{ללא נושא}
ראשית אני מבהירה: אני נגד שימוש באלימות כלשהי כפתרון לבעיות!!!
בשיחה עם ynet משחזרות המנהלת אורנה והמזכירה לילך את מסע הנקמה של האב מנתני'ה. ואילו רעייתו משחזרת את הרקע למהומה: חוב של 60 שקלים לבית-הספר, בגללו הושפל בנה.
יש לי חברה,שעובדת כגגנת. בשיחה מלפני שבוע וחצי היא סיפרה לי על אחת האמהות שלא שילמה לה קופת-גן ולכן נאלצה להוציא מכספה הפרטי את הסכום הנ"ל,כ 700 ש"ח. "איך אני יכולה לא לתת לילדה הנרגשת את המתנות,או לא לתת לה להשתתף בחוגים??? כאשר כל החברות כן והיא לא.מה היא אשמה???" עכשיו,לקראת סוף שנה,היא ערכה שיחה עם האמא לגבי החוב,האמא אמרה לה שהיא מתנצלת,אבל המצב שלהם כרגע ממש קשה ואין עלי'ה שקל מיותר. חברתי אמרה לה שהיא מצטערת,אבל הכסף שיצא על הבת שלה יצא מכספה הפרטי,ושלפחות תבטיח לה שמתישהו הוא יוחזר. האמא לא יכלה להבטיח ואמרה על סף דמעות:"כרגע אין לי,מצטערת" יום למוחרת,חברתי קראת לה הצידה והודיעה לה שחלק מהחוב מבוטל ושלפחות תביא רק חצי,אחרת היא תיאלץ לערב את מנהלת הגן. האמא התקשחה וצעקה:"תערבי את מי שאת רוצה,אין לך לב להבין???אני לא מאחלת לאף אחד לעמוד מול ילד שמבקש תוספת אוכל ולך אין מאיפה לתת" ויצאה בזעם מהגן. חברתי הבליגה,מחלה בלב שלם על החוב ואמרה לי שאחרי התייעצות עם בעלה,הוחלט שהחוב ירד מכספי המעשרות שלהם,כצדקה. אבל,אחת האמהות ששמעה את הצעקות,מתוך כוונה טובה ודאגה לגננת,פנתה למנהלת הגן וסיפרה לה על מה ששמעה. המנהלת פנתה לחברתי כדי לאשר את הסיפור.וחברתי אמרה שהסיפור סגור וזה בסדר. המנהלת לא ויתרה והחליטה להודיע לאם שבמידה וחצי מהחוב הקודם לא ישולם,הילדה לא תוכל להגיע לקייטנה,ודמי הקייטנה {שאגב,נתרמו להם} ישמשו כתשלום לחוב. ואכן זה מה שקרה,היום,המנהלת סירבה לקבל את הילדה לקייטנה. חברתי הסבירה למנהלת שזה בסדר.והמנהלת בשלה. ועכשיו אתם, מה דעתכם???
ראשית אני מבהירה: אני נגד שימוש באלימות כלשהי כפתרון לבעיות!!!