לכל תומכי קדימה המתנגדים לגזענות

vantan

New member
'חברי כנסת' השואפים לחליפה איסלאמית

במקום מדינת ישראל ונפגשים לצורך זה עם האוייב כדי לתאם את ה'מאבק' הם חלק מהאוייב, לא חלק מהמדינה.

the new L

New member
זאת לא הייתה

מטרת הפגישה. מטרת הפגישה הייתה להביא להפסקת אש. אבל כנראה שאתה לא רוצה הפסקת אש. אחרת אני באמת לא מבין מדוע אתה מתנגד לפגישה שבה דנו על דרכים להביא להפסקת אש. חבל.

the new L

New member
לא, ואתה?

זה מה שנאמר בתקשורת! האם יש לך מקורות שונים לגבי הפגישה?

vantan

New member
מספיק שאני רואה מי השתתף בה

ואני יודע שמדובר בתומכי הטרור הערבי ושונאי מדינת ישראל. למשל טאלב א-סאנע שתמך בגלוי בפיגוע בקריה בת"א.

vantan

New member
בתקשורת נאמר מה שה'ח"כים' הערבים

אמרו לתקשורת שדובר בפגישה, לא מה שבאמת דובר בפגישה.

טלמ

New member
אני חושב שחותמי הסכם ז'נבה

גם היו צריכים לקבל על הראש אז. הם חתמו על הסכם בשם מדינת ישראל בלי אישור של הממשלה. זה אחת הסיבות שאני לא רוצה את יולי תמיר בממשלה

the new L

New member
זכותם

של חברי אופוזיציה לנהל משא ומתן עם גורמי חוץ ובכך להוות אלטרנטיבה לממשלה. הם לא חתמו על הסכם בשם מדינת ישראל אלא בשם עצמם, ומתוך תקווה שממשלת ישראל תקבל את ההסכם.

vantan

New member
נזכיר את 'שוחר השלום' טאלב א-סאנע

". א-סאנע התראיין לטלווזיה של אבו דאבי, לאחר פיגוע הירי ליד הקריה בתל אביב באוגוסט 2001 והצדיק את המעשה. בפיגוע נפצעו עשרה אזרחים וחיילים, לאחר שמחבל ירה לכל עבר מחלון רכבו. בראיון הטלוויזיוני אמר ח"כ א-סאנע: "מדובר בפעולה בעלת איכות מיוחדת כיוון שהיא נועדה לא נגד אזרחים אלא נגד חיילים בלב מדינת ישראל. הישראלים צריכים להבין שאם אין ביטחון לפלסטינים לא יהיה ביטחון גם לישראלים. כמו שהם מגיעים לשכם ככה הפלסטינים מגיעים לתל אביב". א-סאנע הוסיף: "אין במקרה הזה רגשות אשם ואנו לא נצטדק. זהו מאבק לגיטימי מהדרגה הראשונה של הפלסטינים והוא בוצע נגד חיילים ולא נגד נשים וילדים"." http://news.walla.co.il/?w=/22/177055 ופה מנסה שמאלן יהודי להסביר לנו שסייען הטרור נפגש 'בתוקף תפקידו כח"כ' עם אנשי אירגון הטרור חמאס כדי לדון ב'משא ומתן' וב'הפסקת אש', מה שהוא מצץ לעצמו מהבוהן השמאלית.

bhnadav

New member
זה לא היה העיקר בהודעה שלי.

המאיסה הפרטית שלי היא באמת משהו שקיים, בלי קשר למצב החוקי או המשפטי. לא נעים לי שח"כים בכנסת ישראל נפגשים עם חברי פרלמנט מטעם ארגון טרור שלא מגנה פיגועים במסעדות בישראל נגד חפים מפשע. מאוד לא נעים!

the new L

New member
הפגישות האלה

הן בדיוק כמו פגישות של אנשי שמאל עם אנשים מאש"ף בשנות ה-80, פגישות שבסופו של דבר הביאו לתחילתו של תהליך השלום. בשנות ה-80 אש"ף היה בישראל ארגון טרור. חברי פרלמנט מטעם ארגון טרור אולי לא מוכנים להכיר בישראל, אבל אם במשא ומתן עימם ניתן יהיה להגיע להפסקת אש, האם אין זה דבר רצוי בעיניך?

bhnadav

New member
הפסקת אש?

על הפסקת אש לא צריך לדון עם הג'יהאד האיסלאמי? אני מדבר על גינוי נורמלי של ראש הממשלה הפלסטיני על פגיעה באזרחים ישראלים חפים מפשע!

the new L

New member
מדובר על רעיון

להפסקת אש כוללת בין כל הפלגים הפלשתינים, ביוזמת ממשלת החמאס, לבין ישראל. אני בהחלט חושב שישראל צריכה לשאוף לכך שראש הממשלה הפלשתיני יגנה את הטרור. אני בהחלט גם מודע לכך שזה לא דבר שריאלי שיקרה בקרוב. ובלי קשר לכך, אני בהחלט לא מבין למה לגנות פגישה של חברי כנסת עם חברי פרלמנט פלשתינים, פגישה שמטרתה להביא להפסקת אש!

bhnadav

New member
הפסקת האש תלויה במי?

אולי כדאי שנלך ונדון עם ראשי הג'יהאד האיסלאמי ישירות? האם ראש הממשלה הפלסטיני שמייצג רשות פלסטינית שנשיאה מגנה את הפיגועים נגד ישראלים חפים מפשע ושבעברה חתמה על הסכמים הדדיים עם מדינת ישראל, לא מסוגל לגנות פיגוע נגד ישראל חפים מפשע? האם על זה אני דן עם אותם חברי פרלמנט שמשתייכים לארגון טרור, או על משהו אחר? הדברים מקוממים, בכל צורה שלא תסתכל עליהם, מעבר לספק שבאפשרות להגעה לתוצאה מסויימת מפגישות כאלה, בין חברי פרלמנט סהרוריים מהחמאס לבין חביר כנסת ערבים מכנסת ישראל.

טשאפק

New member
כלומר לא היתה לך בעייה גם אילו הם

נפגשו עם חברי הג'יהאד עצמם? צריך לשים גבול.

the new L

New member
צריך לשים גבול?

האם נציגי ממשלת ישראל לא נפגשו בעבר עם יאסר ערפאת, מי שנחשב בעברו כרב מחבלים שישראל ניסתה לחסל פעמים רבות?

mean girl 16

New member
אבל הם לא נציגי ממשלת ישראל

הם לא קיבלו שום סמכות מרה"מ לעשות זאת ולכן אין להם שום זכות להפגש עם ארגוני הטרור. בזמן שממשלת ישראל עוסקת במאמצים בינ"ל על מנת להחרים את ממשלת החמאס, ח"כ ערביים נפגשים איתם ואין לך מושג מה הבעייה עם זה?

the new L

New member
בהחלט לא!

זכותם המלאה של נציגי אופוזיציה לקיים מפגשים עם נציגים ממדינות זרות. כך היה מאז ומעולם. אין בכך שום דבר חדש. נציגי שמאל קיימו פגישות עם נציגי אש"ף בשנות ה-80, בזמן שלטונו של יצחק שמיר, למרות שהחוק אסר על פגישות עם נציגי אש"ף. בדיוק בשביל דברים כאלה יש חסינות לחברי כנסת. יותר מכך, חסינות של חבר כנסת על מנת לבצע דברים שהם חלק מתפקידו - כלל לא ניתן להסירה! זוהי זכות יסודית של חברי אופוזיציה. זכותה של ממשלת ישראל לאמץ מדיניות לפיה היא מחרימה את החמאס. זכותם של חברי אופוזיציה להתנגד למדיניות הזאת, ואף לפעול בדרך הפוכה מכך. האם את חושבת שרק בגלל שחבר כנסת הוא באופוזיציה, יש לאסור עליו כל פעילות מדינית?

vantan

New member
כמו 'זכות' הסודטים להיפגש עם היטלר

ולתכנן איתו את ההשתלטות הנאצית על צ'כוסלובקיה. פגישות עם אוייב טרוריסטי כדי לסייע לו נגד המדינה לא כלולות במסגרת תפקידם של ח"כים כמו שאין זה תפקידם לתמוך ברוצחים ובאנסים נגד רשויות החוק. אין להם חסינות לעבירה על חוקי בטחון המדינה כמו הפקודה למניעת טרור ומקומם בכלא כמו סייעני טרור אחרים.

למעלה