ללאונרד שלום רב תוכלי בבקשה לעזור לי

קיסרית01

New member
anterprize באותיות קטנות, תראה איך אתה נעלם..

anterprize באותיות קטנות ולא ב- CAPS LOCK שזה כבר אומר משהו עלייך. תחזור לבלוג שלך שאף אחד לא טורח לקרוא. לקומונה שלך - סינדיקט עלאק. לחברים שלך בצאלאל, עמית, אסל ודירק הסטודנטים חסרי מנוח שאולי כדאי שתלמד מהם משהו..... פז וספיר והשד יודע עוד כמה חברים שכאלה המצאת שמעולם לא נכנסו לשום פורום. אין לך איזה פצעון בגרות לפוצץ אני גם מכירה מישהו מאוד מאוד מקורב לך אישית אז רד מהפורום מייד ותפסיק להטריד ולגעת בדברים שלא מעניינים אותך

antreprize

New member
מה זה השטויות האלו?

גם השם שלך לא באותיות קטנות. זה לא אומר כלום. אני חושב שאת כועסת עלי כי את מבינה שאני צדוק, אבל קשה לך להודות בזה.

aviax1

New member
טוב שמעו שניכם

מצאו לכם אהבה ועיסוק למה להטריד סתם ככה אנשים לכו טרידו דתיים מטורפים כל מיני מתנחלים או מוסלמים שרוצים להרוג את כל היהודים או נוצרים אדוקים שמאמינים שכל השאר ילכו לגהנום אבל באמת פורום תקשור עם מלאכים בתפוז מה האנשים האלה כבר עשו לכם ..? זכותי וזכות כל אחד להאמין במה שהוא רוצה ומה שאתם עושים לא גורם לי לשנות את דתעי ולהפסיק להאמין בדברים על טבעיים כמו מלאכים פתאום

קיסרית01

New member
צודק בהחלט... כל אחד יהיה בפורום שמתאים לו

לי מתאים להיות פה..... אני לא מוכנה שיטרידו את את מי ששואל פה מתוך מצוקה ממשית כמו שמר אינטרפריזז (עלאק) עושה שיילך לפורום שבו הוא מאמין או שייצא לו אהבה אחרת....

למעלה