לללאאאאאאא!!!!!

Peach 16

New member
אני רואה שאני מדברת פה לעצמי...

אוקי יש לי כמה רעיונות אבל הם תלויים בעיקר בהורים... אם הם מסכימים לקחת אותך מהיום צופה בערב ותחזרי בבוקר עם חניכים או שהם יקחו אותך ויחזריו בלילה (אבל זה פחות ריאלי..) חוץ מזה שאם את ממש רוצה להיות בשני המקומות תגידי למדריכים שאת לא יכולה לצאת בגלל אירוע משפחתי או משהו כזה ואין מי שיקח אותך מהשטח ואני בטוחה שהם ינסו לארגן לך הסעה בים שישי בערב הביתה מהיום צופה ובשבת תחזרי עם חניכים ואם כל זה לא מצליח אני חושבת שעדיף לך לוותר על ההופעה...

תודה על העצות!

שאלתי אבל אין סיכוי שלוקחים אותי מהיום צופה
הייתי שואלת על האפשרות ללכת עם חניכים, אבל אני מדריכה שם את ה', ואם אני באה ביום שהם באים זה יוצא שאני לא עושה כלום כדי לארגן את הכל שם, וזה החלק הכיפי... אני חושבת שבאמת אני הולכת ליום צופה...רק ממש חבל לי כי זאת הופעת ה-100...ואין הרבה כאלה...בגלל זה אני מתפללת שירד גשם והיום צופה ידחה בשבוע *ממשיכה להתפלל שירד גשם*

Peach 16

New member
לא נורא.....

והכוונה שלי היתה שתלכי להכין את כל הדברים. ואם את מדריכה במילא משחררים הביתה ב11 אז במקום זה תלכי ב7-8 נגיד..

הא?

לא הבנתי... בכל מקרה זה לא קרוב לבית שלי-זה בפארק מקורות הירקון... אנחנו יוצאים לשם ב-2 ביום שישי, וחוזים לוי'דעת מתי ביום שבת... (ואני לא מדריכה, אני ב-ט', וזה מין בערך פרוייקט קורס של השכבה שלי
)

Peach 16

New member
טוב מווווזר...

חפיף, לכי ליום צופה! חבל להפסיד את זה גם בשביל חו"ל!!! בעיקר בכתה ט'... בכתה י' את כבר תחפשי תירוצים לא ללכת! חחח תהני בכל מקרה!

למעלה