ללי, יקירתי

נו נעשה לך הגדלה של שקל תשעים.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _________________________
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
_____________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________

SILVER LADY

New member
ל ו ל ב מ ד ה י מ י ש ל י ../images/Emo23.gif

הכי הכי הכי הרבה מזל טוב בעולםם אהובתייי
אני מאלחת לך את ההכי טוב שיש כי אני לא מכירה מישי שיותר מגיע לה מי לך!!
שכל חלומותייך יתגשמו ושתתחילי להראות לכולם מה את שווה!!
אל תשתני לי בחיים כי את הילדה הכי מקסימה שקיימת [= ואין לך מושג כמה אני שמחה שהכרתי אותך!![עכשיו אני נזכרת בשיחה הראשונה שלנו
] אני מצטערת על האיחור האינטנטר חזר רק עכשיו
אהבת חיי התאומה!! אני אוהבת אותך הכי!!
ושוב המון המון מזל טוב

shirli0811

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב, בריאות, הצלחה, חיוכים, שמחה, אושר, עושר, יושר וכושר. תנצלי כל רגע בחיים כי הרגע הזה בקרוב יהיה עבר ולא יחזור שוב

MONTIR

New member
חח מי לא אוהב את ללי? והיא לא חברה שלך שתקרא

לה ללי.

חריקת

New member
בונא

את לא יודעת בכלל על מי מדברים כמו שראית איזה סוסה שאני לא יציין את שמה ב200 מיליון דולר ורצית לקנות אותה ובסוף ** קנתה אותה ומי שלא מאמין אני נשבע בחיי שהיאמ אמרה את זה (או ** שקרקנית ויש מצב)

stary1

New member
מישהי מתחילה להזדקן../images/Emo3.gif

למרות שאת כבר לא ממש רוצה להיות איתי בקשר
אני בכל אופן עדיין זוכרת כמה נפלאה ונאהבת את וכמה אהבתי לשוחח עמך על שטויות ולהמשיך ולממש את עשיית השטויות מכשנפגשנו.. אז בלי יותר מדי קשקושים, שיהיה לך יום הולדת מדהים ומלא אהבה והגשמה. תהני מהיום הזה ומהמשכו. אני מקווה שתצליחי בהגשמת המטרות שקבעת לעצמך לעתיד ותזכרי להנות מהדברים הפחות עיקריים בדרך לשם.. עלי והצליחי ילדונת, מגיע לך

Lian815

New member
../images/Emo47.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

יעלי ../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo135.gif../images/Emo21.gif../images/Emo211.gif

השגתי מחשב במיוחד בשבילך! כי את אפרסק חושניP= המון מזל טוב שכל משאלותיך יתגשמו אני מקווה שתחזרי לרכב ואת תחזרי גם אם זה אצל ה******!! אז בקיצור אני נורא אוהב אותך והמון מזל טוב!!!!

למעלה