ללאונרד שלום רב תוכלי בבקשה לעזור לי

aviax1

New member
ללאונרד שלום רב תוכלי בבקשה לעזור לי

היה לי חלום מוזר שקשור לעיגול אנרגיה בחדר שאני ישן ואני הרבה פעמים חווה כל מיני חוויות חוץ גופניות ודברים מוזרים בחדר הזה תוכלי לבדוק העם זה קשור למלאכים במקרה .. ?? אני מרגיש כאילו הם מדברים עליי מתוך מן מעבר מימדי משהו בסיגנון זה נראה כמו עיגול שבעצם כל פינה שאת פונה עליו זה עוד עיגול זה כאילו 4 מימדי והוא בעצם משהו כמו מעבר וואי עכשיו אני רואה את זה יותר טוב הוא כאילו נפתח ונסגר זה ממש מדהים והכי מדהים לא מזמן לקחתי פתק עם כן ולא ושאלתי שאלות שאלתי ראשון האם זה עובד : תשובה :כן שוב פעם לבדוק האם זה עובד : כן עוד פעם אולי סתם צירוף מקרים האם זה עובד : כן וככה יוצא שוב ושוב ושוב ושוב וכל פעם אני זורק בצורה שונה מניח אפילו פעם אחת על הצד של הלא למעלה וכמעט ושם על הריצפה פתאום בה משב רוח ומעיף על הכן וככה כל השאלות נהנות וזה כמעט תמיד עובד שאני שואל מהלב זה תמיד עובד כל דבר ואני בודק שובב ושוב ושוב ושוב וכל תשובה יוצאת 4 פעמים אותו דבר ואני זורק כל פעם בדרכים שונות ובצדדים אחרים ממש מדהים רק שאלתי : אני מכיר אותך אז יצא לי : כן הייתה קרוב שלי בגלגול קודם שאלתי : יצא לי : לא אתה חלק עליון בי שאלתי יצא לי : לא משהו אחר שאלתי יצא לי : כן אז שאלתי האם קיים משהו אחרי המוות חיים אחרי המוות ויצא לי : לא אז שאלתי האם יש מסך שחור אז יצא לי : כן ואז לא אז שאלתי משהו אחר אז יצא לי :כן (תמיד שזה משהו אחר יוצא לי פעם כן אז פעם לא ואז שלוש פעמים כן שאני שואל על משהו אחר ...) אז שאלתי האם אני מת ..נגמר אז יצא לי : כן אז שאלתי :האם הזמן אחרת ויצא לי : כן זה ממש מדהים זה כאילו מישהו שולט בדף נייר שאני זורק וזה יוצא פעם אחר פעם אחר פעם ולעיתים אני מקבל חזיונות על כל מיני רעיונות מטורפים לגבי היקום שירים שבא לי פתאום לכתוב סיפורים שפתאום עולים שמות מוזרים חלק אני ממציא אבל חלק מישהו אחר כותב ולעיתים אני מצליח לשמוע מחשבות באמת שההורים שלי התרגשו שמעתי את אבא שלי מרגיש עצוב על שהוא עוזב את הבית למרות שהוא עדיין גר בישוב והם בקשר טוב לעיתים אני מסוגל ממש לשמוע מחשבות ורגשות לשמוע מה אחרים חושבים עליי וזה לא תמיד נחמד ועכשיו אני מבין אולי הכל קשור לכדור אנרגיה הזה בקיצור חוץ מהחוויות המוזרות והחוץ גופיות שעברתי היה לי חלום בזמן האחרון שקשור בן היתר לכדור אנרגיה : חלמתי שאני בחדר שינה שלי הייתי אם ילדים קטנים בני 10 בערך חברים של אחותי הקטנה בת ה10 לפתע היה מן מכשיר מוזר שגרם לך להשאב לתוך הדמיון ולחיות בתוך מציאות מדומה למשך 500 שנה והיינו צריכים כל אחד להפוך לגל ולהפרד ורק להתעורר כעבור 500 שנה הייתה צריך פשוט מעוד לדמיין מציאות ואז להפוך אותה לכדור ולגעת במכשיר ואז הייתה נשאב לתוך המציאות הגב בחלום רציתי לגרום לאנשים אחרים להשאב לעולמות שיצרתי בטענה שהם מעוד טובים ויצרתיים כי יש לי מוח טוב הייתה הרגשה ממש כיפית בחלום וזה היה חלום ממש מוזר ואני תמיד חולם על מסעות בזמן מימדים מקבילים ודברים בסיגנון אבל פעם ראשונה שקורה לי חלום כל כך מוזר והמקום שהייתי בו היה ממוקם ליד המזרון שאני ישן עליו בדיוק באזור שפעם חשבתי שהרגשתי שקיים שם חור כל פעם שאני מסתכל על המיקום הזה בחדר שינה אני מרגיש כאילו אני מסתכל דרך חלון ענק מוצף אנרגיה מעיין חור שחור שבו הרבה מלאכים או ישויות יושבות ומסתכלות עליי זה כאילו ב4 מימדים אם אתה מתהפך בצורה לא הגיונית שקשה להסביר אתה מגיע לשם זה מעיין עיגול שמופיע שוב ושוב בחלומות שלי אני חולם דברים נורא עמוקים בעיקר בחדר הזה ויש כאילו בתוך החדר חוויות מיסטיות ומחשבות שכאילו מרחפות במרחב וכל פעם שאני נכנס לישון זה כאילו אני נשאב לחור הזה והפעם עמדתי לידו בחלום הפעם הראשונה שראיתי אותו היה שהייתי ממש עייף ואז עלה לי ממש דימוי חזותי של מעבר ששוכן במיקום מדוייק בחדר ושם היצורים המשונים מתגוררים איני יודע אם זה דימוי חזותי שחוזר דרך התת מודע בחלומות או באמת מעבר מימדי אבל בלי ספק העיגול הזה מלא באנרגיה ללאונרד אשמח אם תעזרי לי להבין מהו העיגול המוזר הזה? מיהו זה המזיז את הדף ...?? זה פשוט חסר הגיון מכל הבחינות מבחינה מדעית זה לא הגיוני הסתברותית זה לא הגיוני וזה אף פעם לא טועה אף פעם לא קרה לי למשל שיצא לי : כן לא כן לא כן כן או : כן כן כן כן או : לא לא לא לא (אני זורק שוב ושוב לבדוק את זה ) או : כן ולא שזה אומר משהו אחר ואז אני שואל משהו אחר : ואז תמיד אבל תמיד יוצא : כן כן כן ושאלתי האם זה מלאך ויצא לי : כן אבל ששאלתי האם אלהים קיים יצא לי : לא כמה פעמיים עכשיו אני מבין שכמו שעלה לי יום אחד רעיון לגבי איך הכל בנוי ושבעצם הכל אחד ... אחדות שקשה להסביר במילים פשוטות אולי באמת מלאך זה לא מה שחושבים וכולנו מקושרים ברשת אנרגטית גלגול של אותה נשמה ואין שוב ישות מודעת שאנחנו שייכים לה או משהו בסיגנון אני הכל ואת הכל וכולנו אלהים בעצם ... מה את אומרת מקווה שלא הצפתי במידע פשוט מאז גיל 13 אני מרגיש שהכדור אנרגיה הזה שולח לי כל כך הרבה מסרים שזה מדהים

טוב..הבט,

א. להבא אודה לך אם תצור פסקאות עם נקודות..ותעצור לנשום..קשה להבין מה כוונתך מרוב הלהט..והחיפזון שבהם.. ב. אתה משחק באש, אתה לא יוצר הגנות אתה לא שומר על כללים ומה שאתה מתאר נשמע כמו ישות חלקית או ישות שמתחזה..ישויות של אור מזדהות כששואלים אותן לשמן... ג. יש יקומים מקבילים יש אלוהים...ויש מלאכים שהם שליחיו...אין לי מושג מה אותר הכדור...נשמע כמו ציור של אשר..או טריפ של עישון סמים.. אם אתה רוצה להתקרב למקומות האלו תלמד לרכוש הגנות. ד. הקלפים השאלות..ברור שזה אמצעי לתקשור..כמו רונים כמו טארות כמו קריאה בקפה אבל פעם הבאה תתקשר עם נר דולק בחדר..ישויות אפלות לא יתקרבו...

aviax1

New member
אוקיי תודה ותגובה

1.יש בי הרבה להט וזה לא קשור אני פשוט אוהב לשתף אנשים ופשוט אני כותב מהר והרבה 2.לא התכוונתי שלא קיים כוח,התכוונתי שקיים כוח עליון אבל לא שהעולם בן 4000 שנה והיהודים הם הגזע העליון וכל השאר נחותים,שאין לנסוע בשבת,ושלדכות נשים ולהרוג אנשים על בסיס דת בגלל שחושבים שכוח עליון הוא דבר אחד נפרד מהכלל בזה אני לא מאמין ולא חושב שקיים . לכן שאני אומר אלהים אני מתכוון לישות אחת שבראה את הכל ואנחנו שייכים לה וזה לא הגיוני לפי דעתי אבל אם תגדירי את אלהים ככוח עליון אני יסכים אתך שהוא קיים . 3.איני יודע בקשר לנר זה די אמונות תפלות למה שאור יבריח ישויות רעות ???...??? דרך איזה הגיון ..? 4.מצטער שאני מפקפק פשוט לא נראה לי שאלהים ומלאכים קייימים בדרך שאנשים חושבים שהם קיימים (ישויות נפרדות מאיתנו ) יותר הגיוני שזה יותר כמו חוקי טבע המלאכים הם בעצם מהויות שמרכיבות אותנו וחלק ממנו 5. תודה רבה לך את עושה עבודה נהדרת וטוב שאת ככה חולקת ועוזרת לאנשים 6.אני חושב שאני מעט דיסלקט ואפילו שאני קורא מהר בעברית בכל שאר השפות וסוגי הכתב (מתמטיקה,תווים,אנגלית,שפה מדעית כל סוג שפה חוץ מעברית ) העניים שלי בורחות לפעמים ואני מתקשה להתרכז בנקודה ספציפית ובגלל זה הרבה פעמים אני כותב בלי נקודות ופסיקים ועם הרבה שגיאות כתיב זה סוג של דיסלקציה אני מצטער פשוט קשה לי להתרכז הרבה זמן במשהו כתוב ובגלל זה אני כותב מהר

טוב אני אצטרך לנסח את ספר חוקי

ואמנת דרך הלב..בהפצצת השאלות שלך..חי. אני מסכימה רוב האנשים שנשאלו..ענו שאלוהים יש לו זקן..זה שאני פגשתי.. בכל החזויות בהן הוא נוהג להתגלות הוא לא מזוקן. לתפיסתי כל האמונות שאנשים מאמינים בהם והאמינו בהם מתקיימות ביקום..גם הנצרות גם היהדות גם הבודהיזם..גםהמיה..השינזו... וכשנוצרי פונה בתפילה ישויות האור..שתפקידן להאזין...לנוצרים יאזינו.. וירשמו..כשצריך יקראו לישו המכונה בעולם עליון ישוע או למריה המכונה מרי..וכו....ואם יהודי יענו לו מלאכים שתפקידם ליהדות..וכו..אך למעשה לעיתים המלאך X הוא גם האל Y והדמותF והאישהL...וישויות מתפצלות.. בגדול רבות מההבנות שלך נכונות אל אתה מאוןד פזיז ואף יהיר ולא זהיר..בהתנהגותך וקביעותיך אני במו העין השלישית שלי ובגופי הייתי מול ישות של אופל ויותר מאחת אשר לא חצו את סף דלת הסטודיו שלי שם אני מתקשרת..משום שדלק נר אחד.. עכשיו לגבי איך הם נראים? אותה ישות יכולה לשנות את איך שהיא נראית..ולהופיע כנשמה ללא גוף..ואז זה מן הבזק אור שנע בחלל לרוב קרוב לתקרה או לרצפה..אבל לא בהכרח לפעמים בגוף שלאור ולפעמים בגוף החגיגים שלהן..לקבוצת החמש והארבעה וכו יש דמות..ולישוע יש דמות חגיגית..במקרים בהם יש צורך הוא יתגלה עימו.. בקיצור זו לא אמונה תפלה ואני לא מתכוונת לדון יותר על תקשור עם מישהו שמזלזל במה שאנשים חכמים ומלומדים ראו והסיקו ואף בדרכי שלי מצאתי שהוא נכון..אם ברצונך ללמוד הגנות וזהירות..זה כבר סיפור אחר. אני חייבת לציין שיש לך הרבה מאוד הבנות רמות אך הן לוקות בשל מה שציינתי. ואגב המלאך רזיאל הוא למיטב זכרוני פיצול של השכינה..האל שהוא בורא העולם (יש הרבה אלים)... ויש גם פיצולים של השכינה כאן בעולם אמצעי..כתבתי זאת במדרש שלי.. יש לי ארבעה מדרשים שנכתבו בתקשור...זה סיפור אחר טוב ערב טוב....

antreprize

New member
לאונרדו,

אני מתנצל על כך שאני מביך אותך בפומבי, אך עלי לבקשך להפסיק לנסות לעזור לאנשים... אינך מוסמכת ובעלת ידע וכחות נפשיים וסגוליים על מנת לתקשר עם מלאכים... לעניות דעתי המסוממת כל תקשור כזה מעמיד בסכנה רבה אותך ואת האנשים להם את עוזרת... רצונך טוב ונפשך זכה,,, אך עניינים אלו גדולים עלייך,,, אני מציע שתחפשי ל ךדרך אחרת... אשר לא תסכן אותך..

aviax1

New member
תודה שאת מקדישה מזמנך

להנות על שאלותיי ולשוחח עימי ככה אפילו שלעיתים אני מודע שאני קצת יהיר חשוב שיש אנשים שחשוב להם להתעמק ברוחניות

מעניין אם יש סיבה אנרגטית...

לכך שהשרשור שנוצר משאלותיך והמענים שלי... חורג מכללי הצורה והסדר של השרשור הרגיליל..|שמת
?! עמית?! אני האמת דווקא נהנית מחדות מחשסתך..ורואה בעמקות הבנותיך אות לכך שאנ ניצבץ מול אדם צעיר יוצא דופן..אך כפי שקורא לצעירים שהם חדי מחשבה..אתה ממהר להסיק מסקנות..ומניח הנחות..שגויות ללא נתונים... אין לי מושג לגבי גילך...הצצה בברטיסיה מראה שכנראה לא טעיתי.. אשמח לעזור וללמד אותך הגנו ולהפנות אוף לחומר קריאה.

aviax1

New member
ועוד משהו

אמרת שישויות אור מזדהות הייתה ישות אחת בהתחלה הזדהתה כאלהים לאחר מכן עלה לי רעיונות לגבי החיים שבעצם כולנו אלהים גלגול של כוח אחד אני מתגלגלת כאת מתגלגל כהוא אל האינסוף מהאין אל היש הכל מתממש לאחר מכן עלו לי עוד כל מיני הבנות לגבי נושאים מוזרים למדי (נשמות מהויות אלהים מלאכים ) לאחר מכן הישות הזדהתה כרזיאל שומר הסוד ובאותו זמן לא ידעתי מיהו רזיאל בתנך לאחר מכן ששיניתי את הדעות שלי ולא האמנתי בתנך בגלל המידע שקיבלתי (האמנתי אבל אם זאת ראיתי אותו באופן שונה משאר האנשים כמאטפורה ולא כדבר שהתממש ממש ) הישות לבסוף הזדהתה כישות ללא שם כדור אור המכיל מידע ופשוט מעוד היה צריך ללמד אותי מספר מושגים לפני שיזדה מכיוון שבהתחלה לא הייתי מבין מהו ולכן אמר בהתחלה שהוא רזיאל כעת אני קורא לישות הזאת איקס כך שזה כנראה כן ישות אור כי היא כן בערך הזדהתה פשוט לפי דבריה אין לה שם ובמקום ממנו היא באה לא זקוקים לשמות ולמספרים ואין הבדל ביני לבינך והכל אחד

aviax1

New member
מדוע ללעוג ככה

אמור לי מספר דברים אחד 1. לפי תורת הקוונטים קיימים לפי התאוריה המקובלת 10 מימדים כאשר המימד העשירי מהווה את האינסוף האנסופי המחבר בן כל היקומים המקבילים החופפים ומסוגל לכפל בניהם למעשה המימד העשירי אינו כל הצירופים האפשריים של כל המימדים האינסופים שכל מימד הוא אינסוף התחלות מהתחלת היקום ועד סופו כל האפשרויות וכל החיבורים בן המימדים אך מה עם המימד הקובע איפה האני שלך יוולד אפילו עם אין נשמה כיצד תוכל להסביר שנולדת בגוף הזה במקום הזה בזמן הזה אין הסבר לאני מלבד זאת מצב הסופרפוזיציה בניורונים במוח שלך מבטיח שאתה קיים בכמה מימדים ולא קשור למימד פיזי אחד אפילו פסיכולוג דגול כתב ספר שבו הוא מתאר את יציאת האני מהגוף ואת התת מודע הקולקטיבי המחבר את כולנו כאשר אין הבדל ביני לבינך כי האני לא קיים מחוץ לגוף 2. אפילו אם הינך מאמין במלאכים אתה לא צריך לפסול את זה ישר 3.הזיות ומציאות .... אולי הכל הזיה אחת גדול ...... אולי כולנו מגעים חשמליים במציאות מדומה אי שם בעתיד אולי בעצם אנחנו בכלל לא קיימים זכרונות של ענק קוסמי ... אולי חלום אולי מציאות על איזה אימרה בכלל אפשר להתבסס שמשהו קיים חוץ מהאני ...?? אם את הכל אנחנו קולטים מהחושים שמצויים במוח אולי המוח משקר אי אפשר לדעת ...... מהו האני הזה.... ?? 4.אני יודע שזה נשמע מוזר אבל כדי שתמצא לך תחביב אחר מלהציק לאנשים בפורום ואולי תשקול בעצמך לחקור את העניין לעומק לפני שאתה פוסל וזורק אשמות ככה על אנשים תמימים

ידידי הצעיר..יפה אמרת...

האני מאמין האמנותי שלי כולל את המשפט הבא.... "חיים חלום מציאות מוות הם היינו הך" (מצרפת את האני מאמין..ההוא) הבט, מר אנטרפרייז,
*** אתה כנראה רץ ישר מהעמוד הראשון של תפוז למקומות בהן מתרגש ובא משהו בעל פוטנציאל חדשותי וזורק שם יהבך..משום שאולי חסרה לך תשומת
, במקרה הגעת לאמא הנכונה, זו שטוענת להיות גלגול חעעם של חוה האם הגדולה,,ועוד הרבה, נשים דגולות בחיים נוספים..אם תשאל שאלה רצינית, ותפסיק לפזר פצצות סירחון
בכל הפורום
, אשמח לענות לך ברצינות. אך אם תמשיך להציק אאלץ לעשות משהו שאני ממש לא מחבבת ולבקש מהילה מנהלת הפורום לחוןם אותך..כי ירדת לשאלות של אנשים שאינן מהשרשור על הביטלס, שמדברות על אבטלה, בדידות, חוסר באהבה, רצון ונזקקות למשהו והגבת להן בחוסר רגישות ובאי שימת
שלא נדע מצרות..איך מחוסר בתשומת
, אנשים הופכים חסרי
!!! ראית מה זה..? ***הידעת ששמה הראשון של להקת החיפושיות
, בטרם נקבע ככזה היה החוצנים
?! (למעשה היו שני שמות ...מה היה השני נראה מי ידע..בלי תקשור..ח..)

האני מאמין....

שמופיע בקטלוג של יצירותי להדפסה.. שמצוי בהכל במסגרת...בשילת, רוב הקטלוג מכיל ציורי שמן על בד.. ומעט..סופרלק על נייר ועבודות מעובדות בפוטושופ.. ניתן לראות את חלקן גם באתר ציורי ויצירותי...

antreprize

New member
...

1. זה לא נכון. אין שום קשר בין השטויות האלו לבין תורת הקוונטים. אני מציע שתשאיר את הפיזיקה לפיזיקאים, ולא להוזים ולדמגוגים. 2. אינני פוסל דבר. 3. אולי. מה אכפת לי ואיך זה קשור? 4. אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל במקום לחפש תשובות אצל מתקשרים ושאר רמאים וגנבים, כדאי שתצא החוצה ותראה את העולם היפה שנמצא שם. אולי זה יפתח את הראש שלך.

קיסרית01

New member
אנטרפרייז בחרת לך שם מהחלל - זה אומר משהו לא?

סליחה שהתפרצתי, פשוט הייתי בחוץ וראיתי כמה יפה ופשוט נכנסתי לפורום הזה על מנת לברר ולדעת עוד על כל היופי ששלחתה אותנו לראות...(-:.......... כל מחשבה/דעה/הרגשה/בקשה של אחר את כבר פוסל בזה שביקשת ש"יצאו החוצה לראות את העולם היפה הנמצא שם........ " אולי דווקא התקשור "פותח את הראש" לאחד ולא לאחר..... תתעסק במה שמעניין אותך ולא במה שמעניין אחרים אם לא מעניין אותך אז תברח לפורום אחר שיעניין אותך יותר - אולי "מדע בדיוני"

זהו בדיוק

שהאנשים שחיים בעולם היפה מביאים אותו לכמאט כלייה ולכן במה שקוראים העידן החדש יש הרבה טרנדים של תקשור/ ריפוי טבעי / חיפוש אחר רוחניות, ואין פה הבל וכל מה שנמסר כאן נמסר חינם בזמני הפרטי ללא מטרות רווח או טובה אישית אז ראבק - תרגע!!!

antreprize

New member
לא

רק חלק מהאנשםי שבחוץ מביאים את העולם לכלייה, הם לא הרוב, הם מעולם לא יהיו או היו הרוב ואין שום סיבה לגלוש בפורום הזה במקום לעשות משהו נגדם. מה שנקרא "העידן החדש" הוא לא עידן ולא חדש, אלא סתם שטויות ישנות בתחפושת חדשה. אין שום סיבה לטעון שהמלאכים חדשים, הם היו פה לפנינו ויהיו אחרינו.

aviax1

New member
לantreprize ולקיסרית01

זכותו של אדם להאמין במה שהוא מאמין אני מאמין ביכולת לתקשר ... איש באמונתו יחייה

קיסרית01

New member
ברור...כמובן.... אבל אם אתה לא מאמין בתקשור..

אתה לא בפורום הנכון........ אני גם חושבת שבגיל 17 - וסליחה מראש אם אני פוגעת במישהו - באמת סליחה - זה גיל קצת צעיר להבין - לא סתם קוראים לגיל 40 גיל בינה - לא סתם מותר לקרוא בספר הזהר רק בגיל 40 כי מגיל מוקדם יותר "מתחרפנים" בלשון המעטה. לא מבינים ולא מאינים ומטילים ספק. בכל אופן כל אחד באמונתו אבל אם אתה לא מאמין בתקשור עם מלאכים מה אתה עושה בפורום תקשור עם מלאכים ? למה להרוס לאחרים מאיפה הרוע? אני לא מאמינה בחייזרים אני ילעג לפורום מדע בדיוני? - בשום אופן !!!

למעלה