אותו דבר קרה לחברה שלי היינו בחדר אוכל של הבית ספר והיא עטפה את הפלטה שלה בנייר והיא אכלה תפוח וגם עטפה בנייר כשזרקנו את המגשים את הפלטה היא זרקה והנייר עם התפוח נשאר לה בידדד זה היה כל כך מצחיק
למה את פוחדת להחליף אותה??..אני אומרת שתעשי חדשה כי אם לא- השיינים יתעקמו וזה חבל ..
וגם שתדעי שהפלטה זה החלק הכי חשוב בכל הטיפול..כי אם לא שמים את זה- הטיפול נהרס וכמו שאמרתי- השיינים יתעקמו ..אז אני מייעצת לך ללכת לאורטודנט !! חוצמזה היום בדיוק הרופא הוריד לי את הפלטה אבל שם לי פס קטן מאחורי השיינים שבכלל לא רואים למלא זמן..אבל למלא יש את זה ולא רואים את זה בכלל וזה לא מפריע אז בסבבה! העיקר שהשיינים ישרות
לי אותו ויש לי פלטה אהה צליל עכשיו את ממש חייבת להשים אותו תיראי מה קרה לליאל החזירו לה תגשר וגם לבת דודה שלי היא לא שמה בהתחלה ואז החזירו אזז תילכי לנויה את ממש חייבת
ברור שהיה לה גשר, זה בטוח שהשיניים שלה נראו פחות טוב בעבר עבר. ואשכרה- בגיל 10 היא הורידה ת'פלטה בצילומים. חהחהחחהחהחהחהחהחהחה אף בנאדם לא מושלם- ההגדרה הפרפקטה לשרשור...
היא ילדה נורמלית כמו כולם תקלטו!!!!! למאות ילדים יש פלטה אז למה לא לה ?!!? מה היא מושלמת?? אין לה שיניים כל כך יפות אז מן הסתם יש לה פלטה אבל אל תעשו מזה כזה עיניין...