{ללא נושא}

תאיר80

New member
כל כך מבינה אותך

הבת שלי נתבקשה להעביר 14 שקלים לביהס בעבור חוברת לחופש. יום אחד שכחתי,ביום השני לא היה לי כסף קטן ולא יכולתי לחכות שיחזירו לי עודף רק בסוף היום-הייתי זקוקה לכסף. ביום השלישי-הבת שלי הגיעה ממררת בבכי שהמורה איימה עליה שהיא לא תקבל תעודה.כל כך התרתחתי על הפעלת המניפולציה על ההורים באמצעות נפש רגישה של ילד שנלחץ מאיומים שכאלה , שאמרתי לה שתודיע למורה שאני לא מתכוונת לשלם בכלל ושאני רוצה לראות שהיא לא תקבל תעודה.אותה הרגעתי והסברתי-שאין ממש באיום הזה ושהיא תקבל תעודה כמו כולם. למחרת היא חזרה עם תשובה לא ברורה-שהמורה אמרה שהיא תקבל תעודה ושהיא לא צריכה חוברת חופש כי היא נרשמה לקיטנה.לי זה נראה שהם מצאו סולם כדי לרדת מהעץ בלי להראות טיפשים. לא בטוחה שנהגתי נכון עם הילדה בכך שהראתי לה אולי סוג של זלזול במורה או משהו כזה אבל החלטתי שאני אלמד אותה להיות חזקה ולא להתרגש מאיומים ומניפולצית.יש לציין שזו לא היתה הפעם הראשונה שהשתמשו בילדה ככלי לסחוט אותי רגשית ולכן זה כבר היה הקש ששבר את גב הגמל מבחינתי,אבל מאוד מקווה שזו האחרונה.

איתן פז

New member
בושה וחרפה

המורה שמאיימת באי מתן תעודה על איחור של 14 שקלים, ראויה גם ראויה לזילזול מהתלמידות ומהוריהן!!! אני הייתי מתאמץ להוציאה אל מחוץ למערך החינוך של ילדיי!!!

אין כלל חובה לרכוש חוברת לחופש במרוכז.

כנראה הייתה אי הבנה בעניין זה. קניית חוברות לחופש הן רשות ולא חובה ובוודאי לא הטלת סנקציות מצד המחנכת. באישי,אוכל לספר לך מה ניתן לעשות בעניין של תשלומים שאינם חובה.

למעלה