכוח פה מיצה את עצמו.. גילמור אלוהים. נתפשר בכך. :)

לכו על הכי בטוח- ../images/Emo66.gif

פלייבאק

One Echoe

New member
תקשיב, אני לא יודע על מה אתה

מדבר כ"כ... וויש יו וואר היא מנוגן עם גיטרה אחת. מתחיל עם גיטרת 12 מיתרים. אחרי זה יש סולו(2 גיטרות)וכל שאר השיר(בלי הסולואים)זו גיטרה אחת.

למעלה