ללי, יקירתי ../images/Emo23.gif
ושעה מראש, כי אישרת לי וצריך לקום מוקדם מחר (שנת יופי לפני מנת יתר של שוקולד
) היכוני, גם לך מגיעה מנת הקיטש והחפירה השנתית.
אז, למרות שאני בכלל לא יודעת מאיפה להתחיל... הידעת: הכרתי אותך בדיוק לפני 365 ימים, כששחף דיברה איתך במסנג'ר כשהיינו בשפיים. מה היה לנו מאז? - טלנובלה מורכבת עם שם מפוצץ - משפחה אין-סופית עם כמה אבות, סבתא, דודים ואחים. - שלושה[?] מפגשים, שניים מהם משפחתיים משהו. - הרחבת הטלנובלה השבועית לדרמה יומית.
- היכרות עם אנשים חדשים (היי, נוּש ויעל). - שיחות על חגבים, חמוסים, צ'ינצ'ילות, כלבחתולים, סוסים ושערות חזה.
- כ-100 (אני מניחה) שיחות "בוקר טוב" בדרך לביה"ס (מה תעשי בשנה הבאה, מה? ומה יהיה עליי?
). - ויכוח אחד ויחיד. למרות שיצא לי להגיד לך את זה הרבה - את בהחלט אחד האנשים הכי בוגרים שאני מכירה (למרות גילך הצעיר משהו, אבל זה בסדר... עדיף זה מאשר להיות זקנה
), ואת יודעת בדיוק מה ואיך צריך להגיד כל דבר - בין אם בשיחה רצינית או בשיחת "אני נחנקת מצחוק! אני נחנקת!" לפנות בוקר. את אחד מהאנשים היותר נפלאים שיצא לי להכיר, ואני מאחלת לך את כל האושר שאפשר, כי באמת שמגיע לך. תודה על שהכרת לי את Verka Serduchka ועבדת קשה כדי לתרגם לי את פנינות החוכמה שזורמות כאלכוהול [וואו, אני מתוחכמת] מפיו. Gop Gop Gop! זה היה הצעד השני בלימודי הרוסית שלי, ישר אחרי "תירס מקופסא" ו"אני לא צב נינג'ה, אני יהודיה". תזכרי שלא משנה מה יקרה, אני (ואני בטוחה שאני מדברת בשם כולנו, אבל ניתן לכולנו לכתוב בעצמן
) תמיד פה, בטוב, ברע ובמכוער (ואתן לך להבין לבד מי זה מי), בבכי ובצחוק, בבריאות ובחולי ושאר דברים שמזכירים חתונה. אגב, כשאני אומרת שאהיה פה כשתהיי חולה, אני מתכוונת "חסר לך שתעשי שוב את מה שעשית לי בשישי, דאגתי ממש$@#@@#@#^%%^&**^%$#$@#$*" ללי, פיצקה, אחייניתי היקרה[
], אני שמחה על כל רגע שיצא לי להיות איתך בקשר, ומעבר ללאחל לך את האושר [הא! כבר איחלתי! How about that!], אני מודה לך על זה שנתת לי הזדמנות לא רק להיות איתך בקשר, אלא גם ללמוד ממך כ"כ הרבה. תודה שהיית פה בשבילי, ויותר מזה - תודה - בלעדייך לא הייתי הופכת להיות דודה ד'. לעוד הרבה שנים של One Big Happy Family, אעב"כ ושיחות טלפון בדרך לביה"ס, לצבא, לעבודה ולבית האבות. זכרי, את חכמה יותר מילד בכיתה ו', אנשים מוזרים שנוסעים במוניות ואפילו מאוטובוס הקסמים, ג'נט. אוהבת אותך |הכניסי-מילת-תואר-ממש-ממש-ענקית-פה-והכפילי-באין-סוף| דודה ד' אה, כן, יום הולדת שמח, מזל טוב וכל הדברים האלו
עוצב באמצעות תפוז-פד
ושעה מראש, כי אישרת לי וצריך לקום מוקדם מחר (שנת יופי לפני מנת יתר של שוקולד