אגנסההה נכון הוא שאל שאלות ממש מכשילות ?? גמלך הוא אמר אם את רוצה צלם הבייתה ?
T TaaaaaaaaaaL New member 3/10/07 #20 אגנסההה נכון הוא שאל שאלות ממש מכשילות ?? גמלך הוא אמר אם את רוצה צלם הבייתה ?
א אגנסקעXD New member 3/10/07 #21 לא..../images/Emo95.gif הוא אמר אם הוא צריך עוד משהוא הוא יתקשר.. למה צילמו אותך?
א אגנסקעXD New member 3/10/07 #22 ../images/Emo95.gif לטל נכון אחרי כמה מילים הוא אמר.. "א.. אוקי.." בשיעמום כזה..! או זה רק לי..?
T TaaaaaaaaaaL New member 3/10/07 #23 חחחחחחחח כןן ! כאילו זה לא מעניין אותו בכללל ..! הוא שאל אם אני רוצה שצלם יבוא לצלם אותי אז אמרתי שאני מעדיפה שלא .. ושמקסימום אני אשלח לו תמונה ..!
חחחחחחחח כןן ! כאילו זה לא מעניין אותו בכללל ..! הוא שאל אם אני רוצה שצלם יבוא לצלם אותי אז אמרתי שאני מעדיפה שלא .. ושמקסימום אני אשלח לו תמונה ..!
א אגנסקעXD New member 3/10/07 #24 ../images/Emo95.gif אה... בדרך כלל מראים תמונות..של האנשים.. אז .. אולי כדאי לשלוח לו תמונה.. יאללה אני ישלח לו תמונה..! חיחיחי לטל שיהיה לך יום טוביק ולכול הפורום..
../images/Emo95.gif אה... בדרך כלל מראים תמונות..של האנשים.. אז .. אולי כדאי לשלוח לו תמונה.. יאללה אני ישלח לו תמונה..! חיחיחי לטל שיהיה לך יום טוביק ולכול הפורום..
א אגנסקעXD New member 3/10/07 #26 ../images/Emo95.gif האיתי בעיתון כבר 3 פעמים זאת הפעם ה רבעית... וגם האיתי באתר גת סלב.. בכיתה ו'..