לכעוס או לכאוב

לכעוס או לכאוב

בוקר טוב ושבת נעימה לכולם. השבוע סגרתי מעגל של 12 שנים אחורה... הייתי אז בחור חסידי בישיבה חסידית מובהקת. וכבחור קצת יותר מודרני כאבה לי מאד העובדה שכל מיני בחורים החושבים שהם שליחים של אלוהים, לקחו על עצמם תפקיד לחנך את הבחורים הפחות חסידים פאנאטיים. ולהעניש אותם על כך שהם לא מוכנים ללכת עם ראש בקיר ולחיות כמו כלב עם רצועה קשורה לגדר ללא יכולת לבחור את דרכו... אחד מאותם בחורים גדל והפך לאחד האנשים המקורבים לבית אחד מגדולי האדמורי"ם ... אך אני תמיד אמרתי שהוא צבוע... השבוע דיברתי עם ידידה חילונית. ולפתע היא שואלת אותי אם אני מכיר אדם בשם......... ולשאלתי מאיפה היא מכירה את הבחור. התברר לי שלמרות היותו נשוי. הוא מנהל איתה רומן ארוך.... האם אני צריך לכעוס עליו על כל הסבל שהוא גרם לאנשים שלא הלכו בתלם החסידות והטיפשות... או להבין שגם הוא אנוס והוא היה חייב לרצות את חבריו ומשפחתו?????

סוג ב

New member
אאוצ'

אולי תשאל אותו? אני הייתי מתקשרת אליו, אומרת לו ששמעתי על הרומן שהוא מנהל ושאתה רוצה הסבר.

מתבי6

New member
מעניין שהוא לא סתם מנהל רומן

אלא עוד עם חילונית. הוא יסביר שזאת הדרך היחידה שהוא מצא להחזיר אותה להיות חסידית אמיתית

לך דפוק אותו סחוט אותו

אם הוא מקורב לאדמור בטח יש לו כסף תגיד שאתה מדבר עלו אם הוא לא נותן לך כסף. יאלה לך על זה

הוא אף פעם לא היה צדיק. אבל...

אם אני אתקשר אליו, הוא ידע מאיפה אני יודע את זה. ואני לא אדפוק את המקורות שלי. זה לא פייר. וכמובן שהוא יכחיש ויטען שזו עלילת שוא. ובטח שהוא לא יסכים לפתח איתי דיון בנושא. ומי מומחה יותר מחצרות האדמורי"ם לנקות סיפורים כאלו מתחת לשטיח. הרי פשעים גדולים מכך הם טאטאו בעזרת כספם. וקשריהם בכל חור. לסחוט אותו... ממש לא!!!אני לא פושע!!! אבל זה ממש מרגיז ומקומם שדוקא שם מתרחשים סיפורים כאלו כל יום. וכמו מאפיה. הכל נמחק..

על הנט אין לאדמורים שליטה ואל תגיד

מה המידע בדיוק רק תגד שזה מדע שידפוק לו תחים

אוסקר2009

New member
מספיק שהוא יקליט אותו מאיים

ודורש כסף הבחור ישב בכלא "סחיטה באיומים" זאת עבירה פלילית חמורה גם אם אתה סוחט פושע שגנב אתה יכול להסתבך קשות...

tuvia444

New member
לסחוט זאת עבירה פלילית

אם הוא ירגיש שאין לו מה להפסיד, הוא עלול להתלונן עליך למשטרה, ואז תוכל לגלוש מהכלא. זה לא משחק...

לא תמיד סחיטה היא עבירה פלילית

ישנה דרך "למכור את השתיקה" באופן שהחוק לא אוסר זאת למרות שאני אישית לא הייתי הולך על דרך הסחיטה אלא פשוט מתעד את האירוע ושולח לו תמונות בדואר בעילום שם... זה יהרוס לו את הבריאות הרבה יותר מסחיטה :)

אני הייתי מבין אותו

יתכן מאוד שהוא פשוט פקח עיניים,אם היום הוא עדיין כזה צבוע שכלפי חוץ רודף את החברים המודרניים אכן צריך להיכנס בו בכל הכוח אבל אם זה רק נחלת העבר בתור בחור בישיבה בהחלט יתכן שבעבר היה כזה ולבסוף פקח את עיניו כמו רבים מאיתנו ועל כן יש להבין לליבו!אגב,אני הייתי נותן מנה דווקא לבחורה שסיפרה את זה!זה ממש מגעיל מה שהיא עשתה! אני לא הייתי נותן אמון בבחורה כזו.

לעולם לא

לעולם לא אסחוט בן אדם. ולא משנה אם יתפסו אותי או לא. זה לא עניין של כלא. זה עניין של מוסריות. עזבתי את הדת אבל לא את המוסריות שלי!!! וכמובן שאין לי אמון בכזו בחורה.

למעלה