ללואיסנה היה גשר

Craz¥ L

New member
חחחח../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif

אותו דבר קרה לחברה שלי היינו בחדר אוכל של הבית ספר והיא עטפה את הפלטה שלה בנייר והיא אכלה תפוח וגם עטפה בנייר כשזרקנו את המגשים את הפלטה היא זרקה והנייר עם התפוח נשאר לה בידדד זה היה כל כך מצחיק

T z L i L u S h

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifכנסו../images/Emo70.gif

לי יש פלטה וישבתי עליה והיא נישברה היא עדינה ואני פוחדת להחליף אותה ואני לא שמה אותה!

מממממ...

למה את פוחדת להחליף אותה??..אני אומרת שתעשי חדשה כי אם לא- השיינים יתעקמו וזה חבל ..
וגם שתדעי שהפלטה זה החלק הכי חשוב בכל הטיפול..כי אם לא שמים את זה- הטיפול נהרס וכמו שאמרתי- השיינים יתעקמו ..אז אני מייעצת לך ללכת לאורטודנט !! חוצמזה היום בדיוק הרופא הוריד לי את הפלטה אבל שם לי פס קטן מאחורי השיינים שבכלל לא רואים למלא זמן..אבל למלא יש את זה ולא רואים את זה בכלל וזה לא מפריע אז בסבבה! העיקר שהשיינים ישרות

גם לי היה גשר והחודש הורידו

לי אותו ויש לי פלטה אהה צליל עכשיו את ממש חייבת להשים אותו תיראי מה קרה לליאל החזירו לה תגשר וגם לבת דודה שלי היא לא שמה בהתחלה ואז החזירו אזז תילכי לנויה את ממש חייבת

T z L i L u S h

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifעדן כנסי../images/Emo70.gif

עדן מאמי גם לי שמו את הברסל מאחורי השיניים איזה מפחיד שהיא שמה את זה!! הרגשתי צמח עם כל הברזל בפה
חחחחחח

T z L i L u S h

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifכן.. והייתי מה זה רעבה...

אבל אכלתי אחרי שעתיים

ברור../images/Emo70.gif

ברור שהיה לה גשר, זה בטוח שהשיניים שלה נראו פחות טוב בעבר עבר. ואשכרה- בגיל 10 היא הורידה ת'פלטה בצילומים. חהחהחחהחהחהחהחהחהחה אף בנאדם לא מושלם- ההגדרה הפרפקטה לשרשור...

יש לי מוקידים עוד 6 שבועות ושאלה

את הריבועים...אה ויש לי שאלה למי שהוריד?. יש סימנים שלריבועים על השינים כשמורידים?????.... יו ואיך אני אתרגל לזה בכלל?1

T z L i L u S h

New member
אין סימן בהתחלה מוזר וזהו../images/Emo70.gif

ממש כיף... אבל אח"כ באה הפלטה.. יאאאאאאאאאאאאק

iRiS009

New member
מה זה משנה לכם?!?!

היא ילדה נורמלית כמו כולם תקלטו!!!!! למאות ילדים יש פלטה אז למה לא לה ?!!? מה היא מושלמת?? אין לה שיניים כל כך יפות אז מן הסתם יש לה פלטה אבל אל תעשו מזה כזה עיניין...

למעלה