לכל תומכי קדימה המתנגדים לגזענות

לכל תומכי קדימה המתנגדים לגזענות

אם אתם רוצים להכניס לקווי היסוד של הממשלה את הנוסח הבא: "בכל הסדר בעתיד, מדינת ישראל לא תשלול ולא תציע להסיר את האזרחות מאף אחד מאזרחי המדינה, ללא הבדל דת וגזע" תחתמו בלינק הבא ושלא תבינו אותי לא נכון, אני בניגוד לפרס מסכים שליברמן יכנס לממשלה יש לו מה לתרום אבל אסור לתת פתחון פה לגזענות שלו

ElvisAlive

New member
לא קשור גזענות

כשתקום מדינה פצסטינית אין שום בעיה שבהסכמה כל ערבי שיהיה מוכן יהפוך להיות אזרח פלסטיני.

vantan

New member
יוזמי ה'עצומה' שמאלנים שקרנים

הם משקרים בנוגע לעמדותיה של ישראל ביתנו. כידוע ישראל ביתנו לא מציעה 'שלילת האזרחות מהאזרחים הערבים המתגוררים באזור המשולש' כפי שהשקנים האלה כותבים, אלא חילופי שטחים על בסיס אתני בין ישראל והרש"פ: "מחליפים שטחים בביטחון מעבירים את הגבול בינינו ולא בתוכנו האחריות על שטחים המאוכלסים ברוב ערבי כגון אום אל פאחם במשולש תועבר לרשות הפלסטינית. במקביל, שטחים בתחומי יהודה ושומרון ומעוזי התיישבות יהודית, יצורפו באופן רשמי למדינת ישראל. ישראל ביתנו. פלסטין ביתם." לגבי האזרחות נאמר במצע שלהם: "מחוקקים חוק אזרחות חדש כדי ליהנות מזכויות של אזרח במדינת ישראל, צריך גם למלא את החובות. אנו נפעל להחלת חוק המחייב כל אזרח ישראלי להצהיר נאמנות למדינת ישראל ולשרת שרות צבאי או לאומי אלטרנטיבי." השמאלנים כדרכם משקרים ללא בושה, מחבקים את האוייב ופועלים נגד עמם ומדינתם.

אף אחד לא משקר,שתומכי ליברמן יחתמו

כל מי שמאמין בכך ש: "בכל הסדר בעתיד, מדינת ישראל לא תשלול ולא תציע להסיר את האזרחות מאף אחד מאזרחי המדינה,ללא הבדל דת וגזע" משפט המבוסס על מגילת העצמאות, שיחתום. כל תומכי ליברמן, הליכוד, האיחוד הלאומי, קדימה, הגמלאים, העבודה, מרצ, חד"ש, רע"ם-תעל, בל"ד שמסכימים שהזכויות שמדינת ישראל קמה בשבילם מוזמנים לחתום ולדרוש שהזכויות האלו יעוגנו בהסכם הקואליציוני. כמו שאולמרט אמר, כל המפלגות הציוניות מוזמנות לממשלה. לפי מה שאתה אומר ואני מאמין, אין שום סיבה שליברמן לא יסכים לקו יסוד שהוא ציוני וליברלי כמו שמוצע פה

vantan

New member
אני מציע שאתה וחבריך תחתמו על שתי

מדינות ריבוניות לשני עמים על בסיס אתני. מה דעתך? זאת מהות תוכנית החלוקה של האו"ם מ-1948 שהיתה הבסיס החוקתי הבי"ל להקמת מדינת ישראל. מה שאתה מציע הוא לפגוע בריבונות המדינה שלנו. בתחום הריבונות כלולה השליטה בכל הטריטוריה שלה והסמכות לוותר על שטחים משטחי המדינה. לכל מדינה יש סמכות כזאת והיא מעוגנת חזק במשפט הבי"ל. הסדרי השלום באירופה לאחר שתי מלחמות העולם היו מבוססים על שינויים טריטוריאליים רבים ואיש לא ראה בכך 'פגיעה' בזכויותיהם של תושבי האזורים הנ"ל שהפכו מהונגרים לרומנים או מגרמנים לצרפתים. השמאלנים בישראל פוחדים שאם יקטן המיעוט הערבי במדינה מ-25% ל-10% זה יפגע בהם ויהיו פחות קולות לחד"ש, לבל"ד ולחמאס-עם-ת"ז-ישראלית. אבל זאת הבעייה שלהם. לאות סולידריות עם אויבי ישראל הם יוכלו להצטרף לאהוביהם מעבר לגבול החדש. אף אחד לא ימנע זאת מהם.

רגע, ואם כל תושבי ואדי ערה והמשולש

יצהירו נאמנות למדינה, רק מתוך רצון להישאר אזרחים ישראלים, וביום 'חילופי השטחים' יעברו כאיש אחד לנגב ולגליל (אין לי ספק שהם יעשו זאת - אף ערבי ישראלי לא רוצה לחיות תחת שלטון החמאס) אז מה תעשה אז?

vantan

New member
הם לא יוכלו לעבור כמו שתושבי הונג

קונג שהיו בעלי נתינות בריטית לא יכלו לעבור לבריטניה כשזאת העבירה את הונג קונג לסין.

יאיר 111

New member
ולמה שלא יסירו את אזרחותם של

חברי הכנסת שהלכו להיפגש עם חמס? גם עליהם מרחמים?

the new L

New member
ולמה שיסירו?

ממתי מפגש עם תושבי ישראל במזרח ירושלים הוא סיבה לשלול אזרחות?

vantan

New member
'תושבי ישראל' חברי ארגון טרור ורצח

אבל אהובי השמאל הקיצוני כמוך.

Haemek

New member
חברות באירגון טרור ורצח זה בסדר

מבחינתם, כי הנרצחים אלה יהודים ובשמאל בכל מקרה לא כל כך אוהבים אותם, אז למי איכפת.

טלמ

New member
אני בעד ענישה כלשהי לחברי הכנסת

כי אם אני לא טועה למרות שחמאס בשלטון הרשות הפלסטינית אנחנו עדיין מגדירים אותו כארגון טרור וסיעה של 4 מנדטים לא רשאית לדון עם ארגון טרור בלי אישור הממשלה. לא הייתי מסיר את אזרחותם כי עדיין הם נבחרי ציבור וצריך לזכור שיותר מ-100,000 איש הצביעו להם. בנוגע להסרת האזרחות של חברי הפרלמנט/שרי הרשות הפלסטינית, אני בעד כי הרשות הפלסטינית ומדינת ישראל כרגע ביחסים מתוחים מאוד ובלי כל קשר לפיגוע, ברגע שאדם מסוים נבחר לפרלמנט מדינה כלשהי, הגיוני שיהיה בעל אזרחות אחת - של המדינה בה מכהן כחבר פרלמנט/שר

bhnadav

New member
זה לא קשור בכלל לכמה בחרו בהם.

ואם מליון איש יבחרו בפושע שיושב בכלא לראשות הממשלה, זה אומר שצריך להוציא אותו מהכלא ולתת לא להיות ראש ממשלה? זה לא העניין פה. העניין הוא ההתייחסות המקצועית והעניינית למקרה, והסוגייה האם פגישה עם אנשים ממזרח ירושלים שמשתייכים לארגון שמוכר בישראל כארגון טרור, היא עילה לשלילת אזרחות. בעניי, באופן אישי, עם כל החומרה שאני רואה בעניין ועם כל המאיסה שלי במעשים האלה, זו לא עילה לשלילת אזרחות.

טשאפק

New member
שים לב שזו שלילת תושבות ולא אזרחות

אבו טיר אינו אזרח ישראל. הוא תושב ירושלים, ואינו רשאי למשל להצביע לכנסת.

the new L

New member
מאיסה במעשים שלהם?

אני באמת לא מבין את ההתלהמות של כל האנשים פה על חברי הכנסת של רע"ם-תע"ל. האם קראתם על תוכן הפגישה? הפגישה עסקה בניסיון למצוא נוסחה לחידוש הפסקת האש. אתם מתנגדים לחידוש הפסקת האש?!?!?!?

vantan

New member
זה מזכיר 'פגישות' של הנאצים הסודטים

עם מנהיגיהם ברייך השלישי על איך לחסל הכי טוב את היישות הצ'כוסלובקית.

the new L

New member
קשקוש!

הפגישה דנה באיך להגיע להפסקת אש. דבר שבהחלט רצוי מבחינת ישראל. חברי הכנסת נפגשו עם חברי פרלמנט פלשתינים. ישראל מכירה בפרלמנט הפלשתיני - כחלק מהסכמי אוסלו. אתה מתנגד למשא ומתן שמטרתו הגעה להפסקת אש?

vantan

New member
אברהים סרסור אולי מייצג אותך ב'משא

ומתן', בטח לא את מדינת ישראל.

the new L

New member
מאז ומתמיד

במדינת ישראל, חברי כנסת באופוזיציה קיימו משא ומתן עם נציגי פרלמנט זרים. כך היה למשל בהסכם ז'נבה. כך היה עכשיו.

למעלה