לכל שקרני הפורום - המסר של משפחת ביבס לנתניהו - אחרי שחשף פרטים על רצח שירי, אריאל וכפיר

אלפיני

Well-known member
כרגיל אצלך, מרוב התלהבות להשמיץ את ראש הממשלה הנבחר, אתה מוכיח בדיוק את ההיפך ממה שאתה מבקש להוכיח :). אכן, משפחת ביבס פנתה "היום, יום שני" כפי שכתוב בציטוט שלך. המשמעות בפשטות: אתמול כשראש הממשלה הציג את התמונות, לא הייתה פניה כזאת.

שמחתי לעזור.
אתה חתיכת מרחן בלתי נלאה. חפרת בפוסט שלי. ואני רואה שאתה ממשיך באותו קו , ולעזאזל העובדות.

מה לא נתפס בין האונות המח שאין לך? אתמול הם בקשו יפה. היום אולצו לגבות זאת בכתב, ועם עו"ד, שכן לחלאה הראש ממשלתית אין גבולות בנוגע לקידומו האישי, גם כשמעורב בכך מסחר בגופות. הסבירו לך זאת. חלק מהקהל בקורס הקצינים גם כן אמר לו דברים בהקשר להתנהלות שלו. ואתה בכל זאת מתעקש ללכת באותו קו מטריל.

יש לך כוונה להמשיך לשאול קושיות מטופשות מעתה ועד פסח ומעבר?

שאלה רטורית. אל תטרח לענות.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה חתיכת מרחן בלתי נלאה.
חחח, גם אתה מלמד את ההיפך משאתה מנסה ללמד כביכול :). שהרי... יש רק דרך אחת לדעת אם אכן אני "מרחן בלתי נלאה", והיא לקרוא את כל אבל כל דברי. אז אם אתה עושה זאת בזמן שאתה סבור שאני כזה, הרי שאתה אידיוט שלא ברא השטן :cool:. אם אינך עושה זאת, הרי שאין לך כל דרך לדעת אם דברי הם "מריחות" או שמא דברים חשובים וענייניים.

בקיצור חמוד, אל תנסה להתחרות עם חברה'ליצים כמו הנרי וקרניו בדברים האלה. זה רק מוריד אותך שאולה, אבל לא באמת מלמד על חוכמה יתרה של דבריך.

כך או אחרת, לא הרגשתי צורך לקרוא מעבר למשפט הנ"ל. בהיכרותי אותך הסיכוי שאמצא שם משהו שיעניין אותי (או יהווה התייחסות עניינית לדברי מבלי לעוותם ולסלפם עד ללא היכר) אחרי הפתיחה הזאת, נע סביב טמפרטורת הלילה השבוע במזרח הארץ. סומך עליך שהדברים היו חכמים ונבונים כאחד, אוצר של ממש, ורק אני המפסיד מכך שלא הטרחתי עצמי לקראם.

הרבה בריאות.

אלפיני

Well-known member
חחח, גם אתה מלמד את ההיפך משאתה מנסה ללמד כביכול :). שהרי... יש רק דרך אחת לדעת אם אכן אני "מרחן בלתי נלאה", והיא לקרוא את כל אבל כל דברי. אז אם אתה עושה זאת בזמן שאתה סבור שאני כזה, הרי שאתה אידיוט שלא ברא השטן :cool:. אם אינך עושה זאת, הרי שאין לך כל דרך לדעת אם דברי הם "מריחות" או שמא דברים חשובים וענייניים.

בקיצור חמוד, אל תנסה להתחרות עם חברה'ליצים כמו הנרי וקרניו בדברים האלה. זה רק מוריד אותך שאולה, אבל לא באמת מלמד על חוכמה יתרה של דבריך.

כך או אחרת, לא הרגשתי צורך לקרוא מעבר למשפט הנ"ל. בהיכרותי אותך הסיכוי שאמצא שם משהו שיעניין אותי (או יהווה התייחסות עניינית לדברי מבלי לעוותם ולסלפם עד ללא היכר) אחרי הפתיחה הזאת, נע סביב טמפרטורת הלילה השבוע במזרח הארץ. סומך עליך שהדברים היו חכמים ונבונים כאחד, אוצר של ממש, ורק אני המפסיד מכך שלא הטרחתי עצמי לקראם.

הרבה בריאות.
הרינגטרול מרחן מחמד . אני מכיר אותך לא מהיום. הטקטיקה שלך היא למרוח על מנת לרוקן כותרות של דיונים מתוכן במטרה להסיט , ולעתים אף להסית , נושאים שקשים לך לעקל מבחינה עובדתית. אין טעם להעמיק יתר על המידה בכתיבה שלך , שכן כשעולים על הנקודות הבעייתיות בדבריך אתה מנסה לסובב אותם. אני אומנם סבלן , אבל גם לי נשב"ז מזה.

הפרבולה1

Well-known member
אף אחד לא שואל אותם מה לעשות ואיך אנחנו אמורים להסביר את עצמינו בעולם , נשתמש בכל מידע רלוונטי כולל מה שקרה למשפחת ביבס כדי להראות לעולם את מפלציותו של האויב הניאונאצי בעזה.
בכלל יש לי חשד שמשפחת ביבס לא רוצה "להכפיש " יותר מידי את האויב החמאסי ובמקום זה מעדיפים להכפיש את ביבי.

Cranio

Well-known member
אף אחד לא שואל אותם מה לעשות ואיך אנחנו אמורים להסביר את עצמינו בעולם , נשתמש בכל מידע רלוונטי כולל מה שקרה למשפחת ביבס כדי להראות לעולם את מפלציותו של האויב הניאונאצי בעזה.
בכלל יש לי חשד שמשפחת ביבס לא רוצה "להכפיש " יותר מידי את האויב החמאסי ובמקום זה מעדיפים להכפיש את ביבי.
חלאה, לך לעזאזל כי שם מקומך.

אלפיני

Well-known member
אף אחד לא שואל אותם מה לעשות ואיך אנחנו אמורים להסביר את עצמינו בעולם
יצאה הודעה לעולם דרך דובר צה"ל. לזה ניתן אישור. למטרות פוליטיקה ומדיניות פנים זכותה של המשפחה לעמוד על כך שלא יסחרו באבל שלה ובגופות חבריה. בטח לא לממשלת זוועות שהזניחה אותה, ועוד במטרה לפוצץ את המו"מ לשחרור שבויים בניגוד לדעתה ולדעת הקבוצות בו היא חברה.

הפרבולה1

Well-known member
יצאה הודעה לעולם דרך דובר צה"ל. לזה ניתן אישור. למטרות פוליטיקה ומדיניות פנים זכותה של המשפחה לעמוד על כך שלא יסחרו באבל שלה ובגופות חבריה. בטח לא לממשלת זוועות שהזניחה אותה, ועוד במטרה לפוצץ את המו"מ לשחרור שבויים בניגוד לדעתה ולדעת הקבוצות בו היא חברה.

ממשלת ישראל לא הזניחה אותם אלה להיפך, ממשלת ישראל שיחררה את גופות שירי והילדים , ושיחררה את אבי המשפחה תמורת מחיר כבד וסיכון חיינו בגלל שחרור מחבלים .
ולכן זכותינו (באמצעות הממשלה ) לעשות כל שימוש בטרגדיה של משפחת ביבס כולל פיצוץ המשך המו"ם.

אלפיני

Well-known member
ממשלת ישראל לא הזניחה אותם אלה להיפך, ממשלת ישראל שיחררה את גופות שירי והילדים , ושיחררה את אבי המשפחה תמורת מחיר כבד וסיכון חיינו בגלל שחרור מחבלים .
ולכן זכותינו (באמצעות הממשלה ) לעשות כל שימוש בטרגדיה של משפחת ביבס כולל פיצוץ המשך המו"ם.
אני לא רוצה לחזור על עצמי. ממשלת ישראל אחראית למחדל שבו נחטפו ועכשיו מנסה לכסת"ח את המעורבות שלה. כמו גם לכך שהתמהמה עם השחרור שלהם בפעימה הראשונה כאשר שוחררו שאר הילדים והזקנות. אילו התנהלה כך, יתכן והיו נשארים בין החיים. בנוסף, לולי התערבות גורמים שלחצו על טראמפ, גם לפעימה הזו לא הייתה נכנסת.

למעלה