ללא יכולת קיזוז

מצב
הנושא נעול.

Balboa

New member
ללא יכולת קיזוז

ללא יכולת קיזוז
אני עובד כמתכנת בחברה בה אני נדרש לעבוד בדיוק 9 שעות ביום - ללא יכולת קיזוז. כלומר, אם ביום אחד אני עובד 8:57 שעות, אז יורידו לי 3 דקות מהמשכורת החודשית. אם למחרת אני יהיה 9:02, אני לא יקבל 2 דקות נוספות. אין לי כל אפשרות להחזיר את הזמן החסר, כך שכמעט כל חודש יש לי קיזוז מהמשכורת (אני יכול כל יום להיות 10 דקות יותר, אבל פעם אחד בחודש יהיה לי חסר דקה - זה יורד לי מהמשכרות). שאלתי היא האם זה חוקי?

שיר ורד

New member
זה חוקי (בתנאי)

ללא יכולת קיזוז
אני עובד כמתכנת בחברה בה אני נדרש לעבוד בדיוק 9 שעות ביום - ללא יכולת קיזוז. כלומר, אם ביום אחד אני עובד 8:57 שעות, אז יורידו לי 3 דקות מהמשכורת החודשית. אם למחרת אני יהיה 9:02, אני לא יקבל 2 דקות נוספות. אין לי כל אפשרות להחזיר את הזמן החסר, כך שכמעט כל חודש יש לי קיזוז מהמשכורת (אני יכול כל יום להיות 10 דקות יותר, אבל פעם אחד בחודש יהיה לי חסר דקה - זה יורד לי מהמשכרות). שאלתי היא האם זה חוקי?
זה חוקי (בתנאי)
אם המעסיק איננו מחייב אותך לעבוד שעות נוספות ללא תשלום בגין שעות אלו ואתה בלבד יוזם את הרצון לעבוד יותר ביום אחד ולהשלים חיסורים שהיו ביום אחר, המעביד לא מחויב לכך. זכותו לדרוש שתעבוד כל יום בדיוק בשעות העבודה המוגדרות , או את מכסת השעות המוגדרות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה