ללמוד עם נייד וללכת לקפטריה

XYUBYCJHPV

New member
ללמוד עם נייד וללכת לקפטריה

שלום לכם יש שאלה. אני מתחיל לראשונה ללמוד באוניברסיטה השבוע. חשבתי לכתוב באוניברסיטה עם המחשב הנייד.כך יותר קל לי. אבל,,,,,,המחשב עולה יותר מ-13000 שח, אז האם אני לא צריך לחשוש מגנבה? הרי אני ארצה ללכת לקפטריה ולהשאיר את המחשב בכיתה?הרי זה לא נעים אם אקח אותו איתי.אבל בכל זאת להשאיר 13000 שח בכיתה וללכת לקפטריה,,,איך זה נראה לכם????

flutter girl

New member
בחיים לא להשאיר אותו

לקחת אותו לכל מקום איתך, גם לקפיטריה. זה יותר מוזר להשאיר מחשב בכיתה.

XYUBYCJHPV

New member
אבל זה נעים

אבל זה נעים ,כי אם אני לוקח את הנייד איתי,אז למעשה אני בכך אומר לחברה שלומדים איתי,חברה אתה גנבים!!!או אני לא מאמין לכם. יוצא שאני מעדיף להשאיר תנייד בבית ולשבור את האצבעות עם תוצר של כתב לא ברור.

תאמין לי שאף אחד לא שם לב מה אתה משאיר

ומה לא (אלא אם כן יש להם כוונות לא ראויות, הא הא) ועוד יותר מכך אני בטוחה שאף אחד לא מפתח מכך תיאוריות על מה אתה חושב עליו. המלצה שלי- לקחת. תמיד.

flutter girl

New member
אתה רציני?

רק אנשים סתומים יחשבו שבנאדם לוקח את הנייד שלו לכל מקום כי הוא חושד בהם. ואתה יודע מה? תשאיר אותו. נראה כמה כיף יהיה לך כשמחשב בשווי 13,000 יילך לטימיון רק כי לא הרגשת נעים.

salt of earth

New member
ואולי החברים יחשבו שאתה מסוג

האנשים שאוהבים לגלוש בעודם שותים קפה, לא רואה שום בעיה עם זה... מצד שני זה די מסובך להתחיל לפרק ולארוז מחדש. אם כבר אסור להשאיר קלמר, סוודר בכיתה חוץ מזה, ממתי נייד עולה 13000 שקל

Arrival

New member
ASUS חדיש ביותר עולה פחות מ10 אלף

כולל כל דבר שניתן לדחוף אליו. מחיר לנייד טוב וחדשני הוא בערך 4 אלף...

bp20

New member
סתכל

תיקח אותו לכל מקום זה מסוכן להשאיר בכיתה יכולים לגנוב קנה תיק גב ותיקח אותו אגב אני קניתי נייד ב 5000 ולא 13 אלף אין לזה טעם צריך רק מוזיקה סרטים משחקים ואופיס נ.ב תתחדש

amitk80

New member
למה לא ללכת עם הנייד איתך

מה הבעיה להסחב איתו? אם מחליטים לבוא עם הנייד לאוניברסיטה אז שיהיה איתך כל הזמן. אני אספר לכם שפעם השארתי בטעות טייפ מנהלים באחת הכיתות ויכולתי להמשיך לחפש אותו בכיתות ולא מצאתי אותו. אני מדבר על מוצר ששווה 350 שקל ולא 13000 שקל. עמית

Lunar4D

New member
ואו.. 13,000?

קטנטן ודק אה? כיף לך... אני זרוק עם משהו ששוקל 6,500 ש"ח. בחיים אבל בחיים אל תשאיר אותו אפילו לשנייה לבד.... יש כל מיני אוכלוסיות מאוד מוזרות באוניברסיטה... אנשים שרק מחפשים סיטואציה כזאת שמישהו משאיר משהו יקר ערך לבד ל 20 שניות.

יאיר B

New member
מעולם לא חשבתי ככה על חברי לכיתה.

יותר חשבתי בכיוון של "אני לא רוצה להפיל עליכם תיק כזה, זאת המון אחריות". זה ככה גם לאנשים שאני מכיר טוב. הנייד תמיד איתי, לא משאיר בשום מקום לבד. אם אתה בכל זאת רוצה להשאיר אותו במקום כלשהו, כדאי מאוד שזה יהיה ליד מישהו שאתה מכיר טוב (ולא ביום הראשון לקורס שלא מכירים אף אחד). אתה גם יכול לנעול אותו עם כבל קנזינגטון (זה כבל פלדה עם מנעול יחודי לניידים, מתחבר לנייד במקום מסויים). לא יקר, מגיע לרוב בנעילה של מפתח או קומבינציה. אם היית בספריה, כל התחנות ביעץ נעולות עם כבל כזה (נעילת מפתח). אם יש עוד לפטופיסט בכיתה - יותר טוב. תשמרו אחד לשני על הנייד. אגב, למי שהתפלא, 13K זה לא הרבה כסף לאולטרה לייט. הם יכולים להגיע גם להרבה יותר מזה. כלל האצבע אומר שככל שהמחשב יותר קל וקטן - הוא עולה יותר. ועוד משהו קטן: אם יש הרבה אנשים בחוג שלך עם ניידים - כדאי להצטייד במפצל (זה מניסיון).

NFish

New member
נצל"ש - חשמל בכיתות

אהלן! ראיתי שהמלצת להביא מפצל. צריך גםפ להביא כבר מאריך? בכיתות יש הרבה שקעים שקרובים לכסאות יישיבה? (אני אבלה את מרבית זמנית בבניין המדרגה אז אם אתה יודע על המצב שם...) ניר!

בבניין המדרגה אני חושבת שצריך

לא בדקתי את זה אף פעם במדויק, אבל כשאני חושבת על מבנה הכיתות הגדולות הייתי אומרת שכן. ה.

amitk80

New member
תביא כבל מאריך

תמיד טוב שיהיה איתך בתיק. לך תדע מתי תצטרך את זה.

למעלה