לכל שקרני הפורום - המסר של משפחת ביבס לנתניהו - אחרי שחשף פרטים על רצח שירי, אריאל וכפיר

Cranio

Well-known member

במכתב שיועד לרה"מ, שר החוץ, הרמטכ"ל ובכירים נוספים, דורשת המשפחה שלא לקבל יותר פניות ממערך ההסברה הלאומי - וגם למנוע הפצת פרסומים ו"ידיעות" על נסיבות הירצחם של האם ושני ילדיה בשבי. "זו אך ורק החלטת המשפחה - ואין להפעיל עליה לחץ", קראו. "אל תשתתפו במרוץ לפרסום פרטים קשים ופוגעניים

עו"ד דנה פוגץ', המייצגת את משפחת ביבס, פנתה היום (שני) לשורת גורמים, בהם משרדו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, בבקשה להפסיק לפרט על נסיבות הירצחם של שירי, כפיר ואריאל ז"ל.
הפנייה נעשית בין היתר אחרי שאתמול נתניהו חשף - בניגוד לבקשת המשפחה - פרטים על הרצח המזעזע.
הנמענים שאליהם נשלח המכתב היו נתניהו, שר החוץ גדעון סער, הרמטכ"ל רב-אלוף הרצי הלוי, ראש אכ"א דדו בר כליפא, דובר צה"ל דניאל הגרי, דובר ראש הממשלה עומר דוסטרי וגם ראש מינהלת החטופים, הנעדרים והשבים ירון כהן.

המסר של משפחת ביבס לנתניהו - אחרי שחשף פרטים על רצח שירי, אריאל וכפיר

במכתב שיועד לרה"מ, שר החוץ, הרמטכ"ל ובכירים נוספים, דורשת המשפחה שלא לקבל יותר פניות ממערך ההסברה הלאומי - וגם למנוע הפצת פרסומים ו"ידיעות" על נסיבות הירצחם של האם ושני ילדיה בשבי. "זו אך ורק החלטת המשפחה - ואין להפעיל עליה לחץ", קראו. "אל תשתתפו במרוץ לפרסום פרטים קשים ופוגעניים

עו"ד דנה פוגץ', המייצגת את משפחת ביבס, פנתה היום (שני) לשורת גורמים, בהם משרדו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, בבקשה להפסיק לפרט על נסיבות הירצחם של שירי, כפיר ואריאל ז"ל.
הפנייה נעשית בין היתר אחרי שאתמול נתניהו חשף - בניגוד לבקשת המשפחה - פרטים על הרצח המזעזע.
הנמענים שאליהם נשלח המכתב היו נתניהו, שר החוץ גדעון סער, הרמטכ"ל רב-אלוף הרצי הלוי, ראש אכ"א דדו בר כליפא, דובר צה"ל דניאל הגרי, דובר ראש הממשלה עומר דוסטרי וגם ראש מינהלת החטופים, הנעדרים והשבים ירון כהן.

למען האמת אני מאוד כועס,אני רוצה לדעת את כל הפרטים.

Cranio

Well-known member
זה סקרנות בריאה.
מעניין שמציצנות שמחפשת רכילות , להיכנס לקרביים האישיים של הזולת בלי רשותו , דם ושערוריה כדי לספק את היצר המציצני שלך -
נחשבת אצלך כסקרנות שהיא ההיפך ממציצנות
ומטרתה להשכיל ולהבין .

אין לך מושג מה ההבדל בין השתיים.

Harrington

Well-known member
מנהל
מעניין שמציצנות שמחפשת רכילות , להיכנס לקרביים האישיים של הזולת בלי רשותו , דם ושערוריה כדי לספק את היצר המציצני שלך -
ומטרתה להשכיל ולהבין .
רוצה לפתוח עוד שרשור בשאלה מה הגב' נתניהו עשתה השבוע או במה יאיר נתניהו מתעסק היום?

Cranio

Well-known member
רוצה לפתוח עוד שרשור בשאלה מה הגב' נתניהו עשתה השבוע או במה יאיר נתניהו מתעסק היום?
בוט מטומטם ,
כל עוד הפוסטמה המטורללת שאתה מעריץ והזבל הקטן חיים על חשבוני אני אפתח פוסטים בלי סוף.
ואתה תמשיך להתפוצץ.

להיום מוצית, קרציה מזהמת .

Harrington

Well-known member
מנהל
בוט מטומטם ,
כל עוד הפוסטמה המטורללת שאתה מעריץ והזבל הקטן חיים על חשבוני אני אפתח פוסטים בלי סוף.
ואתה תמשיך להתפוצץ.

להיום מוצית, קרציה מזהמת .
פתח פוסטים כמה שחשקה נפשך יקירי :). אני לגמרי בעד (נהנה מכל אחד מהם כפי שאתה בוודאי שם לב וממש לא "מתפוצץ" על כך :)). אבל כשאתה כותב את מה שכתבת בתגובה #26 שלך, מה לעשות, זה יוצא קצת מצחיק אם חושבים על התנהלותך שלך בדברים האלה :).

אשריך על סיומת דבריך. אי"ה לשם שינוי גם תעמוד בהם.

הרבה בריאות.

Cranio

Well-known member
פתח פוסטים כמה שחשקה נפשך יקירי :). אני לגמרי בעד (נהנה מכל אחד מהם כפי שאתה בוודאי שם לב וממש לא "מתפוצץ" על כך :)). אבל כשאתה כותב את מה שכתבת בתגובה #26 שלך, מה לעשות, זה יוצא קצת מצחיק אם חושבים על התנהלותך שלך בדברים האלה :).

אשריך על סיומת דבריך. אי"ה לשם שינוי גם תעמוד בהם.

הרבה בריאות.
הרינגטון הבוט האוויל
ממשיך להוכיח שהוא גם מתקשה בהבנת הנקרא
וגם רוקד על דמה של משפחת ביבס שנרצחה בכך שהוא משווה אותה לשני הפסיכופתים שחיים על חשבוני .
"המומחה" מציצן אבל אתה חולה נפש !
תמשיך להתפוצץ

:giggle:

ומטרתה להשכיל ולהבין .

אין לך מושג מה ההבדל בין השתיים.
כבר אמרו לנו שהרגו אותם בידיים,

לגבי שירי לא אמרו.

אני רוצה לדעת מה האמת!

אני לא פתי כמוך שמורחים אותי ואני מסכים.

Harrington

Well-known member
מנהל

במכתב שיועד לרה"מ, שר החוץ, הרמטכ"ל ובכירים נוספים, דורשת המשפחה שלא לקבל יותר פניות ממערך ההסברה הלאומי - וגם למנוע הפצת פרסומים ו"ידיעות" על נסיבות הירצחם של האם ושני ילדיה בשבי. "זו אך ורק החלטת המשפחה - ואין להפעיל עליה לחץ", קראו. "אל תשתתפו במרוץ לפרסום פרטים קשים ופוגעניים​

כרגיל אצלך, מרוב התלהבות להשמיץ את ראש הממשלה הנבחר, אתה מוכיח בדיוק את ההיפך ממה שאתה מבקש להוכיח :). אכן, משפחת ביבס פנתה "היום, יום שני" כפי שכתוב בציטוט שלך. המשמעות בפשטות: אתמול כשראש הממשלה הציג את התמונות, לא הייתה פניה כזאת.

שמחתי לעזור.

Cranio

Well-known member
כרגיל אצלך, מרוב התלהבות להשמיץ את ראש הממשלה הנבחר, אתה מוכיח בדיוק את ההיפך ממה שאתה מבקש להוכיח :). אכן, משפחת ביבס פנתה "היום, יום שני" כפי שכתוב בציטוט שלך. המשמעות בפשטות: אתמול כשראש הממשלה הציג את התמונות, לא הייתה פניה כזאת.

שמחתי לעזור.
איך נתנו לבוט שקרן כמוך שמתקשה בהבנת הנקרא לנהל פורום ?
למנהל הפורומים התשובה.

הפנייה נעשית בין היתר אחרי שאתמול נתניהו חשף -
בניגוד לבקשת המשפחה - פרטים על הרצח המזעזע.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
איך נתנו לבוט שקרן כמוך שמתקשה בהבנת הנקרא לנהל פורום ?
למנהל הפורומים התשובה.

הפנייה נעשית בין היתר אחרי שאתמול נתניהו חשף -
בניגוד לבקשת המשפחה - פרטים על הרצח המזעזע.
כך אתה אכן צווח. אולי אם תנסה קורס מזורז בהבנת הנקרא (לביגי יש פרטים בנושא), תצליח להבין מתישהו את תגובתי מלמעלה. אולי אז, לראשונה, תצליח להנפיק תגובה עניינית (גם כאן לא אחזיק את נשימתי כדי לזכות לראות בכך).

בריאות יקירי והמשך עיוותים והשמצות נעים.

Cranio

Well-known member
כך אתה אכן צווח. אולי אם תנסה קורס מזורז בהבנת הנקרא (לביגי יש פרטים בנושא), תצליח להבין מתישהו את תגובתי מלמעלה. אולי אז, לראשונה, תצליח להנפיק תגובה עניינית (גם כאן לא אחזיק את נשימתי כדי לזכות לראות בכך).

בריאות יקירי והמשך עיוותים והשמצות נעים.
הרינגטון בוט שקרן שמתקשה בהבנת הנקרא :

Harrington

Well-known member
מנהל

קרניו לתשומת ליבך: לא מספיק שתכתוב את אותה הנפצה עוד 888 פעמים ב2 שרשורים נפרדים. יש צורך לפתוח 888 שרשורים עם השקר ואז די לכתוב אותו ב2 פוסטים (בכל שרשור). אנא התאם את עצמך.

אגב בניגוד לדעתך ודעת רבים כמותך לא, כתיבה צווחנית באותיות מודגשות (ואף צבעוניות כמנהג חלק מהחברים) לא גורמת לך להישמע חכם יותר ואף לא נותנת תוקף לדבריך. סתם להשכלתך הכללית.

אבל ביי אול מינז, לגמרי חשוב שתמשיך לחזור על עצמך כמו תוכי שחוק שוב ושוב :). זה אף פעם לא ישעמם.

Cranio

Well-known member
קרניו לתשומת ליבך: לא מספיק שתכתוב את אותה הנפצה עוד 888 פעמים ב2 שרשורים נפרדים. יש צורך לפתוח 888 שרשורים עם השקר ואז די לכתוב אותו ב2 פוסטים (בכל שרשור). אנא התאם את עצמך.

אגב בניגוד לדעתך ודעת רבים כמותך לא, כתיבה צווחנית באותיות מודגשות (ואף צבעוניות כמנהג חלק מהחברים) לא גורמת לך להישמע חכם יותר ואף לא נותנת תוקף לדבריך. סתם להשכלתך הכללית.

אבל ביי אול מינז, לגמרי חשוב שתמשיך לחזור על עצמך כמו תוכי שחוק שוב ושוב :). זה אף פעם לא ישעמם.

למעלה